فردی به اسم آقای ا ک چند ماهیه از منطقه 19 به منطقه 2 منتقل شده و مسئول حسابداری این اداره است. این شخص بسیار بی تربیت و بی ادبه و در مقابل کارمندا و یا مدیرا و یا همه کسانی که در اتاق حسابداری هستند مراجعین را مسخره میکنه، آنها را با اسم شخصیت های کارتن صدا میکنه و ورقه ها رو پرت میکنه .میگه امروز حوصله ندارم کارتو راه نمیندازم برو یه روزه دیگه بیا . شماها که بیکارین بیاین اداره و خیلی توهین های دیگه . ده بارم رفتیم معاون مالی در اتاقشان نبوده . این آقا سابقه و خوش نامی هم در اداره منطقه 19 زمان ریاست آقای حنیف نیا نداشته و در ان زمان خواستن از حضورش راحت بشن و از اون اداره عذرشو خواستن . چون چند ماه منطقه 2 مسئول حسابداری نداشت ناچار شده بیاد اینجا و چون با نارضایتی از آن اداره اومده بیرون حالا چوب عصبانیتش رو ما باید بخوریم .
از مسئولین تقاضا دارم به وضع این آقا رسیدگی کنن یا از این اداره بره یک منطقه دیگه رو مسخره کنه. چون این آقا که تو این سن با تربیت نمیشه حداقل اینقدر در مناطق بچرخه تا بازنشست بشه مردم راحت بشن . منتظر رسیدگی شما به وضع این آقا هستیم.
« دیدگاه ها و نظرات افراد و گروه ها لزوما نظر صدای معلم نیست ؛ این رسانه آماده انتشار پاسخ مسئولان و افراد مخاطب می باشد »
« آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم »
نظرات بینندگان