در پی مرگ یک معلم در سرقت مسلحانه خودرو در استان سیستان و بلوچستان، مدیر کل آموزش و پرورش این استان پیام تسلیتی صادر کرد.
چند روز پیش سرقت مسلحانهای در استان سیستان و بلوچستان روی داد.
در این حادثه راننده خودرو که ناهید میر دبیر معارف اسلامی مدرسه حضرت مریم ناحیه دو آموزش و پرورش زاهدان بود، در اثر اصابت گلوله به قتل رسید.
در پیام تسلیت علیرضا نخعی مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان آمده است: «هر تیری که به سوی معلمی شلیک میشود، فرهنگ، علم ،آگاهی، مبارزه با جهل و توسعه جامعه را هدف قرار داده است.
خبر عروج شهادتگونه همکار فداکار و تلاشگر عرصه تعلیم و تربیت استان، اسوه ادب و اخلاق، مرحومه ناهید میر خواهرزاده سرداران دلیر و ماندگار، شهیدان میرحسینی موجب تألم و تأثر جامعه فرهنگیان استان شد.
اینجانب ضمن محکوم نمودن این حادثه ناجوانمردانه و عرض تسلیت به جامعه فرهنگیان استان و بازماندگان بهویژه همسر مکرمشان جناب آقای علیرضا میر معاونت محترم جمعیت هلال احمر استان، از عزیزان جان برکف نظامی و انتظامی و قوه محترم قضائیه، درخواست اکید دارم تا این موضوع را با جدیت هرچه تمامتر پیگیری وعاملان را بهسزای عمل ننگین شان برسانند.
روح همکار وارسته مان به یمن ماه میهمانی خداوند و در آستانه عید سعید فطر غریق رحمت وغفران الهی باد . انشاءالله ». ( فارس )
« صدای معلم » درگذشت خانم « ناهید میر » را به خانواده ایشان تسلیت می گوید .
نظرات بینندگان
اباید بگویم برای خودم متاسفم که این ماجرا در حد کتک خوردن دوتا دانش اموز نبوده که خیلی زود دربوق وکرنا بشه ....
وباا با یچه قرار دادن افکار عمومی مطالبه گری ای وسیع راه بیفته ...
ای بابا علیرضا نخعی تو اصلا از وضعیت مغمانت خبر داری هر روز بهشون تیر بدبختی و ظلم و حق خوری و تضییع حقوق شلیک میشه حالا شما امودی بواسطه این حادثه جانگداز غزل سرایی میکنی؟ بابا؟
اخه قربونت برم تو فرهنگ رو تعریف کن مصداقش بطحاییه؟
علم مصداقش اللهیار ترکمنه؟اگاهی مصداقش همنیه که سوالاش لو میره؟
مبارزه با جهل و توسعه جامعه هم لابد مداقش اون تنبل مولاست که میگن ساعت 10 بلند میشه تازه تا 11 ریشش رو قشو میکنه اسمش هم رئیس حمهور هستش. بابا حمع کنید. روسیاهای دوران.
تشکر از صدای معلم به دلیل انتشار این خبر
عجب سارقان بی انصافی که به یک شخصیت فرهیخته حمله ورشده اند