صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

لغو قانون ظالمانه داشتن پست در دو سال پایان خدمت آموزشی

علی | لرستان

محاسبه حقوق و مزایای بازنشستگی

سلام

اکنون که سایت شما تغییر نام داده و ظاهرا می خواهید صدای معلم بی پناه بدون فریاد رس را به گوش ناشنوای مسئولین آموزش وپرورش برسانید لازم است به عرض برسانم که این سخن من تنها نیست بلکه کسان دیگری نیز مانند من در این وزارت بی خانه سی سال از بهترین دوران عمر خود را از دورترین نقاط محل کار خود با شرایط سخت سپری نموده اند و از هیچ پست مدیریت یا معاونت بهره نبرده اند زیرا به خاطر جناح بندی های سیاسی که در مناطق کوچک به شکل افراطی آن وجود دارد و بعضی وجود و شخصیت خود و حرمت شغلی را فراتر از آن می دانستند که با چسبیدن به این یا آن برای مدت کوتاهی به زندگی خود ادامه دهند.

اکنون که به پایان خط رسیده اند با این قانون ظالمانه مواجه گردیده اند که اگر کسی دوسال پایان خدمت خود را مدیر یا معاون باشند می توانند از پاداش آن بعد از بازنشستگی و همچنین مواجب آن نیز تا پایان زندگی استفاده نماید .

به نظر شما انسان های منصف این قانون عادلانه است یا ظالمانه ؟


آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم
گروه تلگرامی صدای معلم


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

خوانده شده: 1605 دفعه چهارشنبه, 18 اسفند 1394 13:13

نظرات بینندگان  

پاسخ + +3 0 --
ناشناس 1394/12/19 - 18:58
این قانون موجب شده که فرد برای گرفتن پست همه نوع کاری را انجام دهد .چه افرادی که ناروا دچار خسارت مالی وروحی شدند

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

آیا هوش مصنوعی موجب تحول مثبت در آموزش و پرورش ایران می شود ؟

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور