صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

رئیس جمهور : راه توسعه کشور از طریق معلمان فرهیخته و با انگیزه است/ اگر حتی یک پنجم پول هایی که با تابلوی نهادها و تشکیلات مختلف از بودجه عمومی دریافت می‌شود در داخل آموزش و پرورش خرج شود تعالی فرهنگ نسل جوان و نوجوان چندین برابر خواهد شد

دولت یازدهم با وجود تنگناها ، بودجه آموزش و پرورش را دو برابر کرد/ راه توسعه کشور از طریق معلمان فرهیخته و با انگیزه است/ مسیر این توسعه از مدرسه و آموزش و پرورش شروع می‌شود/ هر چقدر که بتوانیم چند زبان مهم خارجی را به دانش‌آموزان یاد بدهیم به نفع زندگی آن دانش آموز کار کرده‌ایم/ مگر می‌توان بدون داشتن معلم خوب، مهارت‌دیده، عالم و با انگیزه، دانش‌آموزان را به خوبی آموزش داد/ هیچ چیز برای آینده کشور ما بالاتر از امید نیست/ اگر می‌خواهید فرهنگ جامعه رشد کند همه آن بودجه‌ها باید در آموزش و پرورش خرج شود/اگر حتی یک پنجم پول هایی که با تابلوی نهادها و تشکیلات مختلف از بودجه عمومی دریافت می‌شود در داخل آموزش و پرورش خرج شود تعالی فرهنگ نسل جوان و نوجوان چندین برابر خواهد شد/ ما به معلمینی نیاز داریم که آزاد، آزاده و شجاع بوده و مصلحت جامعه و نسل جوان و کشور را بر منافع زودگذر چندروزه ترجیح بدهند

 

سخنان حسن روحانی به مناسبت هفته معلم سال 1395 در مورد نقش آموزش و پرورش و معلمان در توسعه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی روز چهارشنبه در این مراسم که معلمانی از سراسر کشور حضور داشتند، با گرامی داشت روز مقام معلم اظهارداشت: باید همه توان خود را برای توسعه کشور بکار بگیریم و این توسعه قطعا از آموزش و پرورش شروع می شود.

رییس جمهوری که اظهاراتش با تشویق حاضران پشتیبانی می شد، با بیان اینکه دولت یازدهم با وجود تنگناها ، بودجه آموزش و پرورش را دو برابر کرد، گفت:راه توسعه کشور از طریق معلمان فرهیخته و با انگیزه است که عاشق کشور و آینده کشور هستند.

رییس‌ شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به  این که معلمین بزرگترین مسئولیت فرهنگی و اجتماعی را نسبت به نسل جوان و سازندگان آینده کشور بر عهده دارند، معلم را پایه اساسی تعلیم و تربیت و توسعه کشور دانست و اظهار داشت: هر مقدار که در نظام آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری شود زیان نخواهیم کرد.

دکتر روحانی با بیان اینکه معلمی شغلی نیست که با حقوق و مزایا بتوان کارشان را پاس داشته و جبران کرد چرا که معلمی از مقوله عشق است، خاطرنشان کرد: اگر معلم اول انسان خدای متعال است معلم ثانی، انبیا و به ویژه پیامبر عظیم‌الشأن اسلام(ص) است که انسان‌ها را در مسیر آشنایی با وحی آسمانی و خرد و حکمت قرار داد. پیامبر گرامی اسلام کسی است که راه عقلانیت و صراط مستقیم را به انسان آموخت.

دکتر روحانی با بیان این که اگر می‌خواهیم کشورمان متحول شود آمارها و شاخص‌ها به خوبی نشان می‌دهد که در چه سطحی قرار داریم اظهار داشت: ما به آن روزی افتخار می‌کنیم که در کشورمان هیچ بی‌سوادی وجود نداشته باشد و در این زمینه در مقایسه با سایر کشورها در رتبه بالایی باشیم و همچنین زمانی به خودمان افتخار می‌کنیم که فارغ‌التحصیلان ما در مقایسه با فارغ‌التحصیلان سایر کشورها از تخصص و دانش بالایی برخوردار باشند.

رییس‌ جمهوری تصریح کرد: امروز شرایط بسیار خوبی برای رشد جامعه ایجاد شده است و باید همه توان و کوشش خود را برای توسعه کشور به کار بگیریم و قطعاً مسیر این توسعه از مدرسه و آموزش و پرورش شروع می‌شود و هر چقدر که در دوران دبستان تا  دبیرستان سرمایه‌گذاری شود محصول آن را در سال های‌ آینده برداشت خواهیم کرد.

دکتر روحانی سنین دبستان و نوجوانی را بهترین مقطع برای آموختن دانست و اظهار داشت: بی‌تردید زمانی که سبک زندگی، ذهنیت، اخلاق و رفتار انسانی به طور کامل شکل بگیرد ایجاد تغییر در آن بسیار مشکل خواهد بود بنابراین باید برای دوره کودکی و نوجوانی سرمایه‌گذاری بیشتری انجام شود.

رییس جمهوری در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع اهمیت آموزش متنوع زبان های خارجی در مدارس کشور اشاره کرد و گفت: آموزش زبان های خارجی باید متنوع و کیفی شود و هر زبانی که علم را در کشور عمیق تر منتقل می کند ، باید بیاموزیم.

دکتر روحانی افزود: اظهار داشت: در اروپا بچه‌های دبستانی و دبیرستانی حداقل باید به دو زبان خارجی دیگر مسلط شوند و چرا ما در این زمینه یک گام عقب هستیم؟  هر چقدر که بتوانیم جوانان خود را به چند زبان خارجی آشنا کنیم با آموختن هر زبان یک دریچه از علم و دانش و فهم و شناخت به روی او باز خواهد شد. بی‌تردید فردی که با زبان عربی آشنایی دارد از خواندن قرآن لذت و درک دیگری دارد نسبت به کسی که زبان عربی بلد نیست.

رییس‌ جمهوری با طرح این سؤال که چگونه می‌توانیم به علم جهانی دسترسی داشته باشیم، خاطرنشان کرد: البته این که کدام زبان و چند زبان خارجی در مدارس آموزش داده می‌شود به میزان امکانات، معلمان آشنا به آن زبان‌ها و خواست مردم ارتباط دارد اما در مجموع ما با امکاناتی که در اختیار داریم هر چقدر که بتوانیم چند زبان مهم خارجی را به دانش‌آموزان یاد بدهیم به نفع زندگی آن دانش آموز کار کرده‌ایم.

دکتر روحانی با اشاره به این که شبه قاره هند با جمعیت بیش از یک  و نیم میلیارد نفر به خاطر تسلط بر زبان انگلیسی توانسته در زمینه آی‌تی اشتغال زیادی ایجاد کند، گفت: باید زبانی را آموخت که در کنار آن علم در دسترس تر باشد، اشتغال بیشتری برای نسل جوان بوجود آورد و نیز ارتباط اقتصادی کشورمان با دنیا را  تسهیل کند.

رییس‌ جمهوری با بیان این که آموزش و پرورش پایه‌های اولیه رشد و توسعه جامعه است، گفت: مگر می‌توان بدون داشتن معلم خوب، مهارت‌دیده، عالم و با انگیزه، دانش‌آموزان را به خوبی آموزش داد؟ و بی‌تردید اگر دانش‌آموز خوب نداشته باشیم جوانان چطور می‌توانند در صحنه علمی، صنعتی و مشکلات جامعه مشکلات را حل کنند.

دکتر روحانی با بیان این که معلمین باید دانش‌آموزان را مانند فرزندان خود بدانند و در غیر این صورت در جامعه توسعه ایجاد نمی‌شود، اظهار داشت: معلم باید بداند که اگر دانش‌آموزان را به درستی تربیت کرد خانواده خودش نیز از آن سود خواهد برد و از سوی دیگر کشورمان در مسیر پیشرفت قرار خواهد گرفت.

رییس‌ جمهوری اضافه کرد: خدا نکند معلمی شاگردان خود را به دسته‌بندی‌های جناحی و سیاسی تقسیم کند، نگاه معلم باید به همه دانش‌آموزان از هر قومیت، مذهب و تفکر سیاسی که باشند یکسان باشد و به همه آنها انرژی مثبت داده و در تعلیم و تربیت تمامی دانش آموزان نهایت کوشش خود را بکار بگیرد و پایان سال تحصیلی برای دانش‌آموزان نویدبخش امید، وحدت و اعتدال بیشتر برای جامعه باشد.

دکتر روحانی در ادامه با تببین اهمیت تقویت امید در جامعه تصریح کرد: هیچ چیز برای آینده کشور ما بالاتر از امید نیست اگر در امید نسل جوان ما خللی ایجاد شد نمی توانیم به توسعه و پیشرفت برسیم و یکی از آثار مهم برجام توسعه امید در نسل جوان ما استو چنانچه این امید افزایش یافت بر مشکلات غلبه کرده و از آن عبور خواهیم کرد.

رییس جمهوری خاطرنشان کرد: کار بزرگ برجام برای این بود که زمانی که به فرجام رسید فضا برای پیشرفت کشور و وحدت و انسجام ملی جامعه مهیاتر شود و یکی از بزرگترین وظایف ما ایجاد وحدت و انسجام ملی است.

رییس‌ شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان این که برای رشد فرهنگی در جامعه باید در نقش آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری انجام بگیرد،  اظهار داشت: امروز ده‌ها نهاد در کشور تحت عنوان دغدغه‌های فرهنگی از دولت پول می‌گیرند که عمدتاً تلاش آنها برای جذب پول از بودجه عمومی است اما ظاهراً در سخنان خود دغدغه‌ فرهنگ جامعه را مطرح می‌کنند.

دکتر روحانی تصریح کرد: اگر می‌خواهید فرهنگ جامعه رشد کند همه آن بودجه‌ها باید در آموزش و پرورش خرج شود، نمی‌خواهیم در کشور تعلیمات موازی درست شود، فرهنگ مقوله‌ای است که در سطح دبستان و دبیرستان ساخته می‌شود و اگر حتی یک پنجم پول هایی که با تابلوی نهادها و تشکیلات مختلف از بودجه عمومی دریافت می‌شود در داخل آموزش و پرورش خرج شود تعالی فرهنگ نسل جوان و نوجوان چندین برابر خواهد شد.

رییس‌ جمهوری خاطرنشان کرد: به طور مدام در شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی اجتماعی تکرار می‌کنم که راه حل مشکلات فرهنگی تنها از طریق آموزش و پرورش است و راه دیگری وجود ندارد.

دکتر روحانی تأکید کرد: اگر می‌خواهیم آسیب‌های اجتماعی حل و فصل شود بیش از این که به فکر درمان باشیم باید به فکر بهداشت بود و اگر به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی هستیم، راه آن سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش است. 

رییس‌ جمهوری خاطرنشان کرد: ظرفیت و ‌نعمت بزرگی مثل کلاس درس و آموزش و پرورش داریم و چرا نباید از این ظرفیت استفاده کنیم و به جای آن ظرفیت‌های موازی ایجاد نماییم که در عرصه تعلیم و تربیت تخصص ندارند و صرفاً با ایجاد تابلوهای مختلف مدام به دولت برای دریافت بودجه عمومی ،  فشار وارد می‌کنند.

دکتر روحانی با تأکید بر این که هر مقدار که در بخش آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری شود ضرر و زیان نخواهیم کرد، به تشریح اقدامات دولت در زمینه تقویت بخش آموزش و پرورش کشور با استناد به گزارش سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی پرداخت و گفت: اعتبارات ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها در سال آغاز دولت یازدهم 14 هزار و 700 میلیارد تومان بود که این مبلغ در سال جاری به 27 هزار و 400 میلیارد تومان یعنی حدوداً به دو برابر افزایش یافته است.

رییس‌ جمهوری اضافه کرد: همچنین بودجه تخصیص یافته به دستگاه‌های مختلف با این که زیر 100 درصد بود اما به آموزش و پرورش آنچه تخصیص یافته بیش از 100 درصد اعتبارات مصوب بوده است. همچنین اعتبارات مربوط به حقوق و مزایا 20.7 درصد افزایش یافته و میانگین حقوق و مزایای معلمین از یک میلیون و 280 هزار تومان به دو میلیون و 330 هزار تومان رسیده است.

دکتر روحانی خاطرنشان کرد: در سال 95، سه هزار و 500 میلیارد تومان به صورت ویژه برای اجرای رتبه بندی معلمان و چهار هزار و 500 میلیارد تومان به عنوان پاداش پایان خدمت فرهنگیان و معلمان اختصاص می‌یابد.

رییس‌ جمهوری افزود: اعطای مجوز جذب 14 هزار و  903 دانشجو- معلم برای تحصیل در دانشگاه فرهنگیان و 500 نیروی جدید برای استان محروم سیستان و بلوچستان از دیگر اقدامات در عرصه آموزش و پرورش می‌باشد.

دکتر روحانی همچنین با پاسداشت یاد استاد شهید مطهری تصریح کرد: شهید علامه مطهری به حق یک فقیه، شجاع، آزاده، متفکر، آگاه به زمان  و سرمایه بزرگ برای کشور ما بود و امروز نیز آثار او یک سرمایه بزرگ است.

رییس جمهوری با بیان اینکه شهید مطهری "اسلام انقلابی" را خطری بزرگ در برابر " انقلاب اسلامی" می دانست، اظهارداشت: امروز نیازمند تشریح ابعاد فرهنگ اسلام و انقلاب اسلامی هستیم وکتابها و آثار شهید مطهری به عنوان بزرگترین مرجع برای مراجعه به افکار و اندیشه او جهت فهم فرهنگ و راه صحیح انقلاب اسلامی است.

دکتر روحانی افزود: شهید مطهری دردها و مرهم دردها و زخم ها را به خوبی می شناخت و قائلان به "اسلام انقلابی" مطهری را به شهادت رساندند.

رییس جمهوری اظهارداشت: شهید مطهری کاملاً به زمان خود آشنا بود و جامعه و نسل جوان را به خوبی می‌شناخت و مناسبات جهان را به خوبی مورد مطالعه قرار داده بود و بسیار مهم است که همگی مخصوصاً شما معلمین از شرایط امروز و فردا به خوبی آشنا باشید چرا که افرادی را تربیت می‌کنید که برای ده‌ها سال بعد می‌خواهند مسئولیت‌های مهم اجتماعی را بر عهده بگیرند.

دکتر روحانی با بیان اینکه "‌ ما به معلمینی نیاز داریم که آزاد، آزاده و شجاع بوده و مصلحت جامعه و نسل جوان و کشور را بر منافع زودگذر چندروزه ترجیح بدهند" ، افزود: شهید مطهری آنچه را که فکر می‌کرد برای جامعه لازم است ، بیان کرد و در این راه زجرها و فشارهایی از بخش‌های مختلف جامعه دیروز بر ایشان وارد شد اما هیچ‌گاه به این فشارها توجهی نکرد.

رییس‌ جمهوری تصریح کرد: اگر دانش عمیق، شناخت زمانه و متفکر بودن با شجاعت و شهامت توأم شود در آن شرایط معلم نمونه‌ای همچون علامه مطهری ساخته می‌شود. 

دکتر روحانی خاطرنشان کرد: کتاب های شهید مطهری برای مشکلات امروز جامعه ما هم حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و بی‌جهت نبود که امام راحل او را خلاصه و عصاره زندگی خود می‌دانست و  شاهد بودم در مواقعی که امام چه حد به شهید مطهری به عنوان یکی از بهترین شاگردان خویش احترام می‌گذاشت.

دکتر روحانی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات ما در دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی و ابتدای پیروی انقلاب در برابر برخی گروهک‌ها این بود که انقلاب اسلامی را نپذیرفته و در مقابل اسلام انقلابی را قبول داشتند و چنین می‌گفتند که در جایی که جهاد و مبارزه است اسلام را قبول دارند و آن جایی که از نگاه آنها جهاد و مبارزه نیست، اسلام را قبول ندارند، اما به تعبیر آن معلم شهید، اسلام احکام بی‌شماری دارد که یکی از آنها جهاد و مبارزه است و اگر انقلاب اسلامی می‌خواهیم به خاطر تحقق ارزش‌های اسلامی است و حتی پیگیری جهاد و مبارزه نیز در این راه برای استقرار اهداف و فرهنگ اسلام و اجرای قرآن و سیره پیامبر (ص) و ائمه هدی (ع) می‌باشد.

رییس‌ جمهوری تصریح کرد: متأسفانه امروز هم با چنین مشکلی مواجه هستیم لذا باید کتاب شهید مطهری را بازخوانی کرد.

چهارشنبه, 15 ارديبهشت 1395 14:31 خوانده شده: 1688 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + +18 -4 --
بازنشستپه 1395/02/15 - 15:31
چرا روحانی اسمی از بازنشسته ها نبر مگه ما فرهنگی نیستیم به خدا قسم هنوز روز معلم عروس وداماد با گل وشیرینی به خانه ما میایند و روز معلم را تب ریک می گویند ولی فانی ما را از لیست فرهنگیان حذف کرده من شخصا هیچوقت میزان حقوقم را به عروس ودامادم که کرمند بانک ونفت هستند نمی گوییم اخه خجالت میکشم بی انصافها ما هم زمانی شاغل بودیم چرا ما را فراموش کردید تو را به خدا ما را هم شامل رتبه بندی بکنید اگه بگیید نمی شه عذ ر بدتر از گناه است ما که اون دنیا یقه همه ی مسولین را می گیریم خدا هم از سر شما نگذرد
پاسخ + 0 0 --
اصلانی 1395/02/15 - 16:47
اسمی ببره یا نبره فرقی نمیکنه. مهم اینه که عمل کنه که آن هم در کار نیست
پاسخ + +32 0 --
محمد رضا 1395/02/15 - 15:45
جناب اقای دکتر روحانی اگر در صدی از اعتبارات سایر نهادها کسر و به اموزش و پرورش اختصاص یابد بسیاری ار مشکلات ا پ حل خواهد شد
پاسخ + +37 0 --
ناشناس 1395/02/15 - 16:20
اولا میخوام بگم ای دروغو که میگی راسته؟
ثانیا کاش از افزایش ده پانزده میلیونی پزشکان هم نامی می بردین.بیچاره پزشکا با این چندر غازی که تو مطب از بیمران می گیرن و مبلغ اندکی هم که تو بیمارستان+ اضافه کار می گیرن چطور زندگی کنن. واجبه که وزیر بهداشت یه حقوق ده پانزده میلیونی بهشون بده.ما معلما که شکر خدا نیازی به این حقوق نداریم....هههههههههههههههههههههههههههه
پاسخ + +31 0 --
اصلانی 1395/02/15 - 16:45
روحانی با این حرفها بدتر خودشو خراب میکنه. مرد حسابی مثلا تو رییس جمهوری خوب بودجه رو پنج برابر کن درست میشه. پس چرا برای وزارت بهداشت بدون شعار و حرف عمل شد. برو عمو معلمها حالشون از این حرفها به هم میخوره
پاسخ + +26 0 --
ناشناس 1395/02/15 - 17:04
جناب روحانی این اعتبارات رو کی تقسیم میکنه؟!
لطفا به ما بگید تا بریم و ازش سوال کنیم که چرا اعتبارات اموزش و پرورش رو به دیگران حاتم بخشی میکند؟!
پاسخ + +35 0 --
علی 1395/02/15 - 17:36
چند روز پیش وزیر میگفت میانگین حقوق معلم ها دو میلیون و صد هزاره حالا ریس جمهور حرف از دو میلیون سیصد هزار میزنه. لطفا اگه دروغ میگین باهم هماهنگ باشید.
پاسخ + 0 0 --
محسن 1395/02/18 - 18:14
دو و صد یا دو سیصد مشکلی رو حل نمیکنه نمایندگان ملت شما فکری کنیدبخدا نابود شده ایم زیر بار قرض
پاسخ + +32 0 --
معلم 1395/02/15 - 17:52
روحانی با این حرف ها که فقط شعار هستن به قول معروف کار خودش رو ساخت


3 سال گذشت و فانی و روحانی هیچ اقدام عملی برای رهایی معلمان از خط فقر نکردند
بسیاری از معلمان قطعا دور بعد انتخابات در جناح مخالف روحانی فعالیت خواهند کرد

ببینیم بانکی ها و پزشکان میتوانند روحانی را دوباره رئیس جمهور کنند؟
پاسخ + +37 0 --
دزفول 1395/02/15 - 18:03
اینجور که آقای روحانی صحبت کردن هیچ مشکلی تو آموزش پرورش نیست صحبتهای امروز جناب روحانی خیلی شبیهه صحبت احمدی نژاد هست که میگفت مغازه ی سرکوچه ی ما گوجه ارزون میفروشه آقای روحانی شما هم حرفهای فانی رو تکرار میکنید ما معلما فقط عزل فانی رو میخایم به کمتر از اون هم راضی نمیشیم یادتون باش فقط یه سال به انتخابات مونده داریم یادآوری میکنیم
پاسخ + +20 0 --
فرهنگی 1395/02/15 - 18:36
این معلم فرهیخته اصلا چه شکلیه ؟وجود داره ؟
ما هرسال داریم می بینیم چه انسانهای اگاه ونخبه ای وارد ا پ می شوند
نمونه بارزش همین کسایکه بعنوان مربی پیش بدون هیچ سند ومدرکی شدند معلم
ینی هیچ کشوری اینجوری ا پ بنگاه کاریابی نیست.ههههههه
پاسخ + +27 0 --
امین 1395/02/15 - 18:55
آقای روحانی متاسفانه با قشر فرهنگیان که روزی طرفدارتان بودند ،خیلی بد برخورد کردید و با ایحاد شکاف طبقاتی جدید بین قشر فرهنگیان و سایر نهادها از جمله قشر نهاد بهداشت ، صدمه جبران ناپذیری بر پایگاه اجتماعی و اقتصادی آنها زدید. متاسفم برای شما
پاسخ + +27 0 --
parisima 1395/02/15 - 18:58
توروخدااینقدر به اسم شغل انبیا،به معلمان ظلم نکنید.آیا دراین کشور فقط معلمان هستند که راه انبیارا ادامه می دهند!؟پس بقیه راه چه کسی را می روند!؟
پاسخ + +17 0 --
امین 1395/02/15 - 19:08
دوستان و همکاران عزیز پیامبران با دادن وعده بهشت در آن دنیا بخوبی و به زیبایی به ما یادآور شدند که :کسانیکه به شما وعده بهشت روی این زمین می دهند، شما را به جهنم رهنمون خواهند کرد و هرچه این وعده ها بیشتر باشد جهنمشان هم سوزانتر می شود. ( جمله ای بود فقط برای تامل ) .
پاسخ + +13 -2 --
معلم عجیب 1395/02/15 - 19:38
اقای روحانی شما انگلیسی بلدی یا نه؟ بابا نکنه مشتت رو یه دانشجوی غیرتمند باز کنه؟
پاسخ + +19 0 --
ناشناس 1395/02/15 - 23:02
میانگین حقوق و مزایای معلمین از یک میلیون و 280 هزار تومان به دو میلیون و 330 هزار تومان رسیده است. این دروغ بزرگیه
پاسخ + +17 0 --
ناشناس 1395/02/15 - 23:03
حداقل تو دروغ نگو رئیس جمهور
پاسخ + +21 0 --
ناشناس 1395/02/15 - 23:12
شما هم کشور اداره می کنید آقای رئیس جمهور حقوق پزشک ماهیانه 100 میلیون تومان 200 میلیون تومان و حقوق معلم ماهیانه 1 میلیون و 500 جوابتان چیست شما چگونه رویتان میشود در جمع معلمان حضور پیدا کنید
پاسخ + +13 0 --
ناشناس 1395/02/16 - 08:21
هر چه روزی خوار آید روزی به کار آید .اگه نگرش دولتهای قبلی این بوده که بازنشسته ها درخت خشکیده هستن ٬ این دولت تدبیر و امید اصلا ما را سوزاند و خاکستر کرد و کربن هم به حساب نمیاره
سکوت رییس دولت در قبال عملکردهای غلط وزیر و دروغهای مکرر او چه معنایی داره .بنده طرفدار دولت کلید بودم اما بخاطر سکوت رییس دولت و دروغ های وزیر تغییر زوایه ۱۸۰درجه ای دادم .در انتخابات ۹۶ نشان خواهیم دولت که بی اعتنایی به خواسته های بحق فرهنگیان و بازنشستگان چه عواقبی خواهد داشت چه را که درخت های خشکیده روزی به آیند
پاسخ + +12 0 --
ناشناس 1395/02/16 - 08:37
البته راه سقوط گرایش ها و جناح های سیاسی و دولتهای روی کار آمده براساس آن گرایشها هم از طریق فرهنگیان فرهیخته است
پاسخ + 0 0 --
تفکر مقصودی 1395/02/21 - 21:23
نه چپ و نه راست حسین مقصوذی خادم ماست
پاسخ + +11 -5 --
رضا حسینی 1395/02/16 - 10:16
سلام بر مرد عمل دکتر احمدی نژاد خرداد96 منتظرتیم
پاسخ + 0 0 --
یک بیسواد 1395/02/16 - 12:24
اقا رضا اگه اون بیاد این دفه تو رو اویزون میکنه اون سری قبل مملکت رو اویزون کرد
پاسخ + 0 0 --
یک بیسواد 1395/02/16 - 12:25
دکتر جراح خوبیه فقط مشکلش اینه که همه چیز رو با ساطور و کارد قصابی عمل میکنه و فقط گوشتش میمونه بدون جون
پاسخ + 0 0 --
تفکر مقصودی 1395/02/21 - 21:23
مرد عمل حسین مقصودی است. روستا زاده باصفا و کشاورز زاده زحمت کش که کارگر پخش اسفالت شهرداری سبزوار بود و امروز نماینده مرذم سبزوار.
پاسخ + +18 0 --
دهقانی کازرونی 1395/02/16 - 12:03
همکاران فرهنگی بسیار نسبت به دولت بخاطر تبعیض حقوقی بین فرهنگیان و سایرین ناراضی هستند
ایشان فکر میکنن با دو میلیون میشه زندگی کرد
با دو میلیون فقط میشه زنده بود
اگر راست میگی حقوقشون رو ده میلیون بکن
پاسخ + +9 0 --
معلم 1395/02/16 - 14:06
با سلام
بودجه آموزش و پرورش در سال92 عملیاتی 18هزارو500ملیارد تومان تحویل شده پایان 94با25000ملیارد تومان پایان یافته رییس دولت راستگویان چطور می گوید دو برابر شده است؟
پاسخ + +8 -1 --
باز نشسته 94 1395/02/16 - 14:07
آقای روحانی ما هم تا قبل از مهر 94 معلم شاغل بودیم تمام جوانی انرژی وزندگی مان را در اموزش وپرورش هزینه کردیم اما چگونه است که این رتبه بندی شامل حال ما نمی شود ما همانانی هستیم که در سالهای حکومت احمدی نزاد بخاطر افزایش حقوق در مدارس تحصن میکردیم چگونه امروز فراموش شدیم؟ما اول استخدام مان دوران جنگ بود از کمترین امکانات وامتیازات دولتی بهره مند شدیم وامروز نه بیمه بدرد بخوری داریم نه افزایش حقوقی ای کاش نیم نگاهی هم از جانب حاکمان (بدون باز نشستگی)به بازنشستگان بشود.
پاسخ + +11 0 --
مهدی 1395/02/16 - 14:55
خرداد 96 باز هم همین ما جماعت معلمین سر صندوق رای میریم!!!!!!! همین نوبخت مگه پارسال نبود که میگفت آموزش و پرورش مصرفیه؟ الان شدیم تاثیر گذار!!!!! روحانی سال دیگه رای میخواد .....و الان به فکر افتادن.....تمام امامان جمعه شهرستان ها پارسال میگفتند چرا اعتصاب کردین .... الان میگن معلمان ارزشمند ترین مردم در جامعه اند....اما همه چبز تقصیر خودمونه ... از ماست که بر ماست ...حرف نمیزنیم.....سکوت میکنیم ....بعد مدیران بیمه مرکزی وام های میلیاردی میگیرن....وام خوردو 100 میلیونی میگیرن.....ما چی هروز حسابمون بسته است به خاطر وام های دیگران......
پاسخ + +11 0 --
ابوالفضل 1395/02/16 - 16:40
هماهنگی تو دولت موج میزنه بالاخره میانگین دریافتی ما چقدره؟
پاسخ + +6 0 --
بابک خرمدین 1395/02/17 - 00:40
درود بر شما ودرود بر شما وباز هم درود بر شماها راست گویان و درستکردارها
اصلا تمامی ما معلمان ایران بی سوادیم ولی شماها ومسوولین شما بسیار باسواد. ما معلمین ایران هیچ چیز در ایران ندانستیم وشماها همه چیز را دانسته اید. ما معلمین ایران حقووووووقمان بسیار زیاد هست ولی شما ها وشرکتیهایتان و کارمندان بانک و پزشکان مظلومتان بسیار کم حقوق میگیرند وهمین طور کارمندان ورییسان کارمند بیمه و.. و.. همه وهمه گناه دارند وما معلمین تمامی بودجه کشورتان را به چپاول میبریم چون خیلی زیاد هم هستیم به کشور شما ضربه مالی میزنیم چرا اصلا توی این کشور باید ما معلمها وجود داشته باشیم! ؟؟؟؟؟؟ما نباشیم بهتر است
این کشور خودمختار باید اداره شود بدون اموزش باشد بهتر است
چون مردم ودولت ما نباید چیزی به عنوان معلم داشته باشند که اینقدر شبانه روز به ایشان بی احترامی بکنند
ای کاش شما دروغ گویان ذره ای مثل مالزی یا ژاپن ویا چین ویا.. و.. مسوولیت مهم آموزگاران رادرک می کردید! ؟
نمیتوانید درک کنید چون هنووووووز هم به این درک بالانرسیده اید. من یکی از نوادگان محمد رسول اله هستم
پاسخ + +7 0 --
بابک خرمدین 1395/02/17 - 00:51
راستی درمتن قبلی یادم رفت عرض کنم خدمت شما دیگه تمامی معلمان اگاه اگاه شدند و از یکایک فیشهای حقوقی وزیر و وزرا و تمامی انواع شاخه های پزشکی و بیمه های تامین اجتماعی و اداره برق و گاز ومخابرات و... و.. و. اطلاع دقیق پیدا کردند حواستون باشه که فقط کمترین کمترین کمترین خورده پولاتون را دارید مثل فقیرا به ما معلمها میدید انگار که ما از شما بی مروتها می خواهیم صدقه دریافت کنیم!!!!! اگر به من بود کل این کشور رو باخاک یکسان می کردم و دوباره از اول شروع می کردم به زیرساختهای جدید وواقعا انسانی با کمک اموزش وپرورش به سبک ژاپنیها که بعد از بمب اتمی هیروشیمایی که کامل نابود شد ولی درحال حاضر تنها کشوری که از کشورهای پیشرفته نمیخواهد پیروی کند ایران ماست. چون ... رییسان ومسوولین خودخواه وخود پرست و خودوست هستند. هرکی به فکر خویشه
پاسخ + +4 0 --
محسن 1395/02/17 - 08:49
چرا واقعا من سوال دارم چرا حداقل هزینه سرانه ی دانش اموزان و برق و اب و گاز مدارس در شرایط کسر ی بودجه نباید از سوی اولیا تامین شود؟وظیفه اولیا چیست هتک حرمت معلمین؟
پاسخ + +4 0 --
ناشناس 1395/02/17 - 13:15
راست میگه بنده خدا کار معلما با افزایش مزایا و حقوق قابل تقدیر نیست ،فقط باید الکی ازشون تعریف و تمجید کنن!!!!!!!
پاسخ + +7 0 --
ناشناس 1395/02/17 - 16:21
دروغگو تر و عوضی تر ازاین دولت ندیدم
پاسخ + +4 0 --
ناشناس 1395/02/17 - 22:59
بکساله دبگه دنبال رای میایی خاک بر سر ما معلمین وبازنشستگان که به تو راب بدیم 20 ماه از بازنشستگی ما93 ها گدشت پاداش مارو به کی وادی خوا کمرنون بشکنه انشا
پاسخ + +4 0 --
گمنام 1395/02/18 - 00:26
من دیگه نمی خواهم معلم باشم
نمی خواهم چراکه هر دولتی امد گفت باید معیشت انها درست شود کی باید درست کند پس تو چکاره ای ؟
نمی خواهم معلم باشم چرا که انقدر با ما مانور می دهند گویی که اصلا ما خود را نمی شناسیم و حرف هایی می زنند مثل منتقدان سینما که کارگردان فیلم با خود می گوید من این فیلم را ساخته ام ؟
نمی خواهم معلم باشم چرا که با ما چنان رفتار می کنند که فکر می کنند ما از حماقت انها خبر نداریم که حرفی نمی زنیم
اصلا شما فکر می کنید که من معلم باید کجای این کشور جایگاهم را پیدا کنم ؟
به فرزندم تاکیید کرده ام که هر شغلی را می خواهی انتخاب کن حتی دستفروشی مگر معلمی را ؟
اب شدنم را می بیند و دلسوزانه نگاهم می کند که چرا پدرم این روزگار سخت را در کشوری می گذراند که اهمیت و جایگاه معلم در حد لفاظی هایی بیش نیست که روز معلم برسد و با نام معلم سمینار بگیرند و افاضاتی بفرمایند و تا سال بعد ...
خدا به فریادتان برسد از اه معلمان مظلوم
پاسخ + +4 0 --
گمنام 1395/02/18 - 00:34
خاک بر سر اموزش و پرورشی که برای معلم سیستانی از معلمان طی بخشنامه ای کمک دریافت می کند
اقای فانی تو حال حرف زدن داری که نظر در ارتباط با حقوق و معیشت می دهی؟
پاسخ + +4 0 --
ناشناس 1395/02/18 - 09:09
معلم سیستانی بلکه بلوچستانی تازه نیازی به صدقه هم ندارد خودشون میخاند تبلیغ کنند دروغ نگند پاداش 93هارو بدند
پاسخ + +3 0 --
ناشناس 1395/02/19 - 14:42
بازنشسته ۹۳ هستم و ده درصد پاداش را یه سال پیش گرفتم بقیه اش را کی میدن الله اعلم..
وضعیت مالی بنده اونقدر خرابه که بچه ام کارت هدیه سی هزارتومانی بمناسبت شاگرد اول شدنش در مدرسه را آورده بمن داد. وگفت لازمت میشه خرجش.
خاک بر سر بانی و باعثش که ما را شرمنده اهل و عیال و طلب کارها و بانکهایی که اقساطش عقب افتاده کرده .
خدا ازت نگذره
پاسخ + +3 0 --
اسد 1395/02/19 - 22:59
کاش جناب روحانی در اقوامش چند تا معلم بود وفیش اون
هارا نگاه می کرد تا درد معلما را بفهمد
پاسخ + +1 0 --
ناشناس 1395/02/21 - 21:43
روحانی اگر ادم باسوادی بود بجای چوپان دروغگو وزیر لایقی انتخاب میکرد...تا حق بازنشستگنو به شون میداد
پاسخ + 0 0 --
مهدی 1395/02/22 - 07:12
سلام
بی توجهی به معلمان یعنی بی توجهی به 14 میلیون دانش آموز که فرزندان این مملکت هستند .14 میلیون دانش آموز با خانواده هایشان حدود 45 میلیون نفر می شوند خوب دولت با بی توجهی به معلمان در حق ملت ایران خیانت می کند.
فقط جناح بازی و سیاسی کاری. فرهنگ لغت را نگاه کنید. سیاست یعنی دروغ پس فقط دنبال دروغ پردازی هستند.
با این ظلمی که در حق معلمان و دانش آموزان و مردم ایران روا می دارند اراده خداوند بر زوال ظلم است و به هر حکومتی 40 سال فرصت می دهد اگر عادل بود ادامه می یابد و اگر ظالم ساقط می شود . با این حساب 2 سال و اندی دیگر شاهد فروپاشی دولت و دولتیان خواهیم بود و امیدوارم قشر فرهیخته روی کار بیاید.

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

انتصابات علیرضا کاظمی تا چه میزان با تعهدات و قول های مسعود پزشکیان هم خوانی داشته و توانسته رضایت معلمان را جلب کند ؟

خیلی زیاد - 1.9%
زیاد - 0.9%
متوسط - 2.3%
کم - 2.5%
خیلی کم - 92.4%

مجموع آرا: 1986

دیدگــاه

تبلیغات در صدای معلم

درخواست همیاری صدای معلم

راهنمای ارسال مطلب برای صدای معلم

کالای ورزشی معلم

تلگرام صدای معلم

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور