صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

مدیر و معاون ذاتی بودن بعضی ها !

معلم | آذربایجان شرقی

مدیریت در آموزش و پرورش

گویا یک سری افراد مادر زادی مدیر و معاون ویا مسئول از مادرشان زاییده شده اند که آنها همیشه بدون سواد و معلومات و تنها با رابظه در صدر باشند و عده ای هم سی سال در پای کلاس جان بکنند ؛ عین عدالت این است !

آری!


آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم

گروه تلگرامی صدای معلم


ارسال مطلب برای صدای معلم

خوانده شده: 1035 دفعه سه شنبه, 17 مهر 1396 18:16

نظرات بینندگان  

پاسخ + +2 0 --
ع.ا.ق.م همدان 1396/07/18 - 11:13
همکار عزیز... سلام . کجای کاری! بزرگوار؟؟؟ حالا این که چیزی نیست، در شهر و استان ما، بعضی ها به ارثی بودن این ویژگی تا 30 سال سنوات هم قانع نیستند و با لیسانس و... مدارک معادل بر خلاف نص قانون عدالت اداری مجوز می گیرند و تا 35 والی ماشاء الله .... سال هم این میزها را رها نمی کند؟؟؟!!! غافل از اینکه اگر این میزها برای کسی ماندی بود به اینها نمی رسید. !!!!؟؟؟؟؟ خداوند رفته گان همه ما را بیامرزد.
پاسخ + +1 0 --
ع.ا.ق.م همدان 1396/07/18 - 11:13
سلام . همکار عزیز...کجای کاری! بزرگوار؟؟؟ حالا این که چیزی نیست، در شهر و استان ما، بعضی ها به ارثی بودن این ویژگی تا 30 سال سنوات هم قانع نیستند و با لیسانس و... مدارک معادل بر خلاف نص قانون عدالت اداری مجوز می گیرند و تا 35 والی ماشاء الله .... سال هم این میزها را رها نمی کند؟؟؟!!! غافل از اینکه اگر این میزها برای کسی ماندی بود به اینها نمی رسید. !!!!؟؟؟؟؟ خداوند رفته گان همه ما را بیامرزد.
پاسخ + +2 0 --
یک فرهنگی هریسی 1396/07/21 - 18:49
لابد اینها ژن مدیریت و یا معاونت دارند که شما خبر ندارید.

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نظرسنجی

میزان و کیفیت " سواد رسانه ای " مدیران آموزش و پرورش و در سطوح مختلف آن را چگونه ارزیابی می کنید ؟

عالی - 10.2%
خیلی خوب - 3%
خوب - 8.9%
ضعیف - 24.3%
خیلی ضعیف - 53.6%

مجموع آرا: 304

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور