صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

" کمتر کسی در این اوضاع کرونایی بوی بهبود از اوضاع جهان می شنید اما حرکت خودجوش اغلب معلمان در ایجاد کلاس در پیام‌رسان های داخلی و خارجی با اقبال وزارت نشینان مواجه شد "

" روز معلم " در اردیبهشتی متفاوت تر از هر سال

فریبا ایازی روزبهانی/ همکار صدای معلم

روز معلم و اوضاع کرونایی آموزش و پرورش

 امسال با شیوع بیماری کرونا تدریس در کلاس های مجازی تجربه ای متفاوت را برای معلمان رقم زد .
کمتر کسی در این اوضاع کرونایی بوی بهبود از اوضاع جهان می شنید اما حرکت خودجوش اغلب معلمان در ایجاد کلاس در پیام‌رسان های داخلی و خارجی با اقبال وزارت نشینان مواجه شد.

اواخر فروردین زمزمه راه اندازی شبکه اجتماعی دانش آموزی با نام اختصاری « شاد » به گوش جامعه فرهنگی کشور رسید.  واکنش ها نسبت به نصب اجباری پیام‌رسان داخلی و ثبت مشخصات شناسنامه ای جهت احراز هویت و ورود به سامانه شاد تا اختصاص گوشی شخصی معلمان و دانش آموزان در امر آموزش متفاوت بود.  برخی مخالف این طرح اجباری بودند ، برخی نظر خاصی نداشتند و پاره ای از این طرح استقبال کردند .
در ادامه با تشکیل شاد و احراز هویت دانش آموزان در کلاس های مجازی‌، رفته رفته جای خالی برخی دانش آموزان آشکار شد دانش آموزانی که به دلیل نداشتن گوشی هوشمند قادر به استفاده از کلاس های مجازی نبودند.

در اقدامی دیگر عده ای از معلمان برای تعدادی از این دانش آموزان گوشی هوشمند خریداری کردند و صفحات شبکه ی مجازی پر شد از تصاویر دانش آموزانی که با کمک خیرین صاحب گوشی هوشمند شدند .
هرچند نفس عمل پسندیده بود اما این سوال در ذهن هرکس شکل می گرفت که چرا زیرساخت های نظام تعلیم و تربیت در چنین شرایط بحرانی نه تنها قادر به راه اندازی شبکه ای با استانداردهای شناخته شده برای آموزش و پرورش نیست؛ حتی توان مدیریت عدالت آموزشی را هم ندارد ؟
چنین تصور می شد وزارت نشینان ،به دور از هیاهوی این روزهای کرونایی مشکلات ریز و درشت این وزارتخانه را به حرکت خود جوش معلمان سپرده اند .
تقویم آموزشی در کشور به سرعت ورق می خورد. دیوارهای فرسوده مدارس ریخته است ، همه شاهد اوضاع وخیم آموزش و پرورش هستند . شاد با تبلیغات فراوان راه اندازی شد اما از همان ابتدای کار ، نواقصی داشت که تدریس در فضای شاد را برای معلم و دانش آموز دشوار ساخت.

روز معلم و اوضاع کرونایی آموزش و پرورش

دوازدهم اردیبهشت در تقویم آموزش و پرورش هفته معلم نام دارد.
امسال معلمان و دانش آموزان هفته معلمی متفاوت با سالهای گذشته را تجربه می کنند.
در فضایی مجازی با یکدیگر تعامل می کنند و از همه مهم تر تبریکات روز معلم در همین فضا بین معلم و دانش آموز رد و بدل می گردد . به زودی سال تحصیلی ۹۹_۹۸ پایان می یابد. اما باید خاطر نشان ساخت وضعیت قرمز کرونایی به این زودی ها پایان نمی یابد .

شنیده ها حاکی است بخشی از دروس امتحان نهایی دانش آموزان پایه دوازدهم حذف می گردد. امتحانات نهایی پایه ششم توصیفی است و امتحانات تمام مقاطع جز پایه دوازدهم غیر حضوری برگزار می گردد
تمام این تمهیدات موقتی می تواند بازخورد خوبی داشته باشد اما اگر وضعیت کرونایی در کشور و جهان ادامه یابد به ناچار باید در پی راهکاری مناسب بود .


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

روز معلم و اوضاع کرونایی آموزش و پرورش

شنبه, 20 ارديبهشت 1399 14:47 خوانده شده: 773 دفعه چاپ

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

انتصابات علیرضا کاظمی تا چه میزان با تعهدات و قول های مسعود پزشکیان هم خوانی داشته و توانسته رضایت معلمان را جلب کند ؟

خیلی زیاد - 1.9%
زیاد - 0.9%
متوسط - 2.3%
کم - 2.5%
خیلی کم - 92.4%

مجموع آرا: 1986

دیدگــاه

تبلیغات در صدای معلم

درخواست همیاری صدای معلم

راهنمای ارسال مطلب برای صدای معلم

کالای ورزشی معلم

تلگرام صدای معلم

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور