صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

رئیس پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش‌وپرورش :

تعطیلی پنج‌شنبه‌های مدارس فرصت معلمان را کم کرده است

گروه اخبار/

 تعطیلی پنج شنبه های مدارس و فرصت های آموزشی و معلمان

فرهاد کریمی گفت: زمان آموزش بحث مهمی است که ظرفیت اجرایی در اختیار معلم و مدرسه قرار می‌دهد که آموزش‌ها را اراده دهد. به همین دلیل باید زمان آموزش با میزان کتاب‌هایی که در اختیار دانش آموزان قرار دارد، همخوانی داشته باشد.

وی در ادامه افزود: زمانی که دانش‌آموز برای درس خواندن در مدرسه حضور دارد باید برانگیزاننده و شوق‌انگیز باشد و این پتانسیل را داشته باشد که خروجی مناسبی داشته باشد.

کریمی خاطرنشان کرد: اگر مدارس را مکلف کنیم که در چارچوب خاصی برنامه‌ریزی به عمل بیاورند این چارچوب‌ها باید با شوق و انگیزه پیگیری شود البته در این زمینه قانون نیز لازم‌الاجرا است و ظرفیت‌های قانونی باید موردتوجه قرار گیرد

رئیس پژوهشگاه مطالعات وزارت آموزش‌وپرورش افزود: باید بتوانیم از ظرفیت‌های قانونی برای بهبود کیفیت یادگیری دانش آموزان استفاده کنیم.

وی در پاسخ به این سؤال که برای تعطیلی پنج‌شنبه پژوهشگاه مطالعات آموزش‌ و پرورش تحقیقاتی را انجام داده یا نه گفت: این طرح در زمان مسئولیت من انجام‌نشده اما بر اساس گزارش‌های موجود نظرسنجی از دانش‌آموزان و اولیا در این خصوص انجام‌شده است. اما در مورد موضوع تعطیلی روزهای پنج‌شنبه نباید تنها به نظرسنجی اکتفا شود و مشاوران و کارشناسان این حوزه نیز باید نتیجه تحقیقات خود را در این خصوص ارائه دهند.

کریمی تأکید کرد:‌ قرار بود برای روزهای پنج‌شنبه فضای جدید آموزشی را دانش آموزان در مدرسه تجربه کنند اما هیچ برنامه‌ای برای روزهای پنج‌شنبه قرار داده نشد و از سوی دیگر معلم‌ها با حجم بالای کتاب‌ها روبه‌رو هستند که باید آن را در زمان کوتاه در اختیار دانش‌آموزان قرار دهند. به همین دلیل ساعات آموزشی لازم را در اختیار مدارس قرار دهیم تا روند آموزش در مدرسه با شرایط بهتر دنبال شود. ( خبرگزاری آنا )

پایان پیام/


click

سه شنبه, 06 آذر 1397 09:22 خوانده شده: 1494 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + +10 -1 --
امامی 1397/09/06 - 11:23
سلام
تمام این تحولات به دلیل جاسازی طرح معلم تمام وقت است . روزی گفتید: برای با خانواده بودن و رشد عاطفی، کودکان به ساعاتی بیشتر نیاز دارند تا در منزل باشند.
و امروز محتوای تصمیمی دیگر ،چنین نیازی را ضروری نمی بیند. ابتدا صاف کاری جاده بعد پیاده سازی طرح تمام وقت کردن معلمان.
پاسخ + 0 0 --
شاکی 1397/09/06 - 12:47
خانم امامی معمولاً مدیران ارشد در سیستم آموزش و پرورش فقط به اجرا می پردازند و بعد فکر می کنند!!جالب تر اینکه قبل از اینکه متصدی مسوولیتی بشوند ایده ها و برنامه های بسیار خوبی دارند اما به محض رسیدن به مقصود همه ی آنچه گفته اند فراموش می شود!!
پاسخ + 0 0 --
دبیر م 1397/09/06 - 21:24
خدا ل...کنه من که راضی نیستم با این حقوق بیشتر از۱۸ساعت و زورکی۲۴ساعت خدمت کنم
پاسخ + +8 -1 --
ناشناس 1397/09/06 - 11:27
راست می گوئید . قرار است جمعه هم دانش آموزان
دلشاد ایرانی به مدارس بیایند تا افسردگی بزدایند. چون طرح شما با اشتهای آقای ادهم یعنی 44 ساعت ، حتی به اختراع زمان نیز نیاز دارد. تعادل ساعت جهانی را برهم زنید و ساعت ایرانی بسازید. 84 ساعت در یک هفته کار کنید تا جیب خواص پر شود و جیب عوام خالی تر.
پاسخ + +4 0 --
ناشناس 1397/09/06 - 11:33
خوب حجم کتاب را کم کنید چرا تعطیلی پنجشنبه
را نقشه می کشید؟
شما محتوای کتب درسی را تحلیل محتوا نمایید بعد ظرفیت های آموزش 18 نوع مدرسه را مقایسه کنید. بعد فقر و گرسنگی طبقات محروم و متوسط را تحلیل کنید.
مشکلات اقتصادی - اجتماعی خانواده ها و جامعه را تحلیل کنید و....... بعد نگران یادگیری دانش آموزان شوید.
ایرادات اصلی از سوی خود وزارتخانه با زیرمجموعه اش است و شما دنبال منافع خود نه اصلاح ساختار.
پاسخ + +3 -1 --
ناشناس 1397/09/06 - 12:13
کریمی خاطرنشان کرد: اگر مدارس را مکلف کنیم که در چارچوب خاصی برنامه‌ریزی به عمل بیاورند این چارچوب‌ها باید با شوق و انگیزه پیگیری شود......
جناب در مدارس فقط مذهب و رفتارهای متظاهرانه موج می زند شما چگونه پژوهشگری هستید که بجای نقد و بررسی شرایط موجود مدارس به آرمان گرایی روی آورده اید؟ پژوهش یعنی مشاهده شرایط موجود و مطالعه رابطه علت و معلولی جهت رسیدن به شرایط مطلوب .
پژوهش یعنی قبول واقعیت های موجود و اصلاح معایب آن. پژوهش یعنی بیان واقعیت ها بدون حب و بغض و دستکاری مصلحتی.
شما میز مسئولیت خود را می بینید و یا حل دردسرها را ؟ شما هم متأسفانه همانند تمامی مسئولان فقط سخنان بی اساس می زنید. مصلحت اندیشی مسئولان عمده دلیل تشدید مشکلات است.
حیف و صد افسوس از حقیقت پژوهش که در جامعه ما
سیاست خط و مشی آن را مشخص می سازد و از حاکمیت برهان و علم در آن خبری نیست.
پاسخ + +5 -1 --
معلم 1397/09/06 - 13:28
از ما که گذشت ! فعلا ریش و قیچی در دست شماست ، طرح کاد ،نظام ترمی واحدی، پنجره باز وبسته ،نظام جدید ، انتخاب رشته طرح 6 و3 و3 ، تمام وقت وحالا هم گیر دادید به پنج شنبه ها، ما معلمان و اولیا و دانش آموزان شدیم موش آزمایشگاهی شما ، بخدا خود شما مسئولین کلاف را گم کرده اید وقتی شما نمی توانید یک لیوان شیر را تامین کنید دست بر دارید خجالت هم خوب چیزی است.وای به حال آیندگان و دانش آموزان این مرز و بوم!
پاسخ + +8 -1 --
شهاب 1397/09/06 - 13:51
همین ساعات آموزشی دانش آموزان ومعلمان را فرسوده کرده است محتوای کتاب های درسی متناسب با توان دانش آموزان قوی نیست وآن ها را ازدرس بیزار کرده است دانش آموزان متوسط وضعیف پیشکش
فکری به حال کاهش چشمگیر مطالب درسی بکنید وبه جای آن میزان بازی را دردوره ی ابتدایی وکارهای پژوهشی رادردوره های دیگر افزایش دهید تا دانش آموزانی توانمندتر پرورش یابند
ساعات آموزشی از این مقدار هم باید کمتر شود تا دانش آموزفرصت کند دراجتماع هم مطالبی برای زندگی اجتماعی بیاموزدآموزش فقط ازطریق مدرسه صورت نمی گیرد
این بساط رمالی را جمع کنید امیدوارم فرهنگیان توسط مسئولان جادونشوند وسحر افزایش ساعت کاری معلم را باطل کنند مسئولان باجیب خالی پزعالی دارند ومی خواهند با حقوق ناچیزی که به معلم می دهند شیره ی جانش را کشیده وبکشند مسئولانی که مرتب ظلم می کنیدبدانید دوره ی برده داری تمام شده است
معلم امروز بیداراست
ازبردگی بیزاراست
پاسخ + +4 -1 --
امامی 1397/09/06 - 14:24
در کشورهای عربی و اسرائیل دو روز جمعه و شنبه تعطیل است. در کشورهای اروپایی و آمریکایی و ترکیه دوشنبه تا جمعه روز کاری است.
در کشورهای سوئد و نروژ، سه هفته کار می کنند و یک هفته برای استراحت و استفاده از آفتاب به سایر کشورهای اروپایی سفر می کنند.
در سال 93 ،سازمان جهانی کار پیشنهاد 4 روز کاری را داد و اعلام کرد : بیماری های قلبی عروقی ، اختلالات گوارشی و اسکلتی ، و همچنین از بین رفتن شادی و رضایت از زندگی دلیل این تصمیم است.
منبع : ویکی پدیا
پاسخ + +5 -1 --
امامی 1397/09/06 - 14:26
و ما بجای تبعیت از تجارب کشورهای دیگر و همراهی آنان ، قصد داریم از تصمیمات درست خود نیز عقب نشینی کنیم چرا؟ چون به معلم تمام وقت آن هم 44 ساعت تدریس در هفته نیاز داریم !!!!
حتی افغانستان در هفته دو روز تعطیل است!!!!
پاسخ + 0 0 --
شهاب 1397/09/06 - 19:19
درودبرسرکار خانم امامی
این حرف ها برای فکرهای گنجشکی قابل فهم نیست
پاسخ + +6 -2 --
حسین 1397/09/06 - 17:54
من به عنوان فرهنگی می گویم ، طرح تعطیلی پنجشنبه ها ،طرح بسیار خوبی بود، کارشناسان و مدیران آموزش و پرورش از سر بیکاری روی به طرح چنین مسائلی آورده اند، آموزش مفید روزانه ۳ساعت است، از محتوای زیاد کتاب ها میشود کاست .
پاسخ + +5 -1 --
سارا،،،، 1397/09/06 - 18:06
تا چه حد بک انسان می تواند خودخواه ،خدانشناس و پست باشد که بخاطر چندصباحی بیشتر ماندن در پست، واقعیت های سیستم آموزشی را وارونه جلوه دهد و حق یک میلیون معلم را نادیده بگیرد ،اینها اسم خودشونو میذارند کارشناس و پژوهشگر! جز فریب اذهان عمومی و توجیه طرح های معیوب مهارت دیگر ندارند تصور میکنند خیلی ذکاوت دارند و هیچ کس نمی فهمد در پس صحبتهایشان چه اهدافی را دنبال می کنند ،
....
پاسخ + +2 -2 --
سارا،،،، 1397/09/06 - 18:06
تا چه حد بک انسان می تواند خودخواه ،خدانشناس و پست باشد که بخاطر چندصباحی بیشتر ماندن در پست، واقعیت های سیستم آموزشی را وارونه جلوه دهد و حق یک میلیون معلم را نادیده بگیرد ،اینها اسم خودشونو میذارند کارشناس و پژوهشگر! جز فریب اذهان عمومی و توجیه طرح های معیوب مهارت دیگر ندارند تصور میکنند خیلی ذکاوت دارند و هیچ کس نمی فهمد در پس صحبتهایشان چه اهدافی را دنبال می کنند ،
.....
پاسخ + +4 -1 --
ناشناس 1397/09/06 - 18:48
امثال تو یک ساعت هم دری ندادند که بفهمن یک ساعت تدریس معلم برابر با ۶۰ ساعت نشستن پشت میز امثال توست.
پاسخ + +4 0 --
ناشناس 1397/09/06 - 21:00
سلام ، دو سال در کشور های اروپایی تدریس داشته ام آنها روزهای شنبه و یک شنبه تعطیل هستند در طول زمستان یک هفته تعطیلات زمستانی دارند مشهور است به تعطیلات اسکی و بیش از یک هفته تعطیلات سال نو یاتعطیلات ژانویه
پاسخ + +1 0 --
ساحل 1397/09/09 - 04:08
اغای کریمی بس کنید ازاین حرفها
پست شما محفوظ است ولی خواهش می کنیم کمی سنجیده تر با منطق باشید همه می دانیم تعطیلی پنج شنبه ها بر اساس مصوبه بوده .
در زمان خودش براش کار کارشناسی شده تا به تصویب رسیده ساعات تدریس پنج شنبه هم در روزهای بقیه هفته برنامه ریزی شده پس با تعطیلی پنج شنبه ها ساعتی از ساعات تدریس معلم کم نشده
تعطیلی پنج شنبه ها برای اسایش خانوادهای دانش اموزان بوده و....................

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

انتصابات علیرضا کاظمی تا چه میزان با تعهدات و قول های مسعود پزشکیان هم خوانی داشته و توانسته رضایت معلمان را جلب کند ؟

خیلی زیاد - 1.9%
زیاد - 0.9%
متوسط - 2.3%
کم - 2.5%
خیلی کم - 92.4%

مجموع آرا: 1986

دیدگــاه

تبلیغات در صدای معلم

درخواست همیاری صدای معلم

راهنمای ارسال مطلب برای صدای معلم

کالای ورزشی معلم

تلگرام صدای معلم

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور