صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

به « قطار پیشرفت » بیندیشید !

قطع اینترنت هم کارساز نبود ... سوالات کنکور لو رفت ؟!

صدای معلم گزارش می کند ؛

گروه اخبار/

گزارش صدای معلم از قطع اینترنت و لو رفتن سوالات کنکور

سازمان سنجش آموزش کشور 28 دی ماه با انتشار یک اطلاعیه و نیز ارسال پیامک‌هایی به شهروندان از قطع شدن اینترنت بعضی مناطق کشور در زمان برگزاری کنکور سراسری خبر داد.

روز ۱۴ دی‌ماه معاون امور آزمون‌های سازمان سنجش آموزش کشوردر یک برنامه تلویزیونی مدعی شد قرار است اینترنت سراسر کشور در دو روز برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۲ قطع شود، اظهاراتی که واکنش‌ها و انتقادات بسیاری را در پی داشت.

اندکی بعد اعلام شد که سازمان سنجش درخواست این امر را به شورای امنیت کشور ارائه داده و این شورا قرار است درباره آن تصمیم‌گیری کند. نهایتاً نیز اعلام شد که شورای امنیت کشور با قطع اینترنت همراه برای مناطق اطراف حوزه‌های کنکور موافقت کرده است.

گزارش صدای معلم از قطع اینترنت و لو رفتن سوالات کنکور

عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات، در حاشیه جلسه روز چهارشنبه هیات دولت درباره مصوبه قطعی اینترنت گفت: آنچه از فردا اتفاق می افتد از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۱:۳۰ در محدوده‌های حوزه‌های برگزاری کنکور است که آن هم با اطلاع قبلی قطع می‌شود. اینترنت ثابت به هیچ وجه قطع نمی شود. ( این جا )

اما دقایقی پیش ؛ « کانال اصلاحات نیوز » با انتشار تعدادی از برگه های سوالات کنکور چنین نوشت :

« دولت رییسی اینترنت را به بهانه امنیت کنکور قطع و زندگی مردم را مختل کرد؛ اما دقایقی از شروع کنکور نگذشته است که سوالات کنکور در فضای مجازی در حال توزیع است!

ظاهرا لذت برخی در آزار مردم است! »

گزارش صدای معلم از قطع اینترنت و لو رفتن سوالات کنکور

در صورت صحیح بودن این خبر ؛ پرسش « صدای معلم » از مقامات مسئول آن است که شفاف توضیح دهند آیا توانایی انجام یک آزمون در داخل کشور را دارند ؟

در کجای دنیا ؛ برای برگزاری یک آزمون آن هم به این صورت ، اینترنت کشور را قطع و امور را مختل می کنند ؟

پیش تر هم « روزنامه دنیای اقتصاد » در گزارشی نوشت : « گزارش میدانی خبرنگار «دنیای‌ اقتصاد» از این واقعیت حکایت می‌کند که سوالات کنکور که در دو نوبت دی امسال و تیر سال آینده برگزار می‌شود، از ۴۰ تا ۱۵۰ میلیون تومان در حال معامله است؛ آن هم با ارز دیجیتال.»

کدام فرد و نهاد باید پاسخ گوی چنین وضعیتی باشد ؟ آیا قرار است دوباره همه چیز را تکذیب کنند و همه چیز را « عادی » نشان دهند ؟

پیش تر هم رسانه ها نوشتند که سوالات امتحانات نهایی لو رفته است .

آیا مقاماتی که دائما صحبت از سرعت خیره کننده « قطار پیشرفت » می کنند ؛  اساسا به این چیزها فکر می کنند ؟

پایان پیام/


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

گزارش صدای معلم از قطع اینترنت و لو رفتن سوالات کنکور

پنج شنبه, 29 دی 1401 10:41 خوانده شده: 437 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1401/11/01 - 08:11
رئیس سازمان سنجش گفت: تا به امروز ۳۵۷ شبکه مدعی تقلب شناسایی و ۵۹ ابزار تقلب کشف شده است.

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

انتصابات علیرضا کاظمی تا چه میزان با تعهدات و قول های مسعود پزشکیان هم خوانی داشته و توانسته رضایت معلمان را جلب کند ؟

خیلی زیاد - 1.9%
زیاد - 0.9%
متوسط - 2.3%
کم - 2.5%
خیلی کم - 92.4%

مجموع آرا: 1986

دیدگــاه

تبلیغات در صدای معلم

درخواست همیاری صدای معلم

راهنمای ارسال مطلب برای صدای معلم

کالای ورزشی معلم

تلگرام صدای معلم

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور