بالاخره پس از یکسال آموزش مهارت معلمی در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برای پذیرفته شدگان آزمون استخدامی سال ۹۷، مهر ماه امسال حدود ۱۶۰۰۰ نفر از فرزندان ایران اسلامی با عشق به تربیت نسلی شاداب و پر نشاط در مدرسه ها و کلاس درس شروع به کار کردند.
مع الاسف بی مهری ها از طرف وزارت آموزش و پرورش از ابتدای کار شروع شده و گویا عدم علاقه دولتی ها به اجرای قانون مصوب مجلس این بار باید در احکام ایشان هویدا شود .
با شروع آبان ماه و صدور احکام، استخدام شدگان متوجه می شوند که احکام آنها با احکام همکارانی که با آنها از هر نظر به لحاظ سازمانی یکسان هستند و اختلاف سابقه کمتر از یکسال دارند بیش از ۴۰۰ هزار تومان تفاوت دارد.
در اعتراض به این موضوع، متوجه به عدم اجرای بند ش و ص احکام، توسط وزارت آموزش و پرورش می شوند که به واسطه قانون بودجه کشور لازم اجرا است.
طبق بند ی تبصره ۱۲ قانون بودجه کشور قانون افزایش حقوق شامل تمام شاغلین ارگان های دولتی کشور می گردد.
در راستای توجیه این عمل مسئولین وزارت استناد به بخشنامه ای می کنند که خود باید بر اساس همان بند قانون بودجه کشور تنظیم می گردیده و از ابهام داشتن این بخشنامه به سود خود عمل کرده و شرط افزایش حقوق را در کمال ناباوری داشتن حکم در سال گذشته قرار داده اند که خود بر خلاف قوانین مجلس و قانون بودجه کشور در سال های متمادی می باشد چرا که افزایش حقوق همراه با توجه به تورم سالیانه تعیین می گردد و شامل حال کلیه کارکنان دولت می گردد.
و در ضمن لازم به ذکر است :
اولا قانون مصوب مجلس و قانون بودجه کشور ارجحیت به هر گونه بخشنامه های داخلی دولت دارد.
ثانیا اینکه در بخشنامه مورد نظر مسئولین نفرمودند کسانی که حکم ندارند شامل دریافت افزایش حقوق نمی شوند ؛ این تفسیر نادرست و البته احتمالا غیر عمد همکاران می باشد ؛ در آن جا نوشته شده است که با توجه به آخرین حکم سال ۹۷ ضریب افزایش حقوق را اعمال کنید ؛ این اصلا به این معنا نیست که فردی که حکم ندارد شامل افزایش حقوق نمی شود؛ چرا که افزایش حقوق سالیانه به نفرات تعلق نمی گیرد بلکه به امتیاز طبقه یا جایگاه سازمانی تعلق می گیرد .
ثالثا اینکه چگونه است که مسئولین به بخشنامه ماده واحده قانون بودجه کل سال ۹۸ استناد می کنند در صورتی که در بند دوم این بخشنامه صریحا اعلام می کند حداقل افزایش حقوق ۴۴۰ هزار تومان نسبت به سال ۹۷ ولی مسئولین عزیز به این بند هیچ عنایتی نمی کنند گویا عنایت مسئولین به بخشنامه سلیقه ای هست.
برای اثبات تفسیر نادرست این موضوع چند دلیل وجود دارد :
۱- در بند ی تبصر ۱۲ قانون بودجه کشور سال ۹۸ اصلا اشاره ای به آخرین حکم سال ۹۷ نشده است .
۲- طبق قانون حقوق دو فرد مشابه از همه نظر از طبقه گرفته تا مدرک و ... با اختلاف سابقه زیر یک سال باید حقوق نزدیک به هم دریافت کنند اما در حال حاضر مبلغ حکم ورودی های مهر سال ۹۸ با حکم مرداد ماه (کمتر از یکسال اختلاف) ورودی های مهر ۹۷ ، ۴۰۰ هزار تومان اختلاف وجود دارد .
۳- الان حکم یک معلم با مدرک لیسانس مجرد در منطقه شهری با طبقه ۵ را در حدود ۱۵۷۴ تومان حساب کردید؛ با توجه به اینکه کف حقوق مصوب کشور ۱۵۶۳ هزار تومان می باشد الان حقوق نفراتی که زیر لیسانس و طبقه ۵ هستند چقدر خواهد شد؟!
ضمن اینکه موضوع افزایش ۴۰۰ هزار تومانی حقوق مشمول دانشجو معلمان شده ولی مشمول استخدام شدگان سال ۹۷ نشده است.
تمام این تناقض ها دال بر این دارد که این تفسیر هم بر خلاف بند "ی" تبصره ۱۲ قانون بودجه سال ۹۸ و هم برخلاف قانون مصوب مجلس می باشد.
افزایش عادلانه حقوق معلمان ماده ۲۸ ورودی ۹۸ آموزش و پرورش را خواستاریم .
قبلا از تلاش و پیگیری شما جهت احقاق حقوق ۱۶ هزار نفر از معلمین ماده ۲۸ کشور تشکر و قدردانی می نماییم.
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
نظرات بینندگان
آیا مسئولین به این ناعدالتی که در حق بنده و همکارانم در خصوص صدور احکام حقوقی صورت گرفته است، پاسخی داده اند؟؟؟...
اگر پاسخی دریافت کردید لطفا آن را رسانه ای کنید
با تشکر
این چه رویکرد تحقیرآمیزی هست که وزراتخاته دنبال می کند یکسال تقریبا هرهفته به مدت دو روز دانشگاه فرهنگیان دوره دیدیم آزمون اصلح و سایر آزمون ها را طی کردیم نه سنوات حساب کردند و نه حقوقی پرداخت شد و حتی دانشگاه فرهنگیان یزد بابت اسکان در دانشگاه هزینه غیر متعارف درخواست می کرد...حالا هم که حکم ها خیلی پایین صادر شده و افزایش چهارصد هزار تومان ی را ازش حذف کرده اند قرار هست این معلمان تا پایان خدمت متضرر شوند...این چه رویکرد آموزشی وفرهنگی هست که این دولت راستگو یان در پیش گرفته
این همه تورم و گرونی مگه برا ماها نیست که ۴۰۰ تومنو به حقوق ما اضافه نکردن ما رچه فرقی با معلمای پارسال داریم؟؟؟
۱و ۲۰۰ با این وضعیت گرونی فقط میتونیم یه اجاره خونه بدیم باهاش من که دیگه هیچ انگیزه ای ندارم برا تدریس
کیه که صدای مارو به گوش مسئولین برسونه؟؟؟
واقعاً متأسفم.
ماده28
از مسولین جواب بخواهید
۱۶۰۰۰ هزار نفری که مظلوم واقع شده اند
و به فرموده مولایمان حسین آیا هست یاری کننده ای که ما را یاری کند؟!
این ناحقی و نا عدالتی اگر اصلاح نشود حق و دین است که تا ابد به گردن مسولینی است که صدای ما را میشنوند و قانون را اجرا نمیکنند
حق خودش طبق قانونی که تصویب شده باید پرداخت بشه
با سپاس از اینکه صدای ما را در سایت خبری خود منعکس کردیدلطفا قدم دیگری برای معلمین سرزمینمان بردارید و دل ۱۶۰۰۰ هزار نفر که نه اکثر این ۱۶۰۰۰ هزار نفر متاهل هستند دل جمعی کثیر از خانواده های ایرانی را شاد کنید
برا آزمون اصلح چه خیری ازشون دیدیم که حالا ببینیم
من ورودی ۹۹ هستم. و مهر ۹۹ قرار برم سر کلاس تدریس کنم.
کسی میدونی حقوق من چقد خواهد بود؟
توجه داشته باشید که با گلایه و اعتراض به این شکل صدای شما به جایی نخواهد رسید.
کسانی که وقت و انرژی دارند، پس از نوشتن دادخواست و ارجاع به قوانینی که نشان می دهد بی عدالتی صورت گرفته، حتما به دیوان عدالت اداری شکایت کنند.