صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

" دولت ها از اصولگرایش گرفته تا اصلاح طلب و اعتدال نگاهی فراتر از تمجید و تعریف به آموزش و پرورش ندارند که البته همین تمجید و تعریف ها هم بیشتر مختص هفته معلم است و بقیه سال کسی یادی از معلمان نمی کند "

در آستانه روز معلم و شروع تبریک و تعارف های دردآور مسئولان!

امیرحسین محمودوند/ دبیر آموزش و پرورش لرستان

روز معلم و رنج نامه یک معلم

هر وقت نامی از معلم و آموزش و پرورش به میان می آید مفاهیمی نظیر فقر، رنج، نارضایتی، قرض، تبعیض و...به ذهن ملت خطور می کند.به جز عده ای که بی انصاف تشریف دارند همگان خوب می دانند که معلمان و خانواده هایشان در چه وضعیت بغرنجی گذران روزگار می کنند.

متاسفانه  وضعیت معیشتی معلمان روز به روز در حال بحرانی تر شدن است.دولت ها از اصولگرایش گرفته تا اصلاح طلب و اعتدال نگاهی فراتر از تمجید و تعریف به آموزش و پرورش ندارند که البته همین تمجید و تعریف ها هم بیشتر مختص هفته معلم است و بقیه سال  کسی یادی از معلمان نمی کند.

قاطبه دولت ها وحکومت ها در کشورهای درجه یک دنیا تمام هم وغم شان آموزش و پرورش است و اگر امروز حرفی برای گفتن دارند و مردم آن ها در رفاه و نعمت به سر می برند ثمره  آموزش وپرورش  پویای آن هاست.

در ایران هم معلمان مسافرکش، بقال و نجار هستند و هر از چندگاهی نیز مشت و لگد های دانش آموزان و اولیای آنان نصیب شان می شود.

 به راستی چه دردآور است وقتی معلم مملکت  همکلاس دوران مدرسه اش را می بیند.
همان همکلاسی که میانه خوبی  با درس و مشق نداشت.
حال آن همکلاسی به برکت دانشگاهی درجه هفت فوق دیپلمی دست و پا کرده و در اداره ای مشغول شده و سه چهار برابر آقا یا خانم معلم حقوق می گیرد و حسرتی به دل خودش و خانواده اش نمانده است.
اینجاست که معلم نگاهی به حال و روز خود می کند که پس از سال ها درس خواندن و تدریس و  خون دل خوردن  آهی در بساط ندارد و مدام شرمنده خانواده اش می شود.

همه مشاغل محترم هستند اما طبیعتا اثرگذاری ها متفاوت است.

هر عقل سلیمی می داند که راه  درست شدن و پیشرفت مملکت آموزش و پرورش است و تقویت این دستگاه باید کار ویژه و اولویت نخست هر حکومتی  باشد.اما خدا می داند که دلیل تحقیر و تضعیف معلم و مدرسه چیست.

حقیقتا  تضعیف آموزش و پرورش و معلمان مساوی با تضعیف نظام، دولت و ملت است.

روز معلم و رنج نامه یک معلم

 

بنده پیش از ورود به آموزش وپرورش چندین موقعیت شغلی داشتم و به دلایلی  معلمی را انتخاب کردم و معلمی را افتخاری بزرگ دانسته و می دانم اما شرایط سخت زندگی و تبعیض های بی شرمانه ای که می بینم نه فقط مرا بلکه تمام معلمان مملکت را می آزارد و واقعا  کاسه صبرمان لبریز شده است. 

عمری درس خواندم و چهار سال زندگی سخت در دانشگاه فرهنگیان را پشت سرگذاشتم و اینک هفته ای بیست و چهار ساعت با ده ها دانش آموز سر و کله می زنم که هر کدام آن ها مشکلات خانوادگی و رفتاری خاص خود را دارند .
حال سوال اینجاست که آیا دریافت یک میلیون و صدهزار تومن حقوق در ماه تحقیر و توهین به من و همکاران جوانم  نیست؟

اگر می گویم ای کاش راننده سازمان مالیات می شدم بی راه گفته ام؟با این حقوق چگونه باید زندگی کنم؟

از این دست صحبت ها زیاد شنیده اید و گوش هیچ مسئولی هم بدهکار نبوده و نیست اما  از باب وظیفه کماکان می نویسیم تا شاید گشایشی حاصل شود و اما روز معلم نزدیک است.پیش از آن که نجومی بگیران پشت تریبون ها خودنمایی کنند و نمک به زخم مان بپاشند و تبریک و تعارف تکه پاره کنند چه بهتر که  خودمان به هم تبریک و خداقوت بگوییم.

عزیزان دلم؛ همکاران نجیبم؛ روزتان مبارک...

خداقوت...

صادقانه ترین درودها بر شما که با دست خالی ماندگارترین خوبی ها را خلق می کنید.....


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

یکشنبه, 09 ارديبهشت 1397 20:58 خوانده شده: 1939 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + +9 0 --
معلم 1397/02/09 - 21:48
جناب محمودوند
متاسفانه آموزش و پرورش در گرداب سیاست زدگی غوطه ور شده و در این محیط به شدت سیاست زده تنها کرامت و شرافت معلم است که به تاراج می رود .
وقتی شایسته سالاری فقط مضحکه ای است که در دهان متولیان این دستگاه لقلقه زبانها می شود .نمی توان انتظار داشت مدیران که با نداشتن حداقل ها به صندلی های گرم و نرم ریاست چسبیده اند از حقوق معلم دفاع کنند .
امروز شما و همه فرهنگیان لرستانی می بینند که یک لیسانس معادل که نه توان علمی و عملی دارد و نه می تواند در محافل علمی و کارشناسی آبرو و حیثیت معلمان باشد و نه مقبولیت اجتماعی در بین قاطبه فرهنگیان دارد با معامله گری صندلی ریاست را تصاحب کرده و فریاد امان خواهی معلمان نجیب هم به گوش وزیر محترم هم نمی رسد .
باید این شکایت به کدامین مرجع برد و درد دل را به جه کسی گفت
که معلمان از درد در فغانند
آری دلمان را خوش کنیم که شمع و گل و پروانه آیم
ولی وانفسا که منزلت معلم در جامعه سرابی بیش نیست و این دیوار سالها که فرو ریخته است
پاسخ + +13 0 --
نرگس کارگری 1397/02/09 - 22:00
یک عزم ملی در بین فرهنگیان نیاز هست تا از این وضع رهایی پیدا کنند.وقتی اکثریت خفت را بر عزت ترجیح داده اند تقلا برای بهبودی چنین شرایطی بیماری ایجاد می کند.کسانی که در شرف بازنشستگی هستند درخواست هایی دارند که به مسئولین حاضر این اجازه را داده است که حقارت را به جای احترام نه تنها به فرهنگیان بلکه به هر شهروندی تحویل دهند.ریش سفیدان الگو باشند!
اکثریت فرهنگیانی که بازنشست می شوند از قبل برای احداث مدرسه ای جدید اقدام کرده اند که جای فرزندان و اقوام خود را محفوظ بدارند.این رفتارها انتظارها را به صورت منفی رشد می دهد و باعث می شود که موسسی به نام ... با نام مدرسه خرید خدمات از هر معلم جوان خود هفت میلیون و نیم را راحت بدزد و ادارات کل هم مانع این امر نشوند.
دزدی شاخ و دم ندارد!فرهنگی و غیر فرهنگی هم ندارد!

نام فرهنگی را یدک نکشیم.فرهنگ باید در عمق وجود همه نهادینه شود.
پاسخ + +13 0 --
ناشناس 1397/02/09 - 22:39
کارکنان مخابرات ۹میلیون تومان هدیه ازدواج می گیرند و این همکار جوان باید ۹ماه تلاش کند تا این مبلغ را جمع کند
پاسخ + +12 0 --
رازقی 1397/02/09 - 23:03
شرایط معلمان واقعا بحرانی است.بایدخوندگریست به حال وروز معلمان ایران

فاتحه آموزش وپرورش را بایدخواند.
پاسخ + +12 0 --
ناشناس 1397/02/09 - 23:18
قبول كنيم كه خودمون هم بي تقصيرنيستيم
ازماست كه برماست
پاسخ + +14 0 --
بازنشسته متنفر 1397/02/09 - 23:23
بی جرأتی معلمان در گرفتن حق خود وسکوتشان در برابر ناعدالتیها موجب جرأت مسولان خواهد شد تا اینگونه حق ما را پایمال نمایند
پاسخ + +12 0 --
ناشناس 1397/02/10 - 10:06
آپ نفس های آخرش را می کشد
بجز تاسف وافسوس کاری از دست کسی برنمی آید مگر اینکه حکومت با عزم جدی از بودجه حوزه علمیه وبسیج ومساجد کم کند و به سبدمعلمان بریزد
پاسخ + +7 0 --
معلم 1397/02/10 - 17:20
این روز را بایکوت کنیم چراکه هیچ چیز عایدمان نمی شود.بجز تحقیر و ...
پاسخ + +9 0 --
ناشناس 1397/02/11 - 01:38
اگر حقمان را میخواهیم باید در برابر این زورگویان قدعلم کنیم وحقمان را از حلقومشان بیرون بکشیم هر چقدر سکوت کردیم بی فایده بود.... تا شاید اینچنین به حقمان برسیم اگر هم نرسیدیم وجدانمان اسوده خواهد بود که ما تمام تلاش خود را کرده ایم
پاسخ + +7 0 --
شهاب 1397/02/11 - 08:47
منتظر توجه دیگران نباشیم بررسی کنیم چقدر دراین وضعیت نقش داشته ایم وچه کاری برای بهبود اوضاع خودمان می توانیم انجام دهیم نویسنده جوان محترم این شغل را رها کن وبه کار دیگری بپرداز هرچه بنویسی وبگویی مشکلی حل نخواهد شد چون فرهنگیان دنبال گرفتن حقشان نیستند
پاسخ + +4 -2 --
ناشناس 1397/02/11 - 11:40
سلام امیرحسین حقوقت انصافا چنده؟؟ جواب بده
پاسخ + 0 0 --
مهدی شرقی 1397/02/12 - 10:00
آقای امیر حسین رو کار ندارم با10سال سابقه الان حکم ناخالصم22750000البته منطقه روستایی تو سردترین جای اردبیلکه خالص دریافتیم1900000ریال می باشد
پاسخ + 0 0 --
مهدی شرقی 1397/02/12 - 10:08
ببخشید19000000ریال
پاسخ + +5 0 --
ناشناس 1397/02/11 - 17:14
دوست عزیز !توی یاد داشت گفته یک میلیون و صدهزار میگیره....
الهی بمیرم....خاک بر سر این‌مملکت
پاسخ + +3 0 --
سیدنصرالدین عربشاهی 1397/02/12 - 15:56
نوبخت معاون رئیس جمهور نیمچه سوادی هم که دارد همانند دیگر همقطارانش تا ابدالدهر مدیون معلمان وفرهنگیان است ۰ مطرح کردن وعده پرداخت حق الزحمه امتحانات دراوان هفته معلم توهین بزرگی به جامعه بزرگ فرهنگیان است۰ پس وقتی که او هیچ قدمی برای فرهنگیان برنداشته است بهتر این است که فقط سکوت کند چراکه معلمان وفرهنگیان خیلی بهتر ازهر کسی فرق بین دوغ ودوشاب را تشخیص می دهند. آری ماست مالی کردن بس است!!!!

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

انتصابات علیرضا کاظمی تا چه میزان با تعهدات و قول های مسعود پزشکیان هم خوانی داشته و توانسته رضایت معلمان را جلب کند ؟

خیلی زیاد - 1.9%
زیاد - 0.9%
متوسط - 2.3%
کم - 2.5%
خیلی کم - 92.4%

مجموع آرا: 1986

دیدگــاه

تبلیغات در صدای معلم

درخواست همیاری صدای معلم

راهنمای ارسال مطلب برای صدای معلم

کالای ورزشی معلم

تلگرام صدای معلم

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور