صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

آموزش و پرورش چند دهه است که مدرسه ای نساخته است ؟!

افق | آذربایجان شرقی

آموزش و پرورش و خیرین مدرسه ساز

مدیر عامل مجمع خیّرین مدرسه‌ساز آذربایجان‌شرقی :" ۷۵ مدرسه خیّرساز تا پایان سال تحویل آموزش و پرورش می‌شود ."

پخش چنین اخباری به رسم دیرین سنت وقف و نیکواندیشی خیّرین مدرسه ساز ، برای ما چنان روالی عادی شده است که در هنگام شنیدن آن ، خم به ابرو نیاورده و رسالت اصلی آموزش و پرورش را همگی فراموش می کنیم .
از یک طرف مدارس غیردولتی عین انتفاعی که بیشتر استیجاری بوده و توسط فرد مؤسس و یا فردی سرمایه گذار به غیر از او ، اجاره می شود که اغلب منازل اضافی کسانی است که به دلیل قدیمی شدن و دِمُدِه شدن و خوش نیامدن به مزاق دارایان به اجاره داده می شود و در آن آشپزخانه و پَستوی این کهنه سراها ، به عنوان کلاس درس ، استفاده می شود. و در هر کوچه و برزن ، خانه دیروز ، با تصمیم یک بنده خدا ، یک شبه مدرسه می شود!! در گذشته شهرداری ها هم قوانین سفت و سختی داشتند که گویا در برابر سیل عظیم گسترش مدارس غیردولتی عین انتفاعی ، تسلیم شده اند و شاید آنان نیز انتفاعی از این خوان گسترده می برند ؟!
از طرف دیگر افرادی خیّر با نیاتی که مابین خود و خدای شان محفوظ است ، در سراسر کشور ، مدرسه می سازند.
پس نقش دولت در تعقیب اصل سی ام قانون اساسی و در برابر ملتی که با رأی آنان حکومت می کند ، در این وسط چیست ؟ دولت گرامی در حیطه خطیر آموزش و پرورش ، کدام وظیفه قانونی خود را بجا می آورد ؟!
آیا این خصوصی سازی و این بلاتکلیفی در اداره امور عمرانی و جاری آموزش و پرورش با تجاری سازی و بنگاه داری مدارس و اردوگاه ها و حتی خانه های معلم سراسر کشور ، امری عادی و طبیعی و مطلوب برای جامعه و آموزش است و یا علنا فریاد ورشکستگی آن را طنین انداز است؟

1) خبر آنلاین . ۲۱ آبان ۱۳۹۸ . khabaronline.ir/news/1320460


آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم

کانال تلگرامی صدای معلم


ارسال مطلب برای صدای معلم

آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم  کانال تلگرامی صدای معلم  ارسال مطلب برای صدای معلم

خوانده شده: 1690 دفعه یکشنبه, 25 آبان 1398 12:00

نظرات بینندگان  

پاسخ + +11 0 --
ناشناس 1398/09/03 - 19:27
قبل انقلاب بیشتر مدارس قدیمی و استیجاری بود مثل بانک ها ، بعد انقلاب هم خیران به صف شدند
و عذاب وجدان عده ای به درد آموزش و پرورش خورد و یا عده ای محتاج پولشویی بودند و مدرسه ساختند پس بیش از ۵ دهه شاید .
پاسخ + 0 0 --
افق 1398/09/24 - 10:42
هر کس درب مدرسه ای را باز کند ، درب زندانی را بسته است. ( ویکتور هوگو )

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

آیا هوش مصنوعی موجب تحول مثبت در آموزش و پرورش ایران می شود ؟

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور