صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

پیشنهاد « صدای معلم » به « مجلس انقلابی » آن است که طرح سازمان نظام معلمی که نیاز به اعتبار و بودجه خاصی هم ندارد ، سریعا در دستور کار قرار گیرد تا صداقت آنان برای ارتقای کیفیت آموزشی و صیانت از جایگاه ، منزلت و اعتبار معلمی به اثبات برسد

قانون رتبه بندی معلمان و چند پرسش ؟

صدای معلم گزارش می کند ؛

گروه گزارش/

پرسش های صدای معلم در مورد قانون رتبه بندی معلمان

پرتال اداره کل آموزش و پرورش استان چهارمحال و بختیاری نوشت : ( این جا )

« احمد راستینه  با اشاره به اهمیت لایحه رتبه بندی معلمان گفت : لایحه رتبه بندی معلمان در سخت ترین شرایط  اقتصادی تصویب شد چون باور نمایندگان این بود که نقطه آغاز تربیت اسلامی ، آموزش و پرورش است.

نماینده مردم شهرستان شهرکرد،بن و سامان در مجلس شورای اسلامی در نشست شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان که با حضور معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش برگزار شد گفت : ما معتقد هستیم که آموزش و پرورش با بقیه دستگاه ها متفاوت است لذا ما برای سایر دستگاه ها به سمت  همسان سازی و متناسب سازی حرکت نکردیم ولی برای آموزش و پرورش یکپارچه ایستادیم. »

همان گونه که پیش تر نیز آمد ( این جا ) ؛ عملکرد دولت سیزدهم و مجلس یازدهم در تصویب آن چه سرانجام « قانون رتبه بندی معلمان » نامیده شد حرکتی مهم و قابل تقدیر است . دولت روحانی و مجلس هم سو نتوانستند رتبه بندی معلمان را « قانون » کنند اما دولت رئیسی و مجلس هم سو به آن شکل قانونی دادند و این شاید تنها حسن و امتیاز عملکرد دولت فعلی در مورد معلمان و حقوق قانونی آن ها باشد .

اما پرسش « صدای معلم » از این نماینده مجلس و سایر نمایندگان و دولت مستقر آن است که آیا این قانون خواهد توانست گامی در جهت کاهش تبعیض نهادینه شده میان معلمان و سایر نهادها و دستگاه ها همچون خود نمایندگان مجلس و یا کارکنان نهاد ریاست جمهوری باشد ؟

پرسش های صدای معلم در مورد قانون رتبه بندی معلمان

آیا آن شرایط سخت اقتصادی برای برخی کارمندان که از شمول قانون مدیریت خدمات کشوری مستثنی هستند و دریافت های ویژه دارند نیز ساری و جاری است ؟

آیا اگر اعتراضات و تجمعات معلمان نبود ؛ ادعای این نماینده مجلس و سایر همکاران وی مبنی بر این که آنان به آموزش و پرورش به عنوان نقطه آغاز تربیت اسلامی باور دارند صحیح و یا مقرون به صحت بود ؟

پیش تر نوشتیم ( این جا ) ؛

« آیا آن چه پیش تر و تحت عنوان « ارتقای شغلی » و تخصیص عناوینی مانند معلم ارشد ، معلم خبره و معلم عالی توانست چنین اهدافی را احصا و ارضا نماید ؟

آیا مسئولان و تصمیم گیرندگان به اثربخشی طرح پیشین و مبانی پژوهشی آن پرداختند و آن را مورد آسیب شناسی قرار دادند ؟

آیا از معلمی که بسیار پایین تر از « خط فقر » رسمی اعلام شده قرار گرفته و حتا با اجرای کامل این طرح و فرض تخصیص حداکثر مبالغ پیش بینی شده در افزایش های حقوقی باز هم همچنان در خط فقر ابقا خواهد شد ؛ می توان به گشایشی در بن بست رضایت شغلی و اعتماد عمومی نسبت به ستاد آموزش و پرورش و به تبع آن حاکمیت امیدوار بود ؟

وقتی قانون مدیریت خدمات کشوری برای معلمان به صورت کامل اجرایی نشده چگونه قانون بعدی می تواند مطالبات قانونی و حداقلی آنان را پاسخ گو باشد ؟

پرسش های صدای معلم در مورد قانون رتبه بندی معلمان

در لایحه پیشین رتبه بندی معلمان و در فصل « میزان افزایش حقوق معلمان را براساس لایحه نظام رتبه بندی » چنین آمده بود : ( این جا )

« ۲- پس از اعمال بند (۱) این ماده، چنانچه حقوق و فوق العاده‌های هریک از معلمان از هشتاد درصد (۸۰%) مجموع حقوق و فوق العاده‌های هیات علمی مربی پایه یک دانشگاه تهران، کمتر باشد، مابه‌التفاوت تا سقف مذکور تحت عنوان «تفاوت تطبیق» در احکام کارگزینی آنان درج خواهد شد . »

پرسشی که همچنان به قوت خود باقی است آن است که چرا این بند در قانون رتبه بندی معلمان حذف شد ؟ واقعا فرق میان کار یک معلم و یک استاد دانشگاه چیست و این همه تفاوت از چه ناشی می شود ؟ آیا میان آموزش و پرورش و آموزش عالی تفاوت خاصی وجود دارد که معلمان و سایر اقشار از آن بی خبرند ؟

آیا قانون رتبه بندی معلمان در غیاب تشکیلات حرفه ای مانند « سازمان نظام معلمی » خواهد توانست از حقوق قانونی و حرفه ای معلمان صیانت کند ؟

پرسش های صدای معلم در مورد قانون رتبه بندی معلمان

پیشنهاد « صدای معلم » به « مجلس انقلابی » آن است که طرح سازمان نظام معلمی که نیاز به اعتبار و بودجه خاصی هم ندارد ، سریعا در دستور کار قرار گیرد تا صداقت آنان برای ارتقای کیفیت آموزشی و صیانت از جایگاه ، منزلت و اعتبار معلمی به اثبات برسد . »

پایان گزارش/


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

پرسش های صدای معلم در مورد قانون رتبه بندی معلمان

چهارشنبه, 03 فروردين 1401 12:48 خوانده شده: 1430 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + +4 0 --
ناشناس 1401/01/04 - 06:18
کاملا موافقم
برای پایش و سنجش عملکرد سالانه ملمان سازمان نظام معلمی لازم است
پاسخ + +10 0 --
ناشناس 1401/01/04 - 10:57
پیش نویس نظام رتبه بندی ایرادات فاحشی دارد:
اولا: رتبه بندی مجدد و بررسی دوباره(چند باره)! مساله بی معنایی است و معلمان باید بر مبنای رتبه فعلی(1تا 5) که قبلا اخذ کرده اند رتبه بندی شوند و رتبه فعلی حفظ شود.
حذف رتبه فعلی مثل این است که به نظامیان محترم ابلاغ شود که دوباره باید درجه بگیرید و کسی که اکنون سرهنگ است باید دوباره از گروهبانی شروع کند! چون مقاله ندارد!!!!
دوما: مدرک باید بعد از سنوات اولویت دوم باشد مثلا کسی که 25 سال با مدرک لیسانس معلمی می کند، نباید از کسی که دکتری و 10 سال سابقه کار دارد، در رتبه پایین تر قرار بگیرد.
سوما: ارزش و کیفیت مدارک دانشگاهی متفاوت است: نوع رشته، کیفیت دانشگاه و...متفاوت است. کسی که دکترای دانشگاه آزاد واحد ...را دارد لزوما از لیسانس و فوق لیسانس دانشگاه تهران و مراکز استان، بالاتر نخواهد بود.
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1401/01/07 - 13:34
گاهی گوسفند فکر می‌کند که چون بز، مقاله نداده است پس گوسفند است ولی غافل از اینست که هیچ گوسفندی با دادن مقاله بز نمی شود!
مقاله ارزشمند است ولی اگر بز مقاله نمی دهد شاید نخواسته علمی را به خوک یا نااهل ویا برخی از گوسفندان بدهد ولی متأسفانه گوسفند، این مطلب را ادراک نمی‌کند.
پاسخ + +5 0 --
ناشناس 1401/01/04 - 23:25
کدام رتبه بندی؟! دلتون خوشه
پاسخ + +2 0 --
ناشناس 1401/01/05 - 05:11
فعلا گروههای فرهنگیان در تلگرام و واتس آپ و اینستا پر از اخبار متناقض و ناامید کننده از متن نوشته شده در آ.پ برا رتبه بندی و...!!!!
پاسخ + +2 0 --
داوود 1401/01/06 - 18:21
با سلام ! اگر کسی از اعتبار تعیین شده برای قانون رتبه بندی معلمان خبر دقیقی دارد،( سال گذشته مالیده شد)مرا هم بی زحمت آگاه کند.شفاف سازی کنیم.
پاسخ + +3 0 --
ناشناس 1401/01/07 - 14:34
امیدی به اجرای همین سرهم بندی هم نیست رتبه بندی که این گونه نبود
پاسخ + +3 0 --
ناشناس 1401/01/08 - 13:01
وزیر پست و بی لیاقت آموزش و پرورش اگه بتونه مانع اجرای همین هم خواهد شد.....
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1401/01/11 - 06:46
ضعیفترین وزیر آ.پ در ۴۰سال قبل در دفاع از معلمان همین آ.نوری است
پاسخ + +1 0 --
ناشناس 1401/01/29 - 15:20
ازماست که برماست
از وزیر ... چه انتظاری هست
پاسخ + +1 0 --
ناشناس 1401/02/11 - 15:33
برای ارتقا رتبه امتیازاتی دادید برای 3سال معلم جمع و جور کنه واقعا واقعی است ؟؟؟برای معیار تحربه معلم هم باید استثانایی کار کند هم مدیر باشد هم روستا هم دوره ضمن خدمت تدریس کند؟؟؟؟ کسب رتبه در تجربه برتر فوق فوق بیست نفردر کل کشور رتبه بیارن. خودشون رو مسخره کردن. معلم توی بیست سال اینهمه امتیاز نمیونه جمع کنه توی سه سال کسب کنه یا تنزلش میدید تورم هم که سال به سال بیشتر!! کدام سازمان این جوری قانون مینویسه؟
پاسخ + 0 0 --
ف 1401/04/02 - 19:17
دروع ریشه ملکت کنده
پاسخ + 0 0 --
شاگرد تنبل کلاس 1401/04/21 - 20:04
سال ۱۹۸۴ جورج اورول
عشق همان نفرت است
دوستی همان دشمنی است
سیاهی همان سفیدی است
فقط معلم است که تفاوت این دو را میداند و به افراد میگوید پس باید معلم را ،،،،،
پاسخ + 0 0 --
فریبا 1401/11/19 - 09:48
رتبه بازنشستگان را زدید؟کجا باید مراجعه کرد؟

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

انتصابات علیرضا کاظمی تا چه میزان با تعهدات و قول های مسعود پزشکیان هم خوانی داشته و توانسته رضایت معلمان را جلب کند ؟

خیلی زیاد - 1.9%
زیاد - 0.9%
متوسط - 2.3%
کم - 2.5%
خیلی کم - 92.4%

مجموع آرا: 1986

دیدگــاه

تبلیغات در صدای معلم

درخواست همیاری صدای معلم

راهنمای ارسال مطلب برای صدای معلم

کالای ورزشی معلم

تلگرام صدای معلم

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور