صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش وپرورش :

" در دولت تدبیر و امید طرح نظام سلامت بسیار موفق عمل کرد و امیدوار هستیم که در آموزش و پرورش نیز طرح تحول تربیت اساس کار دولت قرار بگیرد/در صورت متمرکز شدن بودجه‌های فرهنگی در آموزش و پرورش، این دستگاه به خوبی می تواند به مسائل تربیت بپردازد "

  گروه اخبار/ معاون وزیرآموزش و پرورش گفت: امیدواریم طرح تحول تربیت در آموزش وپرورش به عنوان محوری‌ترین برنامه در کشور شکل بگیرد.

طرح تحول تربیت و جایگاه آموزش و پرورش در دولت تدبیر و امید   رضوان حکیم زاده در دیدار با استاندار سمنان اظهار کرد: در دولت تدبیر و امید طرح نظام سلامت بسیار موفق عمل کرد و امیدوار هستیم که در آموزش و پرورش نیز طرح تحول تربیت اساس کار دولت قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه اساس توسعه هرکشوری آموزش و پرورش است اظهار کرد: دستگاه تعلیم و تربیت باید درمقایسه با سایر دستگاه های اجرایی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار و رتبه اول کشور را دارا باشد.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش وپرورش تصریح کرد: در صورت متمرکز شدن بودجه‌های فرهنگی درآموزش و پرورش، این دستگاه به خوبی می تواند به مسائل تربیت بپردازد.

وی با تمجید عملکرد دولت تدبیر و امید دربحث نظام سلامت گفت: امیدوار هستیم دولت درآموزش وپرورش طرح تحول تربیت را به عنوان محوری ترین برنامه خود درنظر بگیرد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش،حکیم زاده خاطرنشان کرد: تنها راه توسعه و آبادنی جوامع از طریق نظام تعلیم و تربیت و آموزش و پرورش است.

پایان پیام/

شنبه, 02 ارديبهشت 1396 21:33 خوانده شده: 651 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + +18 -1 --
معلم ناامید 1396/02/02 - 21:49
من معلم از سالها قبل علاقمند سید و مرام اصلاح طلبی و اعتدال شدم اما الان دارم از اعتدال و تدبیر ناامید میشم چون نه معیشت و نه منزلتمان از اولویتهای دولت قبل و فعلی نبود و فقط یکطرفه معلمان در سیما و وزارت با بحث تنبیه کوبیده شدند!!!
پاسخ + 0 0 --
معلم ناامید 1396/02/03 - 13:36
الان در حکم جدید اینجانب فقط200 تومن افزایش خورده واقعا پول توجیبی فرزندان بزرگان و مسولین ا.پ از 200تومن بیشتر نیست؟؟؟؟؟ حالا با این همه مخارج با200 تومن افزایش چکار کنم؟؟؟
پاسخ + +9 -2 --
ناشناس 1396/02/03 - 00:24
این دیگه چی میگه
پاسخ + +12 -1 --
مجتبي 1396/02/03 - 09:14
خبر نداري در طدح سلامت پزشكان متولي ميليارد شدند .كجايي .خواب تشريف داريد.
پاسخ + +16 -2 --
سمیه 1396/02/03 - 11:34
حاجیه خانم کجای کاری نگران نباش دور بعدی هم معاون هستی نیازی نیست از این افاضات بفرمایید ما در سلامت کامل بسر می بریم فقط نگرانی ما از حرفای نسنجیده و مبالغه آمیز شماها هست که روی اعصاب معلم ها راه می روید ننه قمر!!! ..........
پاسخ + +2 0 --
سهراب 1396/02/03 - 17:05
صداش از جای گرمی بلند می شه . کاش میان مردم بود .
پاسخ + +2 0 --
بازنشسته سرافراز 1396/02/03 - 20:30
حاجیه خانم شکر تو کلامتان لطفا زیاد دغدغه تربیت نباشید. فردا آقایانی را آموزش وپرورش تربیت میکند مثل همین آقایانی خواهند بود که آلان وقبلا سر کار بوده‌اند واز اول کمر مخالفت با فرهنگیان را می‌بندند ونمک نشناس خواهند بود. لذا بجای تربیت اگر کمی به آنها نمک بدهیم بهترخواهد بود بلکه انشاءالله نمک گیر بشند.

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

انتصابات علیرضا کاظمی تا چه میزان با تعهدات و قول های مسعود پزشکیان هم خوانی داشته و توانسته رضایت معلمان را جلب کند ؟

خیلی زیاد - 1.9%
زیاد - 0.9%
متوسط - 2.3%
کم - 2.5%
خیلی کم - 92.4%

مجموع آرا: 1986

دیدگــاه

تبلیغات در صدای معلم

درخواست همیاری صدای معلم

راهنمای ارسال مطلب برای صدای معلم

کالای ورزشی معلم

تلگرام صدای معلم

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور