شاید برای بسیاری از افراد سوال باشد که پول پاشی های سازمان نوسازی مدارس از کدام محل تامین می شود؟ اینکه مثلا گفته می شود در جلسه مدیران استانی نوسازی مدارس به آنها ۳۰ میلیون تومان پاداش پرداخت شده از کجا آمده است؟
مگر سازمان نوسازی مدارس مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری نیست و پرداخت ها مطابق ان انجام نمی شود؟
پاسخ این پرسش ها مربوط به سوءاستفاده سازمان نوسازی مدارس از یک ماده قانونی می شود .
در ماده ۵۳ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) آمده است:
«دستگاه های اجرایی مشمول ماده (۵) قانون مدیریت خدمات کشوری مجازند به منظور توسعه ورزش همگانی و قهرمانی و توسعه زیرساخت های ورزش و امور جوانان در قالب قوانین بودجه سنواتی یک درصد (۱%) از بودجه خود به استثنای فصول (۱) و (۶) هزینه ای و هزینه های مستقیم را که طی دستورالعملی توسط وزارت ورزش و جوانان و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور تهیه و ابلاغ می گردد، هزینه کنند.»
https://rc.majlis.ir/fa/law/show/930339
https://shenasname.ir/varzesh/3223-m53
در سازمان نوسازی مدارس این یک درصد به عنوان پرداختی کمکی تحت عنوان «کارت ورزشی» به کارکنان داده می شود. مقدار این پرداختی در سال ۱۴۰۳ شامل ماهانه مبلغ ثابت ۵ میلیون تومان، هر مناسبت ۵ میلیون تومان، انتهای سال ۳۰ میلیون تومان بوده است. بدین ترتیب در سال ۱۴۰۳ مبلغی در حدود ۴۵۰ میلیارد تومان بین ۲۲۰۰ نفر از کارکنان سازمان نوسازی مدارس در ستاد و استان ها توزیع شده است.
با افزایش اعتبارات عمرانی سازمان نوسازی مدارس از ۱۷ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ به ۴۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۴ انتظار می رود حداقل پرداختی «کارت ورزشی» در هر ماه به حداقل ۱۰ میلیون تومان افزایش پیدا کند .
بر این اساس کارکنان سازمان نوسازی مدارس بدون آنکه یک روز سابقه معلمی داشته باشند رسمی شده اند (نامه شماره ۱۶۴۹۶۰ مورخ ۱۳۹۷-۰۸-۱۴ بطحایی به سازمان اداری و استخدامی کشور) و نه تنها به ناحق از حقوق و مزایای قانون رتبه بندی معلمان برخوردار هستند، بلکه از بودجه ای که باید صرف ساخت فضاهای ورزشی شود کمک پرداختی قابل توجهی دریافت می کنند.
آیا این انصاف است که بدون یک روز سابقه معلمی و حتی شرکت در آزمون استخدامی، رسمی شوند و ۲ برابر کارکنان اموزش و پرورش و معلمان حقوق بگیرند و کمترین بازده را در بدنه دولت داشته باشند؟
چرا سازمان بازرسی کل کشور به موضوع رسیدگی نمی کند ؟
« دیدگاه ها و نظرات افراد و گروه ها لزوما نظر صدای معلم نیست ؛ این رسانه آماده انتشار پاسخ مسئولان و افراد مخاطب می باشد »
« آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم »
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
نظرات بینندگان
و از چهار ماه تعطیلات استفاده کنید.
البته امیدوارم روز اول
مشکلات کلاس و درس و بچه ها
تلافی تعطیلات را درنیاورد.
تلا
حکم بنده با مدرک ارشد مهندسی عمران و با 15 سال سابقه و زن و 2 بچه شده 15.300 !!!!!!!!!!!!!!!
بفرمایید و سریع انتقالی بگیرید بیایید و از این پول پاشی های نوسازی مدارس جا نمونید و استفاده کنید.
الان اکثر نیروهای نوسازی مدارس به خاطر این پول پاشی ها خسته شدن و شکمشون سیره سیره و دارن از نوسازی میان بیرون و بعضیا مثل من میخان بیان معلم بشن!!!!!!!!!!
در ستاد سازمان بیشتر از اینا پول دادن. فقط در همین فرودین میگن ۲۵ میلیون پرداختی کارت ورزشی بوده. کاش سازمان بازرسی کل کشور رسیدگی و صحت ادعاها رو بررسی کنه.
چون در موضوع اول نظر بزرگان این بود که همکاران نوسازی مدارس معلم نیستند و در موضوع دوم گفتند که شما معلم هستید و دستگاه اجرایی محسوب نمی شوید!!
شما هم به عنوان یک معلم انتظار هست بیشتر از آنکه نگران پرداخت مبالغ ناچیز رتبه بندی به تعداد کمتر از 1000 نفر باشید نگاه همه جانبه به موضوعات داشته باشید...