صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

چگونگی برخورد اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش !

انتقاد از مدیریت آموزش و پرورش کوهدشت

مظفر امیدی /فرهنگی و کارشناس ارشد فلسفه تعلیم و تربیت

انتقاد از مدیریت آموزش و پرورش کوهدشت

روزهای پس از استعفای جناب یحیی کرمیان موجب شد تا کرکره اتاق معاونت ابتدایی شهرستان کوهدشت پایین و قفل های میز و کمد این معاونت بسته و ابلاغیه های بیش از نیمی از فرهنگیان این شهرستان با مدیریت  " از راه دور و معاونت نیابتی "انجام گیرد؛ زیرا دو کارشناس دیگر این حوزه یکی در حالت قهر و دیگری نیز مغضوب جناب حاج جواد رفیعیان بودند، تا اینکه بالاخره از اتاق فرمان بیرون از ساختمان آموزش و پرورش دستوری صادر شد که جایگزین حاج یحیی را معرفی کنید و این گونه بود که مجریان داخلی اداره 3 نفر از فرهنگیان را جهت مصاحبه و تصدی این پست به اداره کل معرفی کردند و اتفاقا با حساسیت ویژه معاونت محترم آموزش ابتدایی استان، مسئله پیگیری و اقدام شد و از میان کاندیدای سه گانه معرفی شده در روزهای پایانی شهریور ماه، ابلاغیه  یکی از این آقایان ،  برای تصدی پست  معاونت آموزش ابتدایی صادر شد؛ اما باید گفت متاسفانه جناب حاج جواد رفیعیان باز هم به سبک مدیریتی غلط گذشته و تخطی از قانون ،از اجرای اقدام خود خواسته و دستورات مدیر کل سرپیچی و نافرمانی کرده و اینک پس از گذشت  10 روز از صدور ابلاغیه شخص انتصابی، مراسم معارفه و اجازه آغاز به کار و خدمت به فرد انتصاب شده را نداده اند و به گونه ای موجب تنزل شان و جایگاه مدیران مافوق ، تضییع حقوق فرد مورد نظر ،نابه سامانی در ساختار اداری ، تضییع حقوق آموزش و پرورش و اقداماتی از این قبیل موارد گشته اند .


آنچه که مایه تاسف و تاثر جامعه فرهنگیان شهرستان کوهدشت اعم از فرهنگیان با گرایشات اصولگرایی ،دوگانه ،هواخواه جناب الهیار ملکشاهی و مهم تر از همه اصلاح طلبان حقیقی و راستین شده ،وجود این گونه شخصیتی در راس ( آموزش و پرورش کوهدشت) است که حتی اراده مستقل و توان لازم را برای  انجام تصمیمات "خود خواسته "نیز ندارد !

انتقاد از مدیریت آموزش و پرورش کوهدشت

همان گونه که  جناب مدیر کل محترم فرمودند  :"مسئولیت در نظام مقدس جمهوری اسلامی یک افتخار و یک امانت بزرگ است و پذیرفتن مسئولیت در آموزش و پرورش یعنی در خدمت ذینفعان دستگاه تعلیم و تربیت که همان معلمان عزیز ،دانش آموزان و اولیاءاست" می توان این گونه نتیجه گیری نمود که جناب حاج جواد رفیعیان  توان بر دوش کشیدن این بار مسئولیت پذیری و امانت بزرگ ، خصوصا در حوزه  فرهنگ شهرستان کوهدشت را ندارند و مسولان مافوق باید تدبیری بیندیشند و ذینفعان اعم از دانش آموزان و معلمان و خانواده های فراگیران را از اضطراب و نگرانی برهانند !


و اما در زمینه تخلفات زنجیره ای  محرز و آشکار جناب رفیعیان خصوصا مساله تمرد و سرپیچی از انتصاب معاونت آموزشی که به صورت واضح با حیثیت فرهنگ و آموزش و پرورش بازی و ساختار مدیریت این نهاد را مورد تمسخر و ریشخند قرار داده اند باید برخورد قانونی شود و سریعا ایشان را به "اداره ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش " معرفی و به شیوه عادلانه مورد محاکمه قرار دهند و نتایج آن را به اطلاع عموم ذینفعان در حوزه تعلیم و تربیت برسانند .


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

شنبه, 06 مهر 1397 18:06 خوانده شده: 1668 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + +2 -1 --
جواد 1397/07/06 - 19:11
متاسفانه برخی ها " معطل" شده اند
پاسخ + +4 -1 --
ناشناس 1397/07/06 - 19:24
با سلام چگونه ممکنه است معلمینی با یکی سال و دوسال مدیر و معاون مدارس مهم شدند مگر تجربه لازم نیست صرف دارد به کامپیوتر کافی است اگر کافی است که در کافی نت ها افراد وارد بسیار زیاد هستند در شهرستان شوشتر و مقطع ابتدایی این امر بواسطه آشنا بازی و بند پ زیاد اتفاق می افتد لطفا صدای معلم بیشتر به این موضوعات بپردازند و جویا باشند و مدیر کل اداره خوزستان این حق خوریها را در مقطع ابتدایی از بین ببرد
پاسخ + 0 -1 --
سعید 1397/07/17 - 09:28
ای کاش این سهم خواهی ها انتهایی داشت و این روشنگری ها هم صرفا در حوزه تعلیم و تربیت بود و چیزهای دیگری پشت پرده وجود نداشت . آقای مظفر امیدی تا جایی که من می دانم شما از ابتدا دنبال سهم خواهی بوده و هستید . به مخاطبین بگویید رشته شما چه ربطی به تربیت بدنی دارد که الان خود را به این حوزه قالب کرده اید . هر وقت انتظارات شما براورده شد شروع به مجیزگویی کردید و هر جا برآورده نشد شروع به تخریب و حمله می کنید .

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

آیا هوش مصنوعی موجب تحول مثبت در آموزش و پرورش ایران می شود ؟

بلی - 57%
خیر - 43%

مجموع آرا: 223

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور