صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

« به نظر می رسد هنوز هم سیاست های خالص سازی با استمرار حضور مقامات دولت پیشین با وجود گذشت یک سال از فعالیت دولت پزشکیان ساری و جاری باشد ! »

فقط مانده بود حمیدرضا خان محمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس " روز خبرنگار " را تبریک بگوید؟!

صدای معلم گزارش می کند ؛

گروه رسانه/

گزارش صدای معلم از دعوت گزینشی حمیدرضا خان محمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به مناسبت روز خبرنگار

پرتال « سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارس کشور » خبری را در ارتباط با « روز خبرنگار » منتشر کرده است . ( این جا )

پرتال این سازمان چنین می نویسد »

« به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان نوسازی مدارس کشور؛ حمیدرضا خان محمدی معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس این سازمان در روز یکشنبه 26 مرداد در نشست صمیمانه با جمعی از خبرنگاران حوزه تعلیم و تربیت، به نهضت مدرسه سازی  به عنوان اولویت اصلی دولت وفاق ملی اشاره کرد و اظهار داشت: بنا داریم همراه با دولت در  یک نهضت ملی و تحولی با رویکرد توسعه عدالت آموزشی، حال مردم را با مدرسه سازی خوب کنیم .

گزارش صدای معلم از دعوت گزینشی حمیدرضا خان محمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به مناسبت روز خبرنگار

خان محمدی گفت: به طور قطع حضور و کار خبرنگاران در حوزه آموزش، ضریب موفقیت را در این حوزه چند برابر خواهد کرد، یقین داریم قلم شما می‌تواند تحرک زیادی را  در حوزه مدرسه سازی ایجاد نماید.

وی تصریح کرد: اطلاع رسانی خوب شما قطعا ایجاد انگیزه زیادی را میان خیرین ایجاد کرده است و هر روز نیز شاهد حضور پرشور آنان در پروژه های متعدد در کشور هستیم چرا که قلم شما باعث شده تا فرهنگ مشارکت در میان مردم افزایش یابد . در نشست خبری « محمد پارسا ؛ مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران » که اخیرا برگزار شد ؛ نیز دعوتی از رسانه ی « صدای معلم » به عمل نیامد .

معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: روز گذشته سه تفاهم نامه در حوزه مدرسه سازی امضا شد که نشان از آن دارد تحرک خوبی در این زمینه رخ داده است.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به کمک های خیرین اشاره کرد و گفت: خیرین در سال گذشته ۱۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان (۱۸.۶ همت) به ساخت مدارس کمک کردند که استقبال از این امر نشان می دهد که این رقم در سال‌جاری رشد چشمگیری خواهد داشت.

گزارش صدای معلم از دعوت گزینشی حمیدرضا خان محمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به مناسبت روز خبرنگار

خان محمدی به اولویت دولت وفاق ملی اشاره کرد و گفت: یکی از برنامه های اصلی دولت چهاردهم توجه به موضوع مدرسه سازی است تا با ساخت مدارس جدید در مناطق محروم و کم برخوردار کشور، بتواند حال مردم  را خوب کند.

وی در پایان از مجموعه زحمات خبرنگاران در طول سال قدردانی کرد و گفت: حضور و قلم شما به کار ما قوت و برکت می دهد، سعی کنید با همراهی خوب خود ما را در  انجام ماموریت مهم یاری رسانید » .

در نشست پیشین که قرار بود یکشنبه ۵ اسفند۱۴۰۳ برگزار شود و از طریق مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش اطلاع رسانی شده بود ؛ نشست مربوطه لغو گردید .

پس از گذشت شش ماه ؛ این نشست خبری رئیس سازمان نوسازی ، توسعه و تجهیز مدارش کشور بدون دعوت از رسانه « صدای معلم » برگزار شده است .

گزارش صدای معلم از دعوت گزینشی حمیدرضا خان محمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به مناسبت روز خبرنگار

نکته ی قابل تامل این که رئیس منصوب شده این سازمان در دولت پیشین ( ابراهیم رئیسی ) که تاکنون بر مسند خویش مانده بدون آن که عملکرد ایشان مورد تدقیق و بررسی کارشناسانه قرار گیرد در این نشست به قول خودشان « صمیمانه » سخن از « فرهنگ مشارکت » می راند در حالی که حاضر نیست در این نشست از همه رسانه ها با سلایق متفاوت و حتی مخالف دعوت به عمل آورد ؟ و البته مدعای آقای خان محمدی در مورد خوب کردن حال مردم با این گونه نگرش و ذهنیت های خالص سازی جای پرسش و تردید بسیار دارد .

گزارش صدای معلم از دعوت گزینشی حمیدرضا خان محمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به مناسبت روز خبرنگار

البته پرتال سازمان نوسازی این نشست را « صمیمانه » خوانده در حالی که اثری از پرسش های احتمالی خبرنگاران و پاسخ ارائه شده در خبر کوتاه منتشر شده از سوی این سازمان هم نیست .

اگر رئیس سازمان نوسازی مدعی « تحرک » در حوزه مدرسه سازی است باید بداند که نه به خاطر مدیریت علمی ، اثربخش و کارآمد ایشان بلکه بله صرفا به دلیل نگاه خاص رئیس جمهور در این حوزه و در مدت یک سال گذشته بوده و الا اگر قرار بود اتفاقی بیفتد قطعا در زمان مدیریت ایشان در دولت سیزدهم به وقوع می پیوست .

هر چند دولت وفاق ملی که ترجیع بند سخنان آقای رئیس بوده و هست هنوز مورد تردید و تشکیک جدی کنش گران « حوزه عمومی » حداقل در حوزه آموزش بوده و آنان در مورد این وضعیت و استمرار آن در موضوع « کارآمدی » اقناع نشده اند .

گزارش صدای معلم از دعوت گزینشی حمیدرضا خان محمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به مناسبت روز خبرنگار

با عکس یادگاری گرفتن با برخی رسانه ها بدون آن که پرسش های بنیادین مطرح شده و رئیس این سازمان پاسخ گوی آن باشد ؛ هیچ حالی خوب نشده و اعتمادی فزون نخواهد گردید جز آن که دیوار بی اعتمادی و ناامیدی بلندتر و قطورتر گردد .

در نشست خبری « محمد پارسا ؛ مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران » که اخیرا برگزار شد ؛ نیز دعوتی از رسانه ی « صدای معلم » به عمل نیامد .

گزارش صدای معلم از دعوت گزینشی حمیدرضا خان محمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به مناسبت روز خبرنگار

پایان گزارش/


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

گزارش صدای معلم از دعوت گزینشی حمیدرضا خان محمدی رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور به مناسبت روز خبرنگار

سه شنبه, 28 مرداد 1404 17:24 خوانده شده: 244 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + +2 0 --
سعید 1404/06/03 - 23:40
اصلا کسی براش مهم نیست در سازمان نوسازی مدارس چه خبرایی هستش. آقای مجاوری که اومدن اندکی امیدواری ایجاد شد ولی بعد از یکماه گفتن آقای وزیر به آقای خانمحمدی گفته به آقای مجاوری یک پست معاونت بدید تا دیگه برای تصدی ریاست مرکز بین الملل به من فشار نیارن.
در نتیجه اندک امیدی هم که ایجاد شده بود با این بده و بستان بین آقای وزیر و آقای خانمحمدی با میانجی گری آقای داود روستایی، از بین رفت
پاسخ + +1 0 --
کارمند نوسازی 1404/06/05 - 09:38
آقای خانمحمدی صرفا با لابی دوستان خود در راس مجلس در این منصب مانده به اسم وفاق وماهیت نفاق ...ایشان تاکنون حتی یک نشست صمیمانه با همکاران خود هم نداشته چه برسد به نشست صمیمانه با خبرنگاران!!! حالا با آقای کاظمی صمیمیتی دارد یا نه الله اعلم...

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

آیا در مدرسه شما ماهی یک بار جلسه شورای معلمان تشکیل می شود ؟

دیدگــاه

تبلیغات در صدای معلم

درخواست همیاری صدای معلم

راهنمای ارسال مطلب برای صدای معلم

کالای ورزشی معلم

تلگرام صدای معلم

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور