صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

بخشنامه منع ادامه تحصیل

معترض | آذربایجان شرقی

بخشنامه منع ادامه تحصیل فرهنگیان

سلام
با تشکر از زحمات شما و قدردانی از نقشتون به عنوان یک رسانه که خواهد توانست صدای فرهنگیان کشور باشد.
بنده امسال در کنکور کارشناسی ارشد ، موفق به قبولی در رشته خودم در دوره روزانه شدم ، و برای دریافت فرم ب-3 مورد تقاضا دانشگاه به کارگزینی اداره محل خدمت مراجعه کردم و اونجا بهم گفتن به این دلیل که با مدرک کادرانی استخدام شدم ( درحالی که مدرک کارشناسی ام هم پیوسته بوده و برای کارشناسی از اول کنکور دادم) فرم مورد نظر رو ،که تنها موافقت با ادامه تحصیل و عدم تداخل ساعات کاری با ساعات موظفی هست،بهم ندان و عملا بنده رو از ادامه تحصیل بازداشتن در حالی که بیش از یکسال زحمت کشیدم حتا بنده حاضر بودم تعهد بدم که بعد از فارغ التحصیلی درخواست اعمال مدرک رو ندارم .
ازتون خواهش می کنم در سایتتون موضوع این بخشنامه رو پیگیری کنید پون در بخشنامه با ادامه تحصیل مخالفتی نشده و تنها ذکر شده یک بار اجازه اعمال مدرک هست نه اینکه اجازه تحصیل که یک حق اولیه هست رو ازمون بگیرن.
با سپاس.


آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم
گروه تلگرامی صدای معلم


ارسال مطلب برای صدای معلم

خوانده شده: 1870 دفعه دوشنبه, 14 شهریور 1395 15:44

نظرات بینندگان  

پاسخ + +2 0 --
محسن 1395/06/15 - 01:09
باید به این روند اعتراض کرد . ادامه تحصیل اگر مغایر با ساعات اداری و شغلی کارمند نباشه ممنوعیتی نداره ولی وزارتاخه با این بخشنامه به طور کلی مانع از ادامه تحصیل شده .. در دو هفته اخیر بعد از اعلام نتایج اکثر همکاران از ادامه تحصیل محروم شده اند . در حالی که هزینه تحصیل هیچ بار مالی نداره و حتی مدرک دوم هم اعمال نمیشود مانع از ادامه تحصیل شدن چه توجیهی دارد ؟؟؟
پاسخ + +1 0 --
جلال 1395/06/15 - 12:55
سلام ؛ حتی همان یک مدرک بالاتر را از ما ،
نیروهای خدماتی ، نمی پذیرند
بعید نیست چند روز دیگر حق نفس کشیدن را هم از ما بگیرند

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

اجرای رتبه بندی پس از دو سال چه تاثیری در کیفیت آموزش داشته است ؟

عالی - 6.3%
خوب - 6.5%
تاثیر چندانی نداشته است - 29%
رتبه بندی فقط به ایجاد نارضایتی بیشتر معلمان و تبعیض درون سازمانی انجامیده است - 58.2%

مجموع آرا: 414

دیدگــاه

تبلیغات در صدای معلم

درخواست همیاری صدای معلم

راهنمای ارسال مطلب برای صدای معلم

کالای ورزشی معلم

تلگرام صدای معلم

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور