صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

« تا وقتی که هزینه افزایش قیمت دلار را مردم پرداخت می کنند وضع همین خواهد بود ! »

چه کنیم تا دلار گران نشود؟

محمداسماعیل شجری/ مدیر دبیرستان علامه حلی منطقه 9 تهران

چه کنیم تا دلار گران نشود و پیشنهاد برای حفظ قدرت خرید مردم در صدای معلم   کشور ما سال ها است که با چالش افزایش نرخ ارز مواجه است و تا کنون دولت ها نتوانسته اند برای این مشکل و ثبات قیمت دلار کاری انجام دهند؛ چرا که به این شکل دولت وقت کسر بودجه ی خود را جبران می کند و برنامه ریزی منسجمی هم برای مهار آن انجام نمی شود و ضرر کننده اصلی این جریان مردم و جامعه حقوق بگیران هستند که حقوق ریالی  دریافت می کنند.

حقوق هر کارمند دولت در شروع سال اگر به فرض 300 دلار بوده است اما در پایان سال به 200 دلار می رسد و تمام هزینه ها را باید برابر قیمت دلار گران شده پرداخت کند در صورتی که دلار در اختیار دولت است و با افزایش قیمت آن درآمد دولت هم افزایش پیدا می کند و حقوق بگیران و کل جامعه باید هزینه آن را پرداخت کنند.

بر این اساس بهتر است ؛

مجلس اگر به فکر مردم است قانونی تصویب کند که  در شروع سال یعنی فروردین هر سال قیمت حقوق هر فرد را به قیمت دلار تقسیم کند و دولت را مکلف کند که موظف است تا پایان سال این مقدار دلار که حقوق هر فرد است را به ریال تبدیل کند و پرداخت کند .

چه کنیم تا دلار گران نشود و پیشنهاد برای حفظ قدرت خرید مردم در صدای معلم

اگر چنین کاری انجام شود ؛ آیا هیچ دولتی اجازه افزایش قیمت دلار را خواهد داد ؟

تا وقتی که هزینه افزایش قیمت دلار را مردم پرداخت می کنند وضع همین خواهد بود.


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

درخواست همیاری ( کمک مالی )

چه کنیم تا دلار گران نشود و پیشنهاد برای حفظ قدرت خرید مردم در صدای معلم

یکشنبه, 07 دی 1404 13:13 خوانده شده: 101 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + +1 -1 --
ناشناس 1404/10/08 - 07:59
برای رنجاندن زحمتکشان، زاده شده اند یک عده
پاسخ + 0 -1 --
ناشناس 1404/10/08 - 08:08
نماینده های مجلس اگربه فکرمردم هستند؟!!!جوک سال
پاسخ + 0 -1 --
ناشناس 1404/10/08 - 08:10
اینهاعمداقیمتهارابالاپایین می کنند.اصولااین سیستم اعتقادی به رفاه عامه مردم نداردوخیلی ازکارهایی راکه درنهایت برضررمردم هست مثل تورم گرانی افزایش قیمت سکه ودلاربه عمدصورت می گیرد.

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نظرسنجی

میزان و کیفیت " سواد رسانه ای " مدیران آموزش و پرورش و در سطوح مختلف آن را چگونه ارزیابی می کنید ؟

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور