گروه رسانه/ مرگ خودخواسته « ابراهیم نبوی » روزنامه نگار و طنز نویس موجب بهت و تاثر بسیار گردید . نبوی از معدود کنش گرانی بود که به قتل فجیع ساموئل پتی معلم تاریخ فرانسوی توسط یک تروریست افراطی اسلام گرا واکنش نشان داد . معلمی که روی تابلو نوشته: من یک معلم هستم. از آزادی بیان دفاع میکنم. برای شرایط کارم میجنگم و با هر نوع نژادپرستی مبارزه میکنم . (…
« آموزش، بی اهمیت تر از آن است که نیازمند مقاومت یا برنامه ریزی باشد. و البته این موضوع توسط «خانواده ها» نیز پذیرفته شده و مقبول است ! »
امروز بیست و پنجم دیماه است و در تقویم رسمی کشور تعطیل است. مثل همیشه جمعیت اهل سفر با نادیده گرفتن «قانون» مقاصد ایرانگردی خود را از دیروز آغاز کردهاند و کسی منتظر نمانده است روز چهارشنبه دولت تعطیل اعلام کند یا اعلام نکند. برخی از دانش آموزان یا خودشان بدون هیچ هراسی به مدرسه نمیروند ؛ برخی همراه خانوادهها در سفرند و برخی هم در مدارس به شکلی دستبهکار میشوند تا…
« هیچ چیز نگفت. هیچ کاری نکرد. فقط نگاه کرد. نگاهی که در آن، نه خشم بود، نه نفرت، نه حتی ناامیدی. فقط، یک پوچی عمیق بود»
خورشید، بیرحم و بیتفاوت، از پنجرهی کلاس میتابید. گرد و غبار معلق در هوا، در پرتو آن، رگههایی طلایی و بیمعنی مینمود. بیرون، صدای جیغ بچهها میآمد. جیغهایی کوتاه و بریده، مثل صدای شکستن شاخههای خشک. داخل کلاس، سکوت سنگینی حکمفرما بود. سکوتی که فقط با صدای خشخش گچ روی تختهی سیاه و نفسهای نامنظم معلم شکسته میشد. معلم، مردی بود با شانههای افتاده و چشمانی که انگار تمام ناامیدیهای دنیا…
« انتظار داشتیم رویه مدیریتیتان در وزارتخانه مانند شخصی آزاده، متخصص، قاطع و مصمم در تصمیمگیریها باشد »
اگر بخواهیم تاریکترین دوران کشور خصوصا وزارت آموزش و پرورش را بدون تعصب و غرضورزی معرفی نماییم، بیتردید دوران ۳ ساله دولت سیزدهم با اختلاف چشمگیر از سایر دولتها، موفق به دریافت این عنوان خواهد شد. .... دورانی که مخالفین و دشمنان قسمخورده تعلیم و تربیت، تبدیل به وزرای آموزش و پرورش، معاونین وزیر و همچنین مدیران کل ستاد و صف شدند و در اتحادی نوشته شده از سالها قبل ؛…
« کاش فعالین و کنش گران تعلیم و تربیت هر لحظه به سویی غش نمیکردند ! »
تلاشهای مدیران دولت سایه برای ماندن و یا تصاحب کرسی مدیریتی وزارت آموزش و پرورش و حوزه های وابسته به آن همچنان ادامه دارد! از نابودی تربیت ، تا آموزش، تا سودای ریاست جمهوری، تا به نمایش گذاشتن آمار دروغ با وزن صفحات 50کیلو چربی برای رئیس جمهور و تا مذاکره با نمایندگان برای ماندن یا جابه جا شدن در جایگاه مدیریتی دیگر! برای شناخت دقیق مدیران دولت سایه، در عین…
« آیا شما واقعا وزیر دولت وفاق و همراه دکتر پزشکیان و دلسوز آموزش و پرورش هستید یا صرفا به بقای خود می اندیشید؟ »
یکی از همکاران سابقم لینکی از خبری در سایت سازمان بهزیستی برایم فرستاد که انتصابات جدید این سازمان را پوشش داده بود. تصور می کردم به خاطر حضور دکتر سید جواد حسینی، گزینه ی اول شورای انتخاب وزیر و منتخب اول تشکل های فرهنگیان برای وزارت آموزش و پرورش در راس بهزیستی است، اما او توجه من را به دو نام جلب کرد : سعید صالح و سعید خادمی. دکتر حسینی…
حسین صادقی ؛ رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش پاسخ دهد :
گروه رسانه/ « کانال صدای فرهنگیان ایران » نوشت : در یادداشتی با عنوان « آیا نمایندگان مجلس حق دخالت در امور آموزش و پرورش را دارند؟» به قلم شهرام جمالی آمده است: «حسین صادقی؛ رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش در یادداشتی کوتاه و گلایهآمیز ضمن انتقاد از دخالتهای بیمورد افراد ذینفوذ در حوزههای مختلف آموزش و پرورش نوشته است : " مركز اطلاع رسانی و…
« این مسیر بدون تغییر رویکرد نهاد تعلیم و تربیت و تغییرات لازم محتوایی و ساختاری در وزارت آموزش و پرورش میسر نخواهد شد »
دکتر پزشکیان در طول مدت اندک ریاست جمهوری خود ، تاکید فراوانی بر اصلاح آموزش و پرورش و برقراری عدالت آموزشی داشته است . تامین عدالت آموزشی یکی از مهمترین مطالباتی است که در طول دولتهای مختلف و با تشکیل ادارهکل ، ستاد و قرارگاه پیگیری شده است . در حال حاضر وجود تعداد بالای تعداد بازماندگان از تحصیل و تارکین تحصیل از نمونه های بارز وجود بیعدالتی آموزشی محسوب میشود. نتایج…
« اینکه رئیس جمهور کشورمان نود دقیقه برای آموزش و پرورش و چنین دیدار و گفت و گوهایی وقت می گذارد در واقع هم نشان از نگاه باز و قابل ستایش و مثبت رئیس جمهور دارد و هم موفقیتی برای وزیر آموزش و پرورش است »
در یک جمله ی نامرتبط با این یادداشت و با علم حداقلی به محدودیت های آقای وزیر، امیدوارم ایشان شتاب بیشتری به فرآیند انتصابات و عزم بیشتری به بهره بردن از چهره های توانمند همسو با دولت اختصاص بدهد. از طرفی معتقدم نقد و نسبت غیر دقیق، یا از سر کم اطلاعی است یا غرض. ظرف چند روز اخیر دو موج هجمه علیه علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش شکل گرفت…
به جایِ این نمایشهایِ زودگذر، به فکرِ زیرساختها باشید
وزیری بود که نه در بندِ وزارت، بلکه اسیرِ نمایش بود. هر بامداد، نقشی نو میآفرید تا نامش ورد زبانها شود و تصویرش، دستاویزی برای لایکهای مجازی. روزی جامهی رفتگران میپوشید و خیابانها را جولانگاه خود میساخت، روزی دیگر، قامتِ آتشنشانان را بر نردبانهای بلند به نمایش میگذاشت و گاه نیز با ردای بنایی، خود را در کسوتِ سازندگان نشان میداد. او دریافت که برایِ آبادانیِ حقیقیِ کشور، باید از پایهها و…
«« آیا استاندار البرز به عنوان « رئیس شورای آموزش و پرورش استان » هنوز نمی داند که سیستم پیش دانشگاهی بیش از یک دهه پیش منسوخ شده است ؟ » »
« معاون استاندار البرز، از تعطیلی کلیه مقاطع تحصیلی این استان به دلیل برودت شدید هوا و شرایط جوی خبر داد. وی اعلام کرد که این تصمیم برای حفظ سلامت دانشآموزان و جلوگیری از مشکلات احتمالی در تردد اتخاذ شده است. با این حال، دانشآموزان پایه دوازدهم از این تعطیلی مستثنا هستند و با توجه به اهمیت دوره پیش دانشگاهی و آمادگی دانشآموزان پایه دوازدهم برای کنکور، کلاسهای این مقطع طبق…
از نظر من علیرضا کاظمی یک وزیر اصولگرای محترمِ معتدلِ متشخصِ مومنِ بسیار سالم و دارای تجارب مدیریتی موفق هست. ساده انگاری نسبت به اداره ی یک ابر مجموعه مانند آموزش و پرورش، نشانه ی عدم شناخت فرد نسبت به این سازمان بسیار بزرگ است. قطعا اهرم ها و عاملان داخلی و خارجی زیادی مدیر مجموعه را در تنگناهای فراوان قرار می دهند، گویی که مجموعه تنها یک مدیر ندارد و …
« تأمین امنیت آزمون های نهایی مدارس توسط وزارت کشور به معنای اعتراف بر بی کفایتی و ناتوانی وزارت آموزش و پرورش در انجام رسالت و وظایف خود است و ارزش و اعتبار معلمان و مدیران در این بین زیر سئوال رفته و جایگاه آنان روز به روز ضعیف تر خواهد گشت »
آموزش و پرورش، سازمانی است مستقل و همانند تمامی وزارتخانه ها متکی به تخصص، مهارت، کارکرد و توانمندی نیروهای شاغل خود و باید باشد. برقراری آزمون داخلی یا نهایی، سوپاپ اطمینان از میزان یادگیری هر دانش آموز در کلاس درس و مدرسه است و تضمینی برای ارتقای سطح دانش، خرد، بینش و جهت یابی دانش آموزان برای برعهده گرفتن نقش اجتماعی با هدف تعیین تکلیف زندگی در دوران جوانی و بزرگسالی است.…
وزیر محترم آموزش و پرورش جناب کاظمی ادارۀ آموزش و پرورش نامه ای مبنی بر ثبت میانگین نمرات کلاسی نوبت اول در سامانۀ سیدا تا پایان روز 23 آذر 1403 به همۀ مدارس ابلاغ کرده است. با توجه به افت تحصیلی در سال های اخیر بیشتر دبیران به دانش آموزان قول می دهند اگر در امتحان نوبت اول نمرۀ خوبی بگیرند، متناسب با پیشرفتی که کردند، نمرۀ کلاسی آنها را ارتقا دهند.…
« آقای کاظمی ! محکم باشید ! »
علی قلی زاده/ دبیر مجمع فرهنگیان ایران اسلامی در استان خراسان شمالی
وزیر آموزش و پرورش در آیین گرامی داشت « روز دانشجو » که نمادی از آزادی خواهی است با اذعان به فشارهای مجلس ، « سیاست زدگی » را مشکل آموزش دانست و از تدوین چارچوبی برای جلوگیری از آسیب های سیاست زدگی به آموزش و پرورش گفته است. باید به ایشان یادآوری کرد بهترین کار، دوری از شعار گفتن و اقدام عملی است و ایشان با توقف استعلام از نمایندگان…
« ... اما چرا در صحنه عمل از این همه مقالات علمی و دکترهای مدعی مستقر در دانشگاههای بعضا آبکی هیچ بخاری در راستای کاستن از مشکلات مملکت بر نمیخیزد! »
در هنرستان هنرهای زیبای زنجان ، استاد ؛ در هنرستان دستغیب گوهردشت ، مهندس ؛ و در شهیدستان کرج بعضا دکتر خطابم میکنند. غافل از آنکه من تنها و تنها به عنوان ساده و صمیمی معلم مفتخرم و از شنیدن سایر عناوین ناخرسند بوده و هر از گاهی از دوستانی که از سر لطف پیشوند دکتر، مهندس و استاد به اسمم گره میزنند خواهش میکنم از این کار به جد پرهیز نمایند.…
« او کسی است که سرنوشت کردارش را احساساتِ جریحهدارشدهاش تعیین نمیکنند و قلمش در سطح عوام نزول نمیکند »
روشنفکر آن است که دارای فکر روشن است. در زمانهای که تاریکی، راه را بر مردم جامعه بسته است، او نور اندیشه و باطن عمیقش را بر راهها میافشاند و واقعیتِ پیرامون را بیتحریف و اغراق، قابل رؤیت و مسیر را روشن و طریقت نیکوی زیستن را زنده و پُررهرو میسازد. حتی هنگامی که دانشگاههایی که قرار است انسانهای فرهیخته بسازند، در سیطرهی نافرهیختگی و بیفضیلتی، در منجلاب رانت و بیسوادی…
« ناترازی عقل ، اخلاق و مسئولیت پذیری در جامعه کلنگی ایران ! »
« تنها امیدی که در جهان سوم وجود دارد، امید به بدتر نشدن است. ما در برکه خودفریبی و خود سوزی اسیر شدیم . جلادان ما از خودمان هستند » . *** در هفته اخیر فرصتی شد تا چند روزی را از شهر آلوده و غیر قابل تحمل شده « تهران » فاصله بگیرم و اندکی را دور از هیاهوهای ساختگی و بیمارکننده سپری کنم . رفتار رانندگان ایرانی در جاده ها…
« در زلزله ها مدیران این سازمان در صحنه حاضر شده و به صورت متکلم وحده از خوب بودن شرایط مدارس ساخته شده توسط نوسازی مدارس گفته شده و حداکثر خسارت را در حد خراب شدن دیوار مدرسه اعلام می کنند! »
گروه استان ها و شهرستان ها/ نامه ی زیر توسط یکی از مخاطبان « صدای معلم » در خصوص عملکرد « سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس کشور » برای این رسانه ارسال گردیده است . این رسانه آمادگی خود را برای توضیح مسئولان اعلام می کند .
« مصوبات هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان مذکور در ایام عادی و تابستان کاملاً برخلاف قانون است »
گروه استان ها و شهرستان ها/ به موضوع « کسر از حقوق دانشجو معلمان » در دانشگاه فرهنگیان در « صدای معلم » چندین بار پرداخته شده است . نامه ی زیر در این باره برای این رسانه ارسال گردیده است . « صدای معلم » آمادگی خود را برای پاسخ مسئولان اعلام می کند .
« کاش این خانه در مرکز نبود تا شاید لایق آن نگاه های خاص می شد »
آموزش و پرورش را امروز به مثابه خانه ای می بینم در مرکز محله ای وسیع که نمای بیرونی آن پر از شعارهای گوناگون است. بنرها و تابلوهایی را در این محله می بینم که گاه به قصد تمجید و گاه به قصد تخریب این خانه را نشانه گرفته اند. در این محله هرکسی می تواند برای این خانه آموزش و پرورش تصمیم بگیرد. زمانی برای نمای بیرونی آن و زمانی…
« این اظهار نظر نشانه بارز تشویش نظری دولت در مورد آموزش و پرورش است »
در روزهای اخیر اظهار نظری از سوی رئیس جمهور منتشر شد که وجود کلاس های 45 نفره را به منظور انجام فعالیتهای گروهی دانش آموزان مفید تلقی نموده بود. در کنار بازخوردهایی که از سوی افراد مختلف در مورد آن انجام شد ؛ معاون اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور اعلام نمود که برداشت ناروایی از سخنان رئیس جمهور شده است و تغییر مدل آموزش در مدارس از معلم محوری به مشارکت دانش…
« چارچوب مناسب و مطلوبی برای به کارگیری، آموزش، ارتقاء و همچنین بازنشستگی در آموزش و پرورش وجود ندارد »
آموزش و پرورش به دلیل وسعت در ساختار و فعالیتها و وظایف با چالشهای اساسی بسیاری مواجهه است. مهمترین چالش در این حوزه بحث نیروی انسانی کارآمد است.چارچوب مناسب و مطلوبی برای به کارگیری، آموزش، ارتقاء و همچنین بازنشستگی در آموزش و پرورش وجود ندارد. جذب نیرو از طریق دانشگاه فرهنگیان در سالهای اخیر نیز دارای اشکالاتی بوده است و همین طور توسل به سنجش و آزمون نیز ظاهرا تاثیر چندانی…
« این مدیران به جای تعامل ، شفافیت و پاسخ گویی به رسانه ها مشغول تقابل ، کتمان حقایق و پرونده سازی هستند »
رئیس جمهور و دیگر ارکان دولت به طرق مختلف می گویند انتقاد را با جان و دل می پذیریم و با مردم شفاف به گفت و گو می نشینیم. اما برخی مدیران ستادی آموزش و پرورش به جای آن که در جهت سیاست های دولت حرکت کنند دقیقا نقطه مقابل آن هستند. این مدیران به جای تعامل ، شفافیت و پاسخ گویی به رسانه ها مشغول تقابل ، کتمان حقایق و پرونده…
« رتبهبندی معلمان چه تاثیری در بهبود فرآیند و ارتقای شایستگی و عملکرد آنان داشته و چه نتیجه ملموسی آن گرفته شده است که امروز در صدد تجربه مشابه دیگری در ابعادی بهمراتب وسیعتر و پیچیدهتر به نام رتبهبندی مدارس برآمدهایم؟! »
اخیراً طرحی با عنوان، « تقویت نظام آموزش و پرورش » از سوی مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی رونمایی شده است که از ابعاد گوناگون قابل تأمل و بررسی دقیقتری است. در این طرح به موضوعات و محورهای گوناگونی از قبیل سن ورود به مدرسه، اصلاح ساختارهای مدیریتی، تجمیع سازمانهای استانها پرداخته شده است که یکی از محورهای اصلی آن « رتبه بندی مدارس» است. بیتردید انجام هر کاری استلزاماتی دارد که…
« ما در جایی زندگی می کنیم که همه ی ما از بالا تا پایین ؛از ساده ترین مسائل قابل فهم و قابل حل، سخت ترین و غامض ترین مسائل را می سازیم »
زنده یاد محسن خشخاشی، دبیر فیزیک خوشنام شهر ما، که اول آذر ماه سالگرد قتل ناجوانمردانه او در کلاس درس است، تکیه کلام معروفی داشتند که همواره در هنگام تدریس، آن را روی تابلو کلاس هم می نوشتند: « قضیه بسیار ساده است ». اما قضیه قتل او نه تنها قضیه ساده ای نبود و نشد و قاتل با رضایت ولی دم و البته بدون رضایت همسر و فرزندان مقتول، آزاد شد…
« مافیا و روابط غیر شفاف و آینده سوز در این کشور از پایین ترین سطح تا بالاترین نقطه ریشه دوانده و و این وضعیت دائما بدتر و پیچیده تر می شود »
گوستاو لوبون پزشک، روانشناس و نویسندهی در کتاب معروف و کمتر شناخته شده خود « روان شناسی توده ها » به بررسی این موضوع میپردازد که افراد وقتی در جمع یا توده قرار می گیرند؛ عقلانیت، تفکر انتقادی و حس مسئولیت خود را از دست میدهند و رفتارهایشان تحت تأثیر هیجانات و انگیزهها و شعارهای جمعی به صورت بی مهابا، مضر و گاه خطرناک بروز می کند . *** در نظام آموزشی…
« آیا می دانستید میانگین عمر مدیریتی وزرای آموزش و پرورش ۲۰ ماه است و با این عملکردی که دارید شاید دوره تان کمتر هم بشود ! »
گروه استان ها و شهرستان ها/ متاسفانه وزیر آموزش و پرورش و حلقه اطرافیانش خود را همه چیز دان و همه کار بلد می دانند. اما در عمل انتصابات جدید و وضعیت نگهداشت مدیران ناکارآمد گذشته نشان می دهد ایشان و تیم همراه وی هیچ برنامه و آشنایی با وضعیت و مشکلات وزارت آموزش و پرورش ندارند و آمده اند برای مدتی روی صندلی ها بشینند و بروند. حتی افراد مناسب برای…
«بسیاری از معلمان معتقدند که معیارهای ارزیابی به درستی اعمال نشده و برخی از همکاران آنها با سابقه کمتر و شایستگیهای کمتر، رتبه بالاتر و حقوق بیشتری دریافت کردهاند »
انتشار گزارشی جدید از سازمان امور اداری و استخدامی درباره حقوق کارمندان دولت در سال ۱۴۰۲ و شکاف عمیق بین دستمزد وزارتخانهها باهم، مجدداً ناعدالتی در ساختار اداری کشور را به موضوعی داغ تبدیل کرده است. طبق این جدول بیشترین میانگین ناخالص پرداختی مربوط به وزارت نفت است و آموزش و پرورش با میانگین ناخالص پرداختی کمتر از ۱۶میلیون تومان در قعر این جدول قرار گرفته است. در بخش دیگری از…
نگاهی به واقعه دانشجوی دختر در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات ؛
« بی تفاوتی وزن مرده تاریخ است. گلولهای سربی است برای فرد مبدع و مبتکر ، و ماده راکدی که در آن غالب هیجانهای درخشان غرق میشوند. باتلاقی است که شهری کهنه را در بر میگیرد و بهتر از دیوارهای محکم و نیکوتر از سینه جنگجویان از آن شهر محافظت میکند. زیرا در مرداب های غلیظ گل آلود خویش حمله کنندگان را میبلعد و از میان میبرد و دلسرد میکند و گاه…
« امّا هیچ یک از آنها تک تک یا همه یِ شان در مجموع دلیل بر این نمی شوند که من مسئولیّتِ خود در برابرِ آنچه را که باور دارم ندانم »
آقای نوبهار از دانشگاه ملّی ( شهید بهشتی ) لیسانس تاریخ و فوق لیسانس جامعه شناسی گرفته بود . فامیلی اَش نو بهار بود برای شناسایی ، هر چند که در مدت تقریباً طولانیِ عمرش بهاران نویی را که بیآیند بروند دیده بود امّا بهاری را در گذران زندگی خویش تجربه نکرده بود ، معلم بود و قانع به در آمد اندکی که دارد ، مثل همه یِ آنهایی که پوسته یِ…
«نویسندگان طرح تقویت نظام آموزش و پرورش نگرشی بوروکراتیک به آموزش و پرورش دارند و نقش نهاد مدرسه را فراموش کرده اند »
سیدهادی عظیمی/ معلم و عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی
طرحی به نام « طرح تقویت نظام آموزش و پرورش » با امضای 34 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی تهیه و تدوین شده است که در حال بررسی در کمیسیون ها می باشد . نویسندگان این طرح هدف خود را دستگذاشتن بر اصلیترین گلوگاههای مشکلآفرین در آموزش و پرورش عنوان نمودهاند. در مقدمه توجیهی طرح مزبور به هشت حوزه از جمله لزوم « تغییرات ساختاری در ستاد آموزش و پرورش »…
« به دنبال راهکارهایی باشیم که به جای محدود کردن، جوانان را به سمت رشد و توسعه هدایت کند »
امروزه بسیاری از خانوادهها و والدین دانشآموزان و حتی دانشجویان از استفاده بیحد و مرز و اتلاف وقت فرزندان خود در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی و اعتیاد دیجیتال میگویند. استفاده مداوم از شبکههای اجتماعی و انجام بازیهای آنلاین و وبگردیهای بیمورد و غیرمفید، میتواند باعث کاهش تمرکز و یادگیری در نوجوانان و جوانان شود که این امر باعث افت تحصیلی و بیانگیزگی دانشآموزان و دانشجویان شده است. صرف زمان زیاد…
« در سیزده سال گذشته الگوی واحد سند تحول برای اجرا در سطح مدارس از سوی وزارت آموزش و پرورش ابلاغ نشد »
دکتر زهرا بهروزی امین/ کارشناس مسائل آموزش و پرورش
پس از انقلاب اسلامی، تلاش های وافری صورت گرفت تا مدرسه ایرانی مبتنی بر نیازها و مسائل بومی و بنیاد اندیشگانی ایرانی- اسلامی بازسازی شود و تحول در کتب درسی ، تمرکز بر تربیت معلم، استقرار امور تربیتی و توسعه مدارس تا دورترین نقاط کشور و سرمایه گذاری برای گسترش تربیت عمومی صورت پذیرد، اما با وجود تمام خدمات ارائه شده، ارزیابی مسئولین و متخصصین امر تعلیم و تربیت از عملکرد…
« آموزش رایگان حق فراموش شده ای است که در حال حاضر از سوی هیچ یک از ذی نفعان تعلیم و تربیت به صورت جدی پیگیری نمی شود »
سیدهادی عظیمی/ معلم و عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی
هفته پیش خبری منتشر شد که در یک مدرسه واقع در شهرستان قدس استان تهران مادری برای ثبت نام فرزندش و به دلیل فقدان توانایی مالی پرداخت کمک به مدرسه مجبور به نظافت مدرسه شده است. خبر فوق مانند هر خبری دیگری که در فضای مجازی می چرخد و مورد توجه قرار می گیرد، بازخورد فراوانی داشت . دولت و وزارت آموزش و پرورش نیز خبر از عزل مدیر مربوطه…
« حس میکنم که فرهنگ پاسخ گویی و مسئولیتپذیری کم رنگ شده و جای خود را به بی تفاوتی داده است »
دیروز برای تهیه گاز خانگی ، سیلندر بر دوش گرفتم و به تنها نمایندگی فروش کپسول گاز مراجعه کردم. در این مکان هزینه هر عدد کپسول 75 هزار تومان است و در محلهای آزاد 150 هزار تومان به فروش میرسد. در ازدحام جمعیت به صفی که تشکیل شده است پناه میبرم و بعد از حدود بیست دقیقه موفق میشوم کپسولی انتخاب کنم و خارج شوم و با بالا کشیدن از پلههای آپارتمان…
آتش جنگ در سراسر جهان زبانه می کشید. میلیون ها انسان کشته و شهرهای آباد زیر حجم سنگین بمب و موشک رو به ویرانی نهاده بود. بوی خون و باروت همه جا به مشام می رسید. ایران در این جنگ خانمان سوز اعلام بی طرفی کرده بود اما کشور ما پل پیروزی بر آلمان نازی بود و متفقین از زمین و آسمان و دریا به مرزهای ایران حمله ور شدند. در اندک…
برای رئیس جمهور پزشکیان و طرفداران واقعی صداقت و سادگی اش :شاید به خواب رفته باشیم !
من یک معلم هستم که از مهر امسال پس از سی و اندی سال خدمت بازنشسته شدم. برای پزشکیان در حد توان تلاش کردم چون حتی تصور اینکه جلیلی رئیس جمهور شود،آزارم می داد. آقای پزشکیان که به پاستور رفت، تقریبا همزمان با آن فروشگاهی نقلی به نام « نقل و نبات » در مجاورت یک مسجد باز کردم که رو به روی آن سرویس بهداشتی است. خادم مسجد یک تبعه افغان…
« اینکه بعد از ۶ برنامه ۵ ساله توسعه کماکان ناچار به ترویج گفتمان توسعه یافتگی از مسیر آموزش و پرورش هستیم نشان از عدم وجود اراده جدی در راس دولت ها در تحقق این مهم می باشد ! »
با مداقه در نقطه نظرات اعضای وابسته و پیوسته شورای عالی آموزش و پرورش در اولین نشست به ریاست دولت چهاردهم ، مخرج مشترک حاصل شده ، محوریت آموزش مدرسه ای در توسعه یافتگی و لزوم توجه به این حوزه به عنوان مولد سرمایه های اجتماعی و مهمترین رکن از ارکان سه گانه توسعه یعنی نیروی انسانی کارآمد است . با نگاهی به جایگاه حقوقی اعضای شورای عالی آموزش و پرورش که…
« نام ها تغییر یافته اند و اختیارات افزایش یافته اند اما تغییری در محتوای کنکور و علمی شدن و عادلانه تر شدن سنجش مشاهده نمی شود »
سیدهادی عظیمی/ معلم و عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت ایران اسلامی
کنکور یکی از مهم ترین مسائل اجتماعی و فرهنگی جامعه ایران است . دانش آموزان و خانواده ها همواره با مساله کنکور رو به رو هستند . نحوه برگزاری کنکور نیز از جمله مباحثی است که تصمیم گیران ، سیاست گذاران ، مدیران و صاحب نظران به آن می پردازند . اضافه شدن امتحانات نهایی پایه های دهم و یازدهم و مشکلات اجرایی آن بر وخامت شرایط موجود افزوده است . ناکامی…