گروه اخبار/ فاطمه سعیدی عضو هیئت رئیسه فراکسیون امید و نماینده مردم تهران در مجلس طی نطق میان دستور خود به مهمترین مسائل کشور از جمله انتخابات، محدودیت های سیاسی، وضعیت تشکل های دانشجویی، آموزش و پرورش و زنان و جوانان پرداخت.
متن کامل نطق فاطمه سعیدی در مجلس شورای اسلامی که در روز جاری 15 فروردین ماه انجام شد به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
به نام پرودرگار توانای بهار آفرین
سال ۹۵ برای مردم ایران سالی با اتفاقات تلخ و شیرین بود. شیرینی کسب موفقیت های اقتصادی، فرهنگی، ورزشی، هنری و در اوج آن اجرای برجام. و تلخ مانند حادثه قطار، حادثه پلاسکو و در اوج آن وفات آیت الله هاشمی رفسنجانی. آیت الله هاشمی یار و همرزم دیرین امام و رهبری با سعه صدر مثال زدنی و ایستادگی بر اصول انقلاب در چند دهه مبارزه پیش از انقلاب و بیش از 37 سال در نظام مقدس جمهوری اسلامی همواره خود را به عنوان یکی از ارکان خیمه انقلاب در کنار رهبری معظم و عزیز قرار داده بود. حتی در روزهایی که از تریبون ها نطق در رسانه هایشان تخریب و در صدا و سیما پخش تصویر و صدای ایشان خودداری می کردند ؛ باز هم این یار امام و رهبری صبورانه تحمل کرد تا اینکه امروز در کنار امام عزیز ان شا الله بهره مند از رحمت واسعه خداوند است.
حادثه تلخ پلاسكو و بيدار شدن روح مطالبه گر شهروندان نيز از ديگر رخدادهاي تاثربرانگيز و البته واجد اهميت سال گذشته بود که متاسفانه نتوانست روح عذرخواهی را در مسئولین بدمد.
و حالا در شروع سال جديد با تبریک مجدد آغاز سال نو به هم وطنان به ویژه مردم شریف تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و همکاران محترم مجلس شورای اسلامی امیدوارم در این سال شاهد اقدامات اساسی تمام دستگاه های حاکمیتی برای تحقق اقتصاد مقاومتی با حمایت از تولید و اشتغال باشیم.
مساله مهم ديگري كه پيش روي ما قرار داد موضوع انتخابات رياست جمهوري و شوراهاي اسلامي شهر و روستا است. كمتر از دو ماه دیگر دو انتخابات بسیار مهم و حیاتی در کشور برگزار می شود که لازم است همه ما برای مشارکت حداکثری مردم و برگزاری یک انتخابات پرشور تلاش کنیم. اما دستیابی به این مهم نیازمند وحدت و همدلی تمام نیروهای سیاسی درون نظام است. باید از تهمت زدن ها و بی اخلاقی کردن ها فاصله بگیریم. اینکه یک گروه با تریبون های رسمی و به دلیل پایگاهی که در حاکمیت دارد درصدد حذف گروه دیگری بر آید صحیح نیست. امروز بهترین فرصت برای ایجاد همدلی است. اگر محدودیت ها برداشته شود مردم نیز استقبال می کنند و بار دیگر همه فرزندان انقلاب با تمام توان برای سربلندی ایران تلاش خواهند کرد.
بدانيم در گذشته ماندن دردی از کشور و ملت دوا نمی کند. ان شا الله با حضور گسترده مردم در انتخابات 29 اردیبهشت و رای مجدد به آقای دکتر روحانی مسیر عقلانیت و اعتدال در اداره کشور تداوم پیدا کند.
مايلم در اين فرصت به دو حوزه مهم آموزش عالي و آموزش و پرورش نيز اشاره كنم:
متاسفانه در حالی آخرین ترم تحصیلی دانشجویان در دولت یازدهم را سپري مي كنيم که در بسیاری از دانشگاه ها برخورد سخت و امنیتی با دانشجویان و تشکل های سیاسی شتاب گرفته این امر باعث شده تا مهمترین وعده ریاست جمهوری در خصوص فضای سیاسی و امنیتی دانشگاه ها محقق نشود. لازم است برای برچیده شدن فضای امنیتی و نگاه امنیتی به فعالیت های سیاسی دانشجویان فکری اساسی در مجموعه دولت و سایر نهادهای مرتبط با موضوع اندیشیده شود.
اما وزارت آموزش و پرورش. وقتی از وزارت آموزش و پرورش حرف می زنیم در مورد 12 میلیون دانش آموز و بیش از یک میلیون نفر شاغلین فرهنگی سخن می گوییم. در طول تمام سال های گذشته از انقلاب اسلامی هر دولتی که بر سر کار آمده وعده هایی در خصوص معیشت و منزلت فرهنگیان داده اما می بینیم که از اصلاح طلب و اصولگرا همه در تحقق این وعده ناکام مانده اند.
آیا دولت ها نمی خواهند تغییرات مثبتی را اعمال کنند؟
مسلما اینگونه نیست اما سوال اینجاست که چرا هیچ کس نمی تواند در وضعیت معیشتی معلمان به گونه ای تغییر ایجاد کند که یک معلم و یا بازنشسته فرهنگی دغدغه تامین نیازهای اولیه خود و خانواده اش را نداشته باشد؟
آیا نظام جمهوری اسلامی بعد از 37 سال همچنان از برنامه ریزی برای تحقق این مطالبه به حق ناتوان است؟
این همه نهادهای مشورتی و پژوهشی در کشور داریم. چرا تا کنون یک پژوهش جامع انجام نشده تا ببینیم در دنیا برای تامین امنیت اقتصادی معلمان و فرهنگیان شان چگونه رفتار می کنند؟ آیا زمان سعی و خطا به پایان نرسیده است؟
وزارت آموزش و پرورش بیش از 99 درصد بودجه خود را باید برای پرداخت حقوق کارمندان و فرهنگیان هزینه می کند. انتظار داریم با یک درصد بودجه چه معجزه ای رخ دهد؟
خروجی این آموزش و پرورش نسلی است که می خواهد کشور را اداره کند.
امروز بازنشستگان فرهنگي كه عمري براي آموزش فرزندان اين كشور زحمت كشيده اند بايد هزار رنج و سختي را به جان بخرند و شاهد باشند همچنان بين آنها و ساير بازنشستگان تبعيض هاي ناروايي صورت مي پذيرد.
مجلس و دولت در برابر اين خواسته مشروع و همترازي حقوق بازنشستگان باید تمام توان خود را به کار گیرد.
آنچه در فرمايشات نوروزي رهبر معظم انقلاب ديديم و بارها از طرف ايشان به آن پرداخته شده و از نگرانی های ایشان بوده مساله جوانان است. يكي از مشكلات امروز ما عدم اعتماد به جوانان است. اگر به آينده نظام فكر مي كنيم بايد مديران تازه نفس تربيت كنيم. امروز جوانان متخصصي در كشور داريم كه مي توانند تا وزارت و معاونت وزير انتخاب شوند اما متاسفانه به آنان اعتماد نمي كنيم. اين رويكرد در آينده لطمه جبران ناپذيري به كشور وارد مي كند و در صورت تدام در سال هاي بعد ما را با بحران خلا مديران روبرو مي كند.
برای اینکه زنان را بیشتر در عرصه مدیریتی کشور ببینیم از مردم تقاضا دارم با انتخاب زنان توانمند در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا حضور آنان را بیشتر فراهم کنند.
در پایان جمله ای از امیر مومنان علی علیه السلام را ذکر می کنم: انصاف اختلاف را از بین می برد و موجب الفت و همبستگی می شود.
✅کانال رسمی فاطمه سعیدی نماینده مجلس
نظرات بینندگان
جای تشکر دارد. مدتها بود سخنان تکراری و کلیشه ای و سرشار از ملاحظات سیاسی نمایندگان و مسئولین خسته ام کرده بود.
نمایندگان باید یک گام از ملت جلوتر باشند نه دنباله رو و تحت تاثیر قشری که مانند کف روی آب همیشه مشهودتر از دیگران و تنها به فکر منافع کوتاه مدت خود هستند.
دوباره پژوهش ...
سرکار خانم چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است ...
ریش و قیچی دست شما نمایندگان و دولتمردان است اما متاسفانه خود را به کوچه علی چپ زده اید .