گروه اخبار/
سیدمحمد بطحایی با بیان اینکه به عنوان وزیر آموزش و پرورش شهادت می دهم که در تخصیص اعتبارات به ویژه به وزارت آموزش وپرورش، مر قانون رعایت شده است، اظهارکرد: همچنین باید این شهادت را هم بدهم که به رغم شرایط سختی که خزانه در سال جاری داشته است، عملکرد تخصیصی سازمان برنامه و بودجه درباره بودجه آموزش و پرورش نسبت به سایر دستگاه ها به مراتب بهتر از سال های گذشته بوده است.
وی در این باره افزود: این تخصیص به گونه ای بوده است که ما در برخی ردیف های عمرانی در ۴ ماه نخست امسال، ۱۰۰ درصد تخصیص را دریافت کردیم. عدد و رقم ها موجود است و می توان به عنوان گواه این ادعا به آن ها استناد کرد.
بطحایی ضمن قدردانی از نگاه ویژه سازمان برنامه و بودجه به ویژه شخص دکتر نوبخت رئیس سازمان بابت توجه وی به آموزش و پرورش به ویژه در شرایط دشوار بودجه ای حاضر، اظهارکرد: همه عدد و رقم های ما چه در ردیف های عمرانی و چه در ردیف های هزینه ای و پرداخت به معلمان، نشان می دهد که عملکرد بسیار بهتر از سال گذشته بوده است.
پایگاه اطلاع رسانی دولت
نظرات بینندگان
و الوداع را خوانده، به روباه گفتند
شاهدت کیست، گفت دم ام.
گویی صدقه از یار قدیم خود گرفتهاست.لابد معلمان باید نماز
شکر و یا سجده شکر بجا آورند.
عوض این که بگوید حق معلمان را
گرفته ام، جناب نوبخت را ناجی
معلمان معرفی می کند.
آیا شما کسری بودجه ندارید ؟
آیا شما پاداش ناچیز معلمان را بعد از یک سال آن هم در اقساط پرداخت نکردید ؟
آیا شما حق التدریس همکاران را با تاخیر چندین ماهه پرداخت نمی کنید ؟
آیا معلم نیاز به مسکن و لباس و غذا و سرویس رفت و آمد ندارد که حق این موارد در حکم حقوقیش توسط سازمان برنامه و بودجه نادیده گرفته می شود ؟
آقای وزیر در کدام یک از دستگاه ها پرداخت ها به این شکل در جریان است که ما هم این شرایط را پذیرفته و دم برنیاوریم .
چون دوست دشمن است شکایت کجا بریم ؟...
خسته نباشید که اینگونه تلاش می کنید
وزندگی فرهنگیان ووضعیت آ.پ راروزبه روز بدتر می کنید
امیدوارم بازنشستگی شامل شما بشود وبتوانید بقیه عمر را استراحت کنیدوخستگی این همه کارمخرب را از تن به درکنید
باقبول اضافه کارتیشه به ریشه ی خود ودیگرفرهنگیان می زنی پول اضافه کار حلال مشکلات نیست
اگر چندسالی سختی ها را تحمل کنی از سختی های دائمی نجات پیدا خواهی کرد
پیشنهاد معلم تمام وقت برای این است که فرهنگیانی چون شما اضافه کار با مبلغ ناچیز وپرداخت دیرهنگام را قبول می کنید