صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

« آیا این جریان در حال عبور از مرز مزاحمت‌های قابل چشم‌ پوشی، به تزاحمات و دردسرهای نارواست؟ »

مزاحمت برای حقوق شهروندی دیگران این بار توسط " ایستگاه های چای خوری و شربت‌ خوری و هیئت‌ها " ؟

حمزه علی نصیری

انتقاد از ایستگاه های چای خوری و شربت‌ خوری و هیئت‌ ها و مزاحمت برای حقوق شهروندی دیگران در صدای معلم  امروز در سطح شهر، سه بار به خیابان بسته برخوردم .

بار اول، مقارن نه صبح، بلوار آموزش و پرورش، محدودۀ شهرداری که چند نفر با در اختیار داشتن یک ماشین سنگین در حال بستن ریسه و پرچم و سیاه پوش کردن آسمانِ بلوار بودند. بار دوم، حوالی ظهر، خیابان شهرداری، که آن را جهت انجام عملیات آسفالت بسته بودند و ماشین‌آلات آسفالت کاری مشغول انجام وظیفه بودند (خرَد و دانش و فن آوری در خدمت زندگی). بار سوم مقارن ساعت ۲۱:۳۰، بلوار شمالی شهدای قمی. این سومی، عجیب‌ترین انسدادی بود که تا حالا دیده‌ام؛ مسیر شمال به جنوبِ بلوار را چنان بسته بودند که حتی به اندازۀ عرض شانه‌های یک آدم راه عبور باقی نمانده بود!

اشغال بخشی از مسیرها و میادین و فضاهای عمومی با استقرار ایستگاه های چای خوری و شربت‌ خوری و هیئت‌ها، برای همۀ ما پدیده‌ای‌ست عادی و آشنا و چنین صحنه‌هایی را قبلاً زیاد دیده‌ایم و چه بسا بارها همراه با بقیه، خیابان‌ها و کوچه‌ها را جهت انجام مناسک و مراسم دلخواه خود برای ساعاتی از شبانه روز به اندازۀ یک نفر اشغال کرده‌ایم. اما مدیریت عبور و مرور خودروها را هم دیده‌ایم. لیکن، امروز، اینجا، راهی برای عبور نبود! هیچ راهی!! هیچ مجرایی جز مفرِّ دور برگردان!.

انتقاد از ایستگاه های چای خوری و شربت‌ خوری و هیئت‌ ها و مزاحمت برای حقوق شهروندی دیگران در صدای معلم

آیا در این میان خردمندی نیست که این جریان را مدیریت کند؟  خودروها به سدّی از پارچۀ سبز می‌رسیدند و ناگزیر گردش به چپ می‌کردند و دور می‌زدند و راه رفته را در جهت عکس و در مسیر جنوب به شمال برمی‌گشتند تا مسیر دیگری برای رسیدن به مقصد خود پیدا کنند.

من که از رفتن به سوی مقصد منصرف شدم و به خانه برگشتم. اما آیا کسانی که حد فاصل بین تقاطع بلوار علی‌ابن‌ابیطالب در سمت شمال و میدان ساعت و خیابان مطهری در سمت جنوب آن محدودۀ اشغال شده ساکن‌اند، می‌توانستند از رفتن به خانۀ خود منصرف شوند؟

آیا ما شاهد پدیدۀ افراط‌گرایی در اشغال معابر و اماکن عمومی برای انجام مناسک و مراسم هستیم؟

انتقاد از ایستگاه های چای خوری و شربت‌ خوری و هیئت‌ ها و مزاحمت برای حقوق شهروندی دیگران در صدای معلم

آیا این جریان در حال عبور از مرز مزاحمت‌های قابل چشم‌ پوشی، به تزاحمات و دردسرهای نارواست؟

آیا در این میان خردمندی نیست که این جریان را مدیریت کند؟

آیا خردمندان راه خود را از عیاران جدا کرده‌اند؟


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

درخواست همیاری ( کمک مالی )

انتقاد از ایستگاه های چای خوری و شربت‌ خوری و هیئت‌ ها و مزاحمت برای حقوق شهروندی دیگران در صدای معلم

سه شنبه, 02 تیر 1405 12:39 خوانده شده: 108 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + +2 -1 --
ناشناس 1405/04/04 - 00:02
متاسفانه سر و صدای بیش از حد بلندگوهای این دستجات زندگی را برای مردم سخت کرده است. تا بعد از نیمه شب در حال فریاد کشیدن هستند و بر طبل های چند متری می کوبند. آیا راه نجاتی از دست اینها است
پاسخ + +1 0 --
صدای بی صدایان 1405/04/05 - 09:01
فلسفه قیام امام حسین (ع)برچیده شدن بساط ایجاد مزاحمت های عمومی هست ولی برعکس شده

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نظرسنجی

به عنوان عضو " صندوق ذخیره فرهنگیان " چند درصد از حقوق و مزایای خود را داوطلبانه به این موسسه واریز می کنید ؟

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور