سيدمحمدبطحايي با اشاره به سخنان وزير آموزش و پرورش در برنامه « تيتر امشب » گفت: ازآن جايي كه رشد ميانگين حقوق فرهنگيان در آبان ماه 94 را با شهريورماه 92 مقايسه كنيم، مشاهده مي شود كه ميانگين حقوق و مزايا از مبلغ 12 ميليون 565 هزار ريال در شهريور ماه 92 به 21 ميليون و 75 هزار ريال در آبان ماه 94 رسيده و اين ميزان رشد 67 و 7 دهم درصدي را نشان مي دهد.
بطحايي افزود: اين در حالي است كه افزايش حقوق مطابق با ضريب جدول حقوق كاركنان دولت در هر سال توسط هيئت محترم وزيران تصويب و ابلاغ مي شود به گونه اي كه در سال 93 نسبت به 92 معادل 20 درصد و در سال 94 نسبت به 93 معادل 14 درصد رشد داشته است و مقايسه آماري ارقام با ساير كاركنان دولت نشان مي دهد كه هرگونه تشكيك در جهت محاسبات را به طور كامل برطرف مي كند.
معاون توسعه مديريت و پشتيباني وزير آموزش و پرورش با بيان اينكه دولت يازدهم به معيشت فرهنگيان توجه ويژه داشته است ، خاطرنشان كرد : مقايسه رشد ميانگين حقوق فرهنگيان افزايش بيشتري اعمال شده و البته بخش عمده آن مربوط به اجراي طرح رتبه بندي معلمان مي باشد كه از مهرماه سال 94 اجرايي شده است.
مركز اطلاع رساني و روابط عمومي وزارت آموزش و پرورش
نظرات بینندگان
کاش راست بود و حقوق من معلم در دوسال اخیر۶۷درصد افزایش داشت
کاش...
احمدی نژاد پاکدست ترین دولت انقلاب ؟؟؟؟؟؟؟
روحانی راستگوترین دولتتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قضاوت با خودتان
ی جوری حرف میزنن انگار ما مثل خودشونیم
برادر عزیز شما داری برا ی قشری دروغ سر هم میکنی ک حداقل لیسانسن
اینو بفهم اخوی
ضمنا لکه ننگ دولت روحانی همین وزیر آموزش و پرورش هست که میاد تو چشم فرهنگیان نگاه میکنه و میگه 67 درصد اضافه شده. یعنی کسی که سال 93 حقوقش 1 میلیون بود سال نود و چهار شده 16700000 ریال درسته؟؟؟؟
....
خدایا خودت این قوم رو هدایت کن.