صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

بدهی میلیاردی اتحادیه تعاونی های مسکن فرهنگیان استان اردبیل و واحدهای نیمه تمام مسکن مهر فرهنگیان

طباخ ماهر | اردبیل

مسکن مهر فرهنگیان اردبیل و مشکلات معلمان

مسکن مهر فرهنگیان اردبیل از سال 86 فعالیت خود را شروع کرده و هم اکنون پس از گذشت 8 سال کلی واحد نیمه کاره با بدهی میلیاردی به پیمانکاران پروژه تعطیل شده است. معلمان عضو تعاونی های فرهنگیان استان تاکنون مبلغ بیست میلیون تومان به تعاونی واریز نموده اند و ماهانه مبلغ پانصدهزار ریال قسط وام مسکن مهری را پرداخت می کنند که هنوز تحویل نگرفته اند.

بعد از این همه تاخیر و سرگردانی اتحادیه خواستار واریز مبلغ پنج میلیون دیگر از سوی معلمین عضو تعاونی جهت تحویل واحدهای مسکن مهر می باشد و معلوم نیست مبالغ قبلی صرف چه اموری شده است؟!

به نظر می رسد سرگردانی متقاضیان مسکن مهر پایانی ندارد و لزوم دخالت سازمان های دولتی مسئول جهت حل و فصل موضوع بیش از پیش ضرورت دارد.


آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم
گروه تلگرامی صدای معلم


ارسال مطلب برای صدای معلم

خوانده شده: 1092 دفعه یکشنبه, 08 آبان 1395 18:09

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

آیا هوش مصنوعی موجب تحول مثبت در آموزش و پرورش ایران می شود ؟

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور