صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

احکام رتبه‌بندی معلمان از اول مهر صادر خواهد شد

گروه اخبار / شورای آموزش و پرورش استان خوزستان با حضور وزیر آموزش و پرورش در سالن کنفرانس مجتمع فرهنگی امام رضا (ع) شهرک نفت اهواز برگزار شد

فانی علی اصغر فانی عصر امروز در این شورا ، اظهار کرد: به دلیل جنگ واثرات آن، خوزستان دچار آسیب های جدّی شد و بسیاری از زیر ساخت های آن ازبین رفت  و در همین راستا نیز آموزش و پرورش این استان نیاز به رسیدگی خاص در دو بخش دارد، یکی از این بخش‌ها کمبود فضاهای آموزشی و تربیتی است که این رسیدگی را می‌توانیم با همکاری و همفکری استانداری خوزستان سامان ببخشیم، به این دلیل که اکثر فضاهای آموزشی استان در زمان جنگ یا در اختیار مجاهدان داخلی و یا در تصرف نیروهای دشمن قرار داشتند که به همین دلیل دچار آسیب شدند.

وزیر آموزش وپرورش افزود: دومین بخش کمبود نیروی انسانی است که به علت نا امن بودن استان در برهه‌ای از زمان بخش اعظمی از نیروهای آموزشی به نقاط دیگر کشور انتقال یافتند، لذا  با توّجه  به مجوّز استخدام پنج هزار نیرو در آموزش و پرورش کشور، سهم آموزش و پرورش خوزستان در این استخدام ،ویژه خواهد بود که در این راستا طبق قانون مجلس و با تصمیمات خوب گرفته شده، استخدام مربیان پیش دبستانی را در اولویت قرار می‌دهیم.

وی با اشاره به سند تحوّل نظام آموزشی، گفت: این سند در سال 82 کلید خورد و در 91 توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوّب شد واین سند مهم ترین سند بالادستی آموزش وپرورش است که جامع همه اسناد بالادستی است و براین اساس نقشه ی راه را که یکی از مطالبات مقام معظّم رهبری( مدّ ظلّه العالی) بوده است را ارائه دادیم و امیدواریم با اجرای آن بتوانیم کیفیت آموزش و پرورش را درشأن جمهوری اسلامی افزایش دهیم.

فانی با تاکید بر این که استراتژی ما ارتقای کیفیت آموزش و پرورش است ، تصریح کرد: ساماندهی و بهینه سازی نیروی انسانی، توسعه ی مشارکت در آموزش وپرورش ، تمرکز زدایی ، عملیاتی کردن بودجه  آموزش و پرورش و ارتقای کیفیت مدیریت آموزشگاهی از سیاست های ما بر اساس این استراتژی بوده است .

وزیرآموزش و پرورش به رتبه بندی معلمان اشاره کرد و افزود: تاکنون هیچ شاخصی برای رتبه بندی اعلام نشده است و درحال تدوین شاخص ها براساس وظایف معلمان هستیم واحکام رتبه بندی از اول مهر ماه صادر خواهد شد.

همچنین درسال94 اعتباری به میزان 1350میلیارد تومان برای رتبه بندی مصوّب شده است وبرای سال 95 نیز مبلغ 3500میلیاردتومان برای رتبه بندی معلّمان مصوّب شده است.

ایلنا

جمعه, 07 خرداد 1394 20:07 خوانده شده: 2669 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + +30 0 --
محمد زارع 1394/03/07 - 20:54
باسلام به همه معلمان این حرفهای وزیر بی اساس وواهیست .وهیچ وقت اجرایی نخواهد شد.وفقط افکار عمومی علیه معلمان می شود که باید دعا کنیم معلمان با برکناری یا استیضاح وی نفس راحتی بکشند .هرچند وزیری که از جنس من وشما نباشد باز همین مشکل ادامه دارد اما تسکینی است برالام ما معلمان مظلوم.باید درانتخاب وزیر ومدیران از معلمان بدون جناح وخط نظرخواهی کنند واموزش وپرورش مثل دانشگاهها هیات امنایی شود.یاحسین
پاسخ + +24 0 --
فرهنگی 1394/03/07 - 21:49
جناب وزیر
حق من با مدرک دکترا. همطرازی با استادان دانشگاه و هیات علمی است, نه 160 هزارتومان حقوق اضافه!

جناب وزیر
حق من با داشتن مدرک دکترا, پژوهش, کتاب. مقاله و... رتبه دانشیاری است نه ارشد و خبره!

جناب وزیر
حق من انتقال به دانشگاه فرهنگیان است نه تدریس در ابتدایی!

جناب وزیر
حق من آرامش و امنیت شغلی در سایه حضور افراد شایسته و متعهد و کاردان در سطح مدیریت وزارتخانه, ادارات کل, ادارات مناطق و مدارس است, نه بی انگیزگی به خاطر بیکفایتی مدیران!

جناب وزیر
ترجیح میدهم عطای رتبه بندی جنابعالی و خدمت در آموزش و پرورش را به لقای بیکاری ببخشم و از وزارت فخیمه اموزش و پرورش که جولانگاه هرهری مذهبان و هرهری مسلکان شده, استعفا دهم!

جناب وزیر
ای کاش انقدر که به فکر منافع خود و هم حزبان و هم سلکانت بودی. کمی هم به منافع معلمان می اندیشیدی!
پاسخ + 0 0 --
کفن \وش 1394/03/08 - 09:04
نهضت اسعفا ی دسته جمعی سراسر ایران چون جامعه تزویر به معلم نیازمند نیست. به منافق وچابلوس وکفتار احتیاج دارد
پاسخ + 0 0 --
منظمی 1394/03/08 - 15:42
همکار عزیز!درد دل خیلی از همکاران را بیان فرمودید.دوست بنده یک ترم جلوتر از بنده از دانشگاه فارغ التحصیل شد شانس آورد شد هیأت علمی پیام نور.میگه هفته ای 2 روز سر کارم . 4میلیون می گیرم.
پاسخ + +11 0 --
ناشناس 1394/03/07 - 22:01
فانی ادامه داد: افراد بازنشسته از حوزه آموزش و پرورش خارج و در حوزه سازمان بازنشستگی کشور قرار می‌گیرند و در مورد بیمه آن ها نیز در حال نهایی کردن قرارداد با بیمه فرهنگیان هستیم و تلاش ما بر این است تا کیفیت بیمه معلمان و فرهنگیان را ارتقا دهیم.
پاسخ + +10 0 --
معلم 1394/03/07 - 22:12
خواهشمند است .حد اقل رتبه بندی را مثل بیمه طلایی خراب نکنید.
پاسخ + +14 0 --
حسین قارداش2415 1394/03/07 - 22:25
مانده ام سخت عجب کز که: چرا باید 1 نفر بجای1000000 نفر تصمیم بگیرد و گوش خود را به سخن آنها که میگویند ما گدای 160000 تومان نیستیم،ببندد. مانده ام !مانده ام!
پاسخ + +10 0 --
عظیمی 1394/03/07 - 22:43
وزیر فانی!بنده با مدرک کاشناسی ارشد روزانه دانشگاه علامه طباطبایی تهران باید یک دهم استادی در دانشگاه را دریافت کنم. با ساعت کاری بیشتر و زحمت بیشتر. کاش می شد از دست آموزش و پرورش رهایی یابم و کارمندی در دیگر ادارات شوم
پاسخ + +13 0 --
کسری 1394/03/07 - 22:47
فانی جان طرح مربی معلم واستاد معلم و ... را که همردیف بااساتید دانشگاه می شدیم اجرا نکردی حال از طرح منسوخ و کلیشه ای خبره و ارشد با چندرغاز اضافه شدن حرف می زنی.مبارک خودت.
پاسخ + +1 -12 --
ناشناس 1394/03/08 - 09:08
من مانده ام با این همه معلم با سواد ( کارشناسی ارشد و دکترا) پس چرا دانش آموزان سال به سال ، ماه به ماه و روز به روز بی سواد تروبی تربیت تر می شوند ؟ چرا این معلمان با دانش و خرد طرحی نو برای ارتقاء سطح علمی آموزش و پرورش وکیفیت آموزش در وزارت آموزش و پرورش ارائه نمی دهند؟ حتما کار از جایی نقص دارد یا واقعا مدارک کارشناسی ارشد و دکترا ها قلابی شده اند و یا معلمینی که در آموزش و پرورش استخدام شده اند از تعهد لازم برخوردار نیستند کدام یک؟ به نظر من اگر مدرک ها واقعی باشند و معلم ها از تعهد ومسئولیت پذیری برخوردار باشند تا مدرک کارشناسی در آموزش و پرورش پاسخگو است وافرادی که دارای مدرک بالاتر هستند باید به آموزش عالی انتقال یابند و فکری برای دانشگاه ها کنند. لطفا از من دلخور نشوید من هم مثل شما گرفتار عجب و خودبزرگ بینی هستم.
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1394/03/08 - 10:41
چون پدری مثل تو دارد که کم حالیته
پاسخ + 0 0 --
حسین قارداش2415 1394/03/08 - 12:00
برادر محترم!!!! چرا در جواب سوالت مانده ای؟ مگر در باغ نیستی ،که ببینی و بشنوی که معلمان ماههاست که میگویند : ما بی انگیزه شده ایم و این بی انگیزگی مخل آموزش است!!! باز هم بگم؟!بگم؟!
پاسخ + 0 0 --
فرهنگی 1394/03/08 - 12:17
دوست عزیز
1_ مدیریت اموزش و پرورش دست تحصیل کرده ها و نخبگان نیست,
چون در آموزش و پرورش شایسته سالاری نیست.
هرکس پارتی داشته راهی وزارتخانه و سازمان پژوهش و دفتر تالیف شده...
وزارتخانه آنقدر از نیروهای بی کفایت اشباع شده اند که جایی برای افراد شایسته نمانده.
2_ معلمان با تجربه و تحصیل کرده در تصمیم گیریها دخالت داده نمیشوند.......
پاسخ + 0 0 --
معلم 1394/03/09 - 13:25
اولا ناشناس عزیز تا زمانی که مثل شما این همه تنگ نظر و بد بین داریم وضع ما همینه.
دوم: بسیاری از همکلاسی های ما با تجربه و نمره کمتر از ما در دستگاههای دیگر چند برابر ما حقوق میگیرند.
سوم: عامل افت تحصیلی معلمان نیستند ، چندین علت می تواند باشد، از قبیل اقتصاد خانواده ها و عدم رسیدگی و ارتباط خانواده ها به شاگردان
چهارم: در کشورهایی مثل آلمان، سوئد و ژاپن و خیلی کشورهای دیگر که آموزش و پرورش را زیربنا میدانند چطور خود را به اینجا رسانده اند؟ و چرا بیشترین بودجه را به آموزش و پرورش می دهند.
وخیلی ...........
پاسخ + 0 0 --
عدالت یاوری -8156/68686/23 - 11:31
دوست عزیز علت بی سوادی دانش آموزان اجرای طرح صد درصد قبولی از طرف وزارت واجبار معلمان به دادن نمره های الکی از طرف مدیران بوده است .وقتی دانش آموز می داند قبول خواهد شد مگر .............. که درس بخواند .
پاسخ + +7 0 --
محمد اسماعیلی 1394/03/08 - 11:05
سلام برتمامی فرهنگیان دلسوز وزحمتکش کاش یک بار هم شده همه مسئولان دست به دست هم داده وبا کارشناسی دقیق وزیری کار آمددر وزارت خانه گنجانده شود واموزش وپرورش را فدای حزب وحزب بازی آقایان نشود
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1394/03/09 - 22:08
نگاه هفته نامه زاگرس به طرح رتبه بندی معلمان
هفته نامه زاگرس در شماره 701 این نشریه در مطلبی با عنوان ' تداوم تبعیض در طرح رتبه بندی معلمان' به قلم فرامرز آقاجری بازنشسته فرهنگی شهرکرد، از طرح رتبه بندی جدید معلمان انتقاد کرد.
نگاه هفته نامه زاگرس به طرح رتبه بندی معلمان
در این مطلب آمده است: قبل از طرح رتبه بندی معلمان، بی عدالتی و تبعیض با مقایسه حقوق و دریافتی فرهنگیان با شاغلین در سایر وزارتخانه ها و سازمان ها احساس می شد.
ولی با اجرای طرح مذکور به این روش، بی عدالتی و تبعیض در بین فرهنگیان هم به طور محسوسی آشکار خواهد شد. در نتیجه بنا به دلایل مختصری که عرض می نمایم این طرح نه تنها باعث ارتقای کیفیت آموزشی و دانش پژوهی در بین معلمان نخواهد شد، بلکه با چالش های جدیدی که ایجاد می کند، انگیزه ارتقای علمی و پژوهشی را در طیف کثیری از معلمین تنزل خواهد داد. معلمین قشر فرهیخته جامعه هستند و ابایی از رتبه بندی و غربالگری ندارد ولی:
..ادامه در نظر بعد........
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1394/03/09 - 22:09
..ادامه نظرقبل..
1- آیا با توجه به رتبه های پایه، ارشد، خبره و عالی که در این طرح در نظر گرفته شده شرایط یکسان از نظر امکانات منطقه ای برای ارتقا از یک رتبه به رتبه بالاتر و در نهایت رتبه عللی برای همه در سطح کلان کشور وجود دارد؟
2- آیا تالیفات که یکی از ابزارهای رسیدن به رتبه عالی است، تهیه آن به سرنوشت بعضی از پایان نامه های بازاری گرفتار نخواهد شد؟
3- آیا اصولا در سایر وزارتخانه ها هم برای افزایش حقوق کارمندان قانونی برای ارائه تالیفات وجود دارد؟
قطعاً جواب سووالات فوق منفی است.
خواسته بحق فرهنگیان شاغل و بازنشسته این است که ابتدا حقوق و وضع معیشتی ما را با سایر وزارتخانه ها و سازمان ها هماهنگ کنند، آنگاه خواهند دید اگر این طرح با دقت نظر بیشتری طراحی شود.
پاسخ + +3 0 --
همكار -8156/68686/23 - 06:40
وزير به جاى گزافه گويى اول احكام بازنشسته گانى كه بين ١٧٠٠٠٠٠تا ٢٧٠٠٠٠٠ را اصلاح كند وحق الناس به گردن تداشته باشند
بعد راجع به طرح رتبه بندى صحبت كند

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

اجرای رتبه بندی پس از دو سال چه تاثیری در کیفیت آموزش داشته است ؟

دیدگــاه

تبلیغات در صدای معلم

درخواست همیاری صدای معلم

راهنمای ارسال مطلب برای صدای معلم

کالای ورزشی معلم

تلگرام صدای معلم

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور