به عنوان شهروندی که احتمالا کاندیدای شورای آتی شهر باشم از مقامات ذی ربط درخواست می نمایم تا نسبت به ثبت اموال کاندیداهای جدی شورا اقدام نمایند تا اوضاع مالی منتخبین قبل از ورود به شورا و بعد از خروج از آن کاملا شفاف ، قابل محاسبه و قابل ارائه به مردم باشد.
از محاسن بی شمار طرح بنده همین بس که کسانی که خدای ناکرده مترصد بهره مندی از جایگاه شورا جهت رانت خواری احتمالی و یا استفاده ابزاری جهت سکوی پرتاب و جهش مالی هستند ، چشم طمع شان نسبت به این نهاد اجتماعی تنزل یابد.
البته پیشنهاد مکمل آنست که اصولا منتخبین حتی حق جلسه از شورا دریافت نکنند و امورات شورا را افتخاری پیش ببرند.
آن موقع سره از ناسره ، کره از باکره و در یک کلام میزان عیار مدعیان خدمت بی مزد و بی منت به مردم مشخص تر خواهد شد.
در صورت اجرایی شدن این دو پیشنهاد بنده ، تعداد کاندیداهای شورا حداقل به خمس مدعیان فعلی تقلیل یافته و همچنین بزرگورانی که به شورا به عنوان شغلی درخور چشم دوخته اند دندان طمع خود را کشیده و دار و ندارشان را فدای تبلیغات نکنند !
همچنین صرف هزینه های نجومی برای انتخابات شورا با چنین مختصاتی مقرون به صرفه نبوده و عملا تاثیر پول های کثیف در انتخابات به صفر میل خواهد کرد.
نظرات بینندگان
بلاشکدستیافتنیاستچونهدفخلقیتبشرهمین
استیادماننروداینمرزوبومچهفرزاندانایثارگریدارد.
البتهبظاهرامروزآنانچوماهتابانپنهانوشبپرهها
میداندارند.
بهامیدآنروزکهچنینافکارونظریابرهایسیاهراکنارزده
وصبحیدیگردراینسرزمیندمیدهشود