صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

کمک به همکاران

مهراز | کرمان

تبعیض بین معلمان و سایر کارمندان دولت

سلام
بدون مقدمه مطلبم رو میگم.
دوستان عزیز من چند روز پیش در خدمت همکار عزیزی بودم . می گفت داداشم در مجموعه وزارت نیرو هست و یکی دیگه هم راه و شهرسازی مدرکشون لیسانس اما حقوقشون دوبرابر من هست. می گفت وقتی این بی عدالتی رو با سابقه کار بیشتر و مدرک تحصیلی بالاتر می بینم از هر چی مدرسه و دانش آموز بیزارم.
بنده خدا حق داره
اگه شما میتونین کاری کنین به بزرگان بگین فاتحه جامعه رو با نظام آموزشی داغون باید خواند.این که یه مهندس ارشد عمران اومده معلم شده چه گناهی کرده، بعد یکی رفته فلان وزارت خانه.بابا مگه بچه چه کسانی رو آموزش میدیم.چرا معلمین رو مثل مالیات و هزارتا حرف مفت صدا و سیما با کشورهای دیگه مقایسه نمیکنه.
از ما گفتن دودش تو چشم خودشون میره.
امیدوارم اگه میتونین کاری کنین پیگیر عدالت باشین.


آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم
گروه تلگرامی صدای معلم


ارسال مطلب برای صدای معلم

خوانده شده: 727 دفعه شنبه, 18 فروردين 1396 12:44

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

آیا هوش مصنوعی موجب تحول مثبت در آموزش و پرورش ایران می شود ؟

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور