صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

کارکنان دبیرخانه کارمندان ناتنی آموزش و پرورش

giddy | اردبیل

مشکلات کارکنان دبیرخانه های آموزش و پرورش

با سلام
کارکنان دبیرخانه ، البته در نواحی و مناطق نه خدمتگزار محسوب می شوند و نه سرایدار و نه اینکه کارمند.در اداره کل استان ها کارکنان این بخش از پست کارشناسی برخوردار هستند.
خدمتگزار از طریق فروشگاه مدرسه به اندازه حقوقش درآمد کسب می کنند ، سرایدار هم احتمالا خانه خود را اجاره میده و میاد سرایداری مدرسه ، هم از مسکن موجود استفاده میکنه و هم از برق ، گاز ، برق و ... مجانی.
از وزیر محترم آموزش و پرورش تقاضا می شود اقداماتی در خصوص بازنگری و اصلاح مصوبه شماره 138091/ت5000 مورخه  15 / 11 / 93 هیات وزیران و مجوز سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در خصوص فوق العاده شغل به متصدیان 15 عنوان شغل تخصصی انجام دهند.


آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم
گروه تلگرامی صدای معلم


ارسال مطلب برای صدای معلم

خوانده شده: 689 دفعه شنبه, 02 تیر 1396 10:04

نظرات بینندگان  

پاسخ + +1 0 --
مسئول دبیرخانه 1396/04/05 - 12:38
سلام همکارگرامی من هم مسئول دبیرخانه هستم ولی متاسفانه پست مان کارشناسی نیست .می بایست پست دبیرخانه هم مانند پست های دیگه کارشناسی بشه نه کاردانی که هیچ مزایایی شاملش نمیشه وکاربامسئولیتی است .
ازمسئولین محترم خواهش دارم که این پست بامسئولیت راازکاردانی به کارشناسی تبدیل کنند.

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نظرسنجی

با کدام گزینه موافق هستید ؟

حذف تنبیه بدنی در مدارس ، اتوریته ( اقتدار ) معلم را کاهش می دهد - 5.9%
حذف تنبیه بدنی در مدارس موجب اختلال در انضباط کلاس شده و دانش آموزان را گستاخ می کند - 12.2%
تنبیه بدنی یک اصل تربیتی مفید است و با توجه به شرایط و توسط معلم حرفه ای می تواند مورد استفاده قرار گیرد - 18.1%
با تنبیه بدنی در هر شرایطی مخالفم - 63.8%

مجموع آرا: 221

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور