صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

شهردار کرج در همایش بزرگ پیوند انجمن اولیا و مربیان :

جامعه نیازمند و تشنه تربیت شهروندان مسئول است نه شهرنشین صِرف !

رضا قاسم‌ پور

همایش بزرگ پیوند انجمن اولیا و مربیان و تربیت شهروندان مسئول

در صبح باران‌ خورده دوم آبان ۱۳۹۸ اولین همایش بزرگ پیوند انجمن اولیا و مربیان با حضور بیش از دو هزار نفر از اعضای انجمن‌های چهار گوشه استان البرز در تالار شهیدان نژاد فلاح کرج برگزار گردید.
این همایش سترگ با همکاری آموزش و پرورش استان البرز و شهرداری کرج تحت عنوان شهر پیوند و با حضور مسئولین استانی، نمایندگان مجلس، اعضای شورا و شهرداری کرج، مدیر کل دفتر انجمن اولیا و همچنین مدیران و اعضای انجمن‌های البرز برگزار گردید.
ابتدا مهندس رحیمی معاونت فرهنگی شهرداری کرج ضمن خیرمقدم به میهمانان گفت: آموزش و پرورش تنها کلید توسعه کشور بوده و افزایش آگاهی، لازمه پیشرفت و توسعه کشور می‌باشد.

در ادامه خانم فریباعسگری نماینده اولیا اقدام به قرائت بیانیه انجمن پرداخته و افزود:
انجمن اولیا و مربیان محفل مودت و مشارکت همه‌جانبه خانه و مدرسه می‌باشد.
ارتباط از طریق مغزها و پیوند از مسیر قلب‌هاست و ما نیازمند پیوند جامع مشارکت اولیا و تاسیس پارلمان انجمن اولیا و مربیان در تربیت فرزندانیم.

قاسمی مدیر کل آموزش و پرورش استان البرز ضمن تشکر از همکاری شورا و شهرداری و همچنین انجمن‌ اولیا و مربیان در برگزاری مراسم شهر پیوند افزود: اولیا یکی از دو بال سپهر آسمان تعلیم و تربیت هستند.
وی ملاک توسعه را مشارکت مردم دانسته افزود: مشارکت، جوهره کیفیت، توسعه و تعالی است و دانش‌آموزان می‌بایست قبل از دانش، مهربانی و قبل از علم، عشق بیاموزند.
قاسمی در ادامه ویژگی بچه‌های موفق را شادابی، تحمل، مدارا و خلاقیت دانسته افزود: بذر از خانواده و رشد از مدرسه می‌باشد.

وی ضمن گلایه از جدی و کیفی نبودن مشارکت اولیا گفت: مشارکت و نظارت، دو مطالبه آموزش و پرورش بوده و محصول این دو مطالبه‌گری است.

همایش بزرگ پیوند انجمن اولیا و مربیان و تربیت شهروندان مسئول

مدیران آموزش و پرورش باید مشارکت‌پذیر و مشارکت‌جو باشند.
قاسمی مهم‌ترین مانع مشارکت و پیوند اولیا و مربیان را عدم اعتماد خوانده افزود: بیش از ده هزار نفر عضو انجمن اولیای استان البرز بوده و توفیق آموزش و پرورش بدون مشارکت اولیا امکان‌پذیر نیست.
وی وظیفه انجمن را تعامل فکری و پیوند اخلاقی و عاطفی و در مرحله آخر کمک‌های مادی دانست.

در ادامه دکتر کمالی‌زاده شهردار کلانشهر کرج تربیت و آموزش را از ارکان تمام حوزه‌ها دانسته افزود: فقدان فرهنگ مناسب نشأت گرفته از آموزش نامناسب است.
وی جامعه را نیازمند و تشنه تربیت شهروندان مسئول، نه شهرنشین صِرف دانست.

سخنران پایانی مراسم دکتر عباس‌پور مدیرکل انجمن اولیا و مربیان وزارت آموزش و پرورش بود.
وی ضمن تجلیل از برگزار کنندگان همایش افزود: زیر ساخت توسعه تعلیم و تربیت می‌باشد.
او رسیدن به فهم مشترک از تعلیم و تربیت را از ضرورت‌های عینی دانست.

در این مراسم دانش‌آموز خردسال هستی بابایی اقدام به شعرخوانی کرد. همچنین گروه سرود دبیرستان مهدیه ناحیه ۳ به خوانش سرودی زیبا در ضرورت پیوند اولیا و مربیان پرداختند.

در پایان ضمن تجلیل از انجمن‌های برگزیده استانی، از رؤسای نواحی به پاس همکاری با انجمن‌ها تقدیر شد. سپس تفاهم‌نامه همکاری بین شهرداری و آموزش و پرورش استان البرز امضا گردید.

لازم به یادآوریست که شعار سال هفته پیوند انجمن اولیا و مربیان عبارتست از:
"مشارکت در مدرسه حق اولیاست".
همچنین پیوند اولیا و مربیان شامل چهار مقوله به شرح زیر می‌باشد:
* گفتمان‌سازی سند تحول بنیادین
* تبلور آموزه‌های دینی
* تقویت مدرسه‌محوری
* اقتصاد مدرسه و توسعه منابع


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

همایش بزرگ پیوند انجمن اولیا و مربیان و تربیت شهروندان مسئول

جمعه, 03 آبان 1398 22:28 خوانده شده: 817 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + 0 0 --
دکتر س.م.ح.حسینی 1398/08/04 - 12:19
فرمودید "شهروندان مسیول"! من خودم امروز 4 آبان 1398 در به اصطلاح پژوهشسرای بو علی مشهد بودم و تا آخر وقت - مثل هفته های قبل و سالیان قبل - همه همکاران "بیکار" نشسته بودند و گپ میزدند. خانم دکتر شیمی به آقازاده رییس که کلاس دوازدهم هست خصوصی شیمی درس میده. کاش از ÷ژوهشسراها و ÷ژوهشکده ها استفاده میشد.
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1398/08/05 - 08:07
سلام و عرض ادب
متاسفانه همینطوره
همه چیزمون شبیه همه چیزمونه
پاسخ + 0 0 --
بیاتی 1398/08/04 - 23:53
بله ماهم بودیم
افسوس که همش حرف بود حرف
ما تو حرف موندیم ،معلوم نیست کی ساحت عمل می رسیم
پاسخ + 0 0 --
معلم 1398/08/09 - 14:32
اینها که الان تو ادارات هستند همه از عوامل دولت قبلی هستند که در حال خیانت هستند و پاکسازی نمی شوند.

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

انتصابات علیرضا کاظمی تا چه میزان با تعهدات و قول های مسعود پزشکیان هم خوانی داشته و توانسته رضایت معلمان را جلب کند ؟

خیلی زیاد - 1.9%
زیاد - 0.9%
متوسط - 2.3%
کم - 2.5%
خیلی کم - 92.4%

مجموع آرا: 1986

دیدگــاه

تبلیغات در صدای معلم

درخواست همیاری صدای معلم

راهنمای ارسال مطلب برای صدای معلم

کالای ورزشی معلم

تلگرام صدای معلم

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور