صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

تخلف آموزش و پرورش در کسر بیمه جانبازان

گروه اخبار / پرداخت صد در صد هزینه بیمه جانبازان شاغل در آموزش و پرورش بر عهده این دستگاه است و جانبازان از پرداخت حق بیمه معاف هستند.

تخلف آموزش و پرورش در کسر بیمه جانبازان

 شهریور ماه سال 1390 بود که روابط عمومی بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کرد: بر اساس بند ب ماده 48 برنامه پنجم توسعه، پرداخت همه هزینه‌های درمانی و سرانه بیمه همگانی و بیمه تکمیلی جانبازان شاغل در سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها به عهده محل اشتغال است و بر همین اساس معاونت بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران با همه سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها در خصوص اجرای ماده مذکور ارتباط داشته و توجه آنها را به اجرای مصوبه مذکور جلب کرده است.

لازم به ذکر است مفاد بند الف و ب ماده 48 به این شرح است: دولت به منظور استمرار، توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در راستای حفظ کرامت ایثارگران با اولویت عرضه منابع مالی، فرصت‌ها، امکانات و تسهیلات و امتیازات به ایثارگران (پدر، مادر، همسر و فرزندان شهداء و همچنین جانبازان، آزادگان و افراد تحت تکفل آنان) اقدامات زیر را انجام می‌دهد:

الف – فرزندان شهداء از کلیه امتیازات و مزایای مقرر در قوانین و مقررات مختلف برای جانبازان پنجاه درصد (50%) و بالاتر به استثناء تسهیلات خودرو و حق پرستاری و کاهش ساعت کاری برخوردارند.

ب – تأمین صد درصد (100%) هزینه درمانی ایثارگران شاغل و افراد تحت تکفل آنان بر عهده دستگاه اجرائی مربوطه و هزینه درمانی ایثارگران غیر شاغل و افراد تحت تکفل آنان بر عهده بنیاد شهید و امور ایثارگران است.

در این میان ، بیشتر دستگاه ها از اجرای این قانون سر باز زدند تا اینکه از ابتدای سال 93 و دستور دولت به اجرای مفاد قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران دستگاه های دولتی موظف به اجرای این قانون شدند. اما وزارت آموزش و پرورش با تخلف از اجرای این قانون هزینه بیمه های جانبازان را از فیش حقوقی ایشان کسر می کند. این در حالی است که پرداخت صد در صد هزینه بیمه جانبازان شاغل در آموزش و پرورش بر عهده این دستگاه است و جانبازان از پرداخت حق بیمه معاف هستند.

اعتراض ایثارگران به آموزش و پرورش صرفا مربوط به کسر حق بیمه و تخلف از اجرای این ماده قانونی نیست و آموزش و پرورش نسبت به اجرای ماده 51 از قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران نیز سر باز می زند.

پایگاه خبری شهدای ایران

یکشنبه, 03 مرداد 1394 10:12 خوانده شده: 3531 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1394/05/03 - 17:52
خدا را شکر آموزش پرورش عزیز از همه مزایای همه کارکنانش میگریزد
خدارا شگر
پاسخ + 0 0 --
اصلاندوز 1394/10/20 - 08:48
سلام – تأمین صد درصد (100%) هزینه درمانی ایثارگران شاغل و افراد تحت تکفل آنان بر عهده دستگاه اجرائی مربوطه و هزینه درمانی ایثارگران غیر شاغل و افراد تحت تکفل آنان بر عهده بنیاد شهید و امور ایثارگران است. ودراین خصوص اداره آموزش وپرورش منطقه اصلاندوز اصلا" رعایت نمی کند
پاسخ + +3 0 --
شهروند ایثارگر 1394/05/07 - 01:21
آموزش و پرورش فعلی ما ضد ایثارگر می باشد.
و معنی ضد ایثارگر یعنی مخالف با پایداری کشور
این شهدا و جانبازان عزیز کشورمان بودن که با فدا کردن خود باعث پایداری و سر بلندی کشور اسلامی عزیزمان شدند. و نباید در حق این عزیزان کوتاهی کرد.
پاسخ + 0 0 --
اصلاندوز 1394/10/20 - 08:43
سلام بدینوسیله به استحضار می رساند اصلا" درمنطقه اصلاندوز اداره آموزش وپرورش رسیدگی نمی گند وحتی موقع مراجعه با جانبازان برخوردی مناسب ندارد بخصو صکارشناس تعاون آقای عزیز آرزومند وریاست محترم اداره آقای فرجی امید است مسئولین محترم این مسئله باجدیت رسیدگی نمایند
پاسخ + 0 -1 --
اصلاندوز 1394/10/20 - 08:45
آموزش و پرورش اصلاندوزفعلی ما ضد ایثارگر می باشد.
و معنی ضد ایثارگر یعنی مخالف با پایداری کشور
این شهدا و جانبازان عزیز کشورمان بودن که با فدا کردن خود باعث پایداری و سر بلندی کشور اسلامی عزیزمان شدند. و نباید در حق این عزیزان کوتاهی کرد. ولی رئیس وکارشناس تهاون اداره آموزش وپرورش اصلاندوز برخوردی خوبی ندارد باما
پاسخ + 0 0 --
فرهنگی 1395/10/13 - 22:16
به تازگی بازنشسته شده ام روزانه مدت 90 دقیقه کسر ساعت کاری بهره مند بودم که از آن استفاده نکردم حالا باید مدت کسر ساعت کاری به صورت مرخصی به اینجانب پرداخت شود ولی متاسفانه میگویند به شما تعلق نمی گیرد .فقط به سرایدارن پرداخت میشود ما درددلمان را به کی بگیم داد رسی نیست که به دادمان برسد .
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1396/02/23 - 18:10
اموزشوپرورش سلعت جانبازان پرداخت نمیکند

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

اجرای رتبه بندی پس از دو سال چه تاثیری در کیفیت آموزش داشته است ؟

دیدگــاه

تبلیغات در صدای معلم

درخواست همیاری صدای معلم

راهنمای ارسال مطلب برای صدای معلم

کالای ورزشی معلم

تلگرام صدای معلم

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور