صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

منتفی شدن افزایش حقوق 20 درصدی حقوق معلمان

علی | اصفهان

منتفی شدن افزایش حقوق 20 درصدی حقوق معلمان

با سلام
در هنگام انتخابات و در اسفندماه با تصویب دولت مقرر شده فوق العاده های بند 10 ماده 68 قانون مدیریت خدمات کشوری برای کارمندان دولت تا سقف 50 درصد افزایش یابد . بار مالی این مصوبه در سقف اعتبارات دستگاه پرداخت شود .
این بخشنامه به تمام دستگاه های اجرایی ابلاغ شد و در اکثر دستگاه ها از 30 تا 50 درصد افزایش اجرایی گردبد ولی در آموزش و پرورش کماکان مانند گذشته مسکوت ماند تا اینکه چند روز قبل از انتخابات برخی نمایندگان مجلس در تریبون صحن علنی خبر از اجرایی شدن آن و صدور احکام افزایش 20 درصدی داده بودند . با انتشار این موضوع در سطح جامعه متاسفانه بعد از انتخابات این بخشنامه به کل از استانها مسترد شد و اخیرا هم خبر از عدم اجرای آن داده میشود .

طبق آخرين اطلاعات به دست آمده موضوع 20 درصد افزایش حقوق فرهنگیان به دليل اينکه مقدمه اش حذف بعضى از بندهاى احکام است و اين باعث کاهش حقوق برخى فرهنگيان مى شده از دستور کار خارج شده است.
لذا پيگير موضوع نباشيد.

متاسفانه باز هم شکاف حقوق و تبعیض بین معلم و سایر کارمندان چندین برابر شد.


آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم
گروه تلگرامی صدای معلم


ارسال مطلب برای صدای معلم

خوانده شده: 963 دفعه سه شنبه, 08 خرداد 1396 12:39

نظرات بینندگان  

پاسخ + +5 0 --
ایرانی 1396/03/08 - 21:30
بازم وعده تو خالی.واین یعنی بازم دروغ محض.
پاسخ + +2 0 --
حمید 1396/03/09 - 15:09
آخه من معلم دیگه به چه زبانی باید به شما معلمان می گفتم که رای ندهید. به هیچکس. تحریم کنید. چون معلم را تحریم کردند اینها.
پاسخ + +1 0 --
ناشناس 1396/03/09 - 22:27
خود کرده را تدبیر نیست؛ غلطی بود کردم؛ معلم شدم.
پاسخ + 0 0 --
فرهنگی 1396/03/14 - 23:15
جامعه ای که برای معلمانش ارج و جایگاهی ارزنده قائل نباشد به یقین در درازمدت اثرات آن را در سست شدن زیربنای آموزشی و پایین آمدن سطح دانش فارغ التحصیلان جامعه خواهد دید که مسلماً نتیجه ای جز باز ماندن از پیشرفت در سطوح مختلف نخواهد داشت. ای کاش نگاه به آموزش و پرورش نگاهی سرمایه ای باشد نه هزینه ای. به امید فردایی روشن و دیدگاهی مثبت نسبت به زیربنای تربیتی و آموزشی نیروی انسانی در جامعه.
پاسخ + 0 0 --
سهیل 1396/03/20 - 17:05
اگه معلمی شغل انبیا است که فکر میکنم تمام انبیا از گرسنگی دار فانی را وداع فرمودند ،،،

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

آیا هوش مصنوعی موجب تحول مثبت در آموزش و پرورش ایران می شود ؟

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور