صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

ناعادلانه

معلمان شهریار | تهران / کلاه گذاشتن بر سر معلمان ابتدایی شهریار

مشکلات معلمان ابتدایی منطقه شهریار تهران

سلام
امسال در منطقه شهریار کلاه گشادی بر سر معلمان ابتدایی گذاشته اند. معلمانی که به خاطر پایین بودن حقوق، مجبورند دو شیفت تدریس کنند اما هر روز اضافه کار آنها 4 ساعت ( موظف 5 ساعت) محاسبه می شود در صورتی که برای معلمان دبیرستان با همان ساعت کاری 6 ساعت!
از سایت سخن معلم تقاضا می شود این موضوع را پیگیری کند.

سه شنبه, 20 آبان 1393 01:00 خوانده شده: 2348 دفعه

نظرات بینندگان  

پاسخ + +8 0 --
امیر 1394/07/24 - 19:53
تا جایی که میتونید این اضافه کارها را نگیرید اگر سابقه پایین هستید اصلا ارزش نداره . درس دادن سر کلاس همون 24 ساعت موظفی هم واقعا آزاده دهنده و خسته کنندس . کارهای جانبی دیگه در کنار تدریس انجام بدید هم اعصابتون راحته هم برای پولش نباید اینمه زجه و زاری بزنید .
پاسخ + +3 0 --
یک معلم 1394/07/30 - 22:22
من جای دولت بودم به معلما حقوق هم نمیدادم، چون ما صنفی هستیم که داریم به راحتی با یک دوم و حتی یک سوم سایر ادارات کار می کنیم بی خیال بی خیال! خوب مگه مرض دارن حقوقمون رو زیاد کنن؟ هر بخش نامه ای که باعث کاهش دریافتی ما بشه بدون معطلی اجرا میشه ولی اگه به سود ما باشه یا هزار تا مانع رو به رو میشه! وزیر محترم ما سردمدار کاهش حقوقه! استقبال می کنه تا بالادستیاش بهش بگن آفرین پسر گلم!!!
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1394/08/05 - 15:32
وزیرما وزیر تحمیلی نمایندگان به دولت است چه انتظاری دارید نجفی رد شد........تا نوبت باین آقا رسید

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نظرسنجی

به عنوان عضو " صندوق ذخیره فرهنگیان " چند درصد از حقوق و مزایای خود را داوطلبانه به این موسسه واریز می کنید ؟

5 درصد ( حداکثر ) - 16.8%
4 درصد - 0%
3 درصد - 4.6%
2 درصد - 2.3%
1 درصد - 6.1%
اصلا خبری ندارم و خودشان از فیش حقوقی من کسر می کنند - 70.2%

مجموع آرا: 131

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور