صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

« مگر نه اینکه مقاومت و بازسازی در شرایط سخت، باید نمادِ اراده ملی باشد ؟ »

رکورد در راه آهن و صنعت فولاد، و رکود در نوسازی مدارس؛ چرا باید مدرسه شجره طیبه میناب نماد توانمندی باشد نه تعلل؟

عباس مژده

 اننقاد از عملکرد سازمان نوسازی مدارس و وضعیت مدرسه میناب در صدای معلم  سال‌هاست که دغدغه ایمنی و کیفیت فضاهای آموزشی، از اولویت‌های اصلی نگارنده بوده است. در همین راستا پیش از این سه یادداشت منتشر شد که هر یک بر وجهی از ناکارآمدی‌های موجود دست گذاشت:

1. «مدیریت نوسازی مدارس در شرایط جنگی را به راه‌آهن واگذار کنید»: این تیتر کنایه‌آمیز، وضعیت نوسازی مدارس را به چالش کشید و با پیشنهاد طعنه آمیز سپردن امور به نهادهایی چون راه‌آهن، بر لزوم مدیریت ضربتی و بحران‌محور در برابر ساختار ناکارآمد فعلی تأکید داشت.

2-  «وقت بیل زدن نیست؛ زمان پیل افکندن است»: در این مطلب، ضرورت عبور از اقدامات نمایشی و سطحی (بیل زدن) به سمت اقدامات زیربنایی و ماندگار و فوری در زمان بحران (پیل افکندن) مورد تأکید قرار گرفت تا مشخص شود مسیر اصلاح، تنها با انجام کارهای بنیادین هموار می‌شود.

3-  «وقتی ما می‌توانیم اما خان‌محمدی نمی‌تواند»: این یادداشت، انگشت اتهام را مستقیماً به سوی مدیریت وقت سازمان نوسازی گرفت و با تقابل میان ظرفیت‌های ملی و ناتوانی مدیریتی فرد مذکور، بر لزوم تغییر رویکرد در رأس این سازمان تأکید کرد.

امروز اما، انتشار خبر «بازسازی کوره شماره ۸ مجتمع فولاد مبارکه تنها ۴۵ روز پس از آسیب‌دیدگی در حمله اخیر»، بار دیگر آن دغدغه‌ها را زنده کرد. این خبر، نه تنها یک «رکورد» در صنعت استراتژیک فولاد کشور است، بلکه پرسش اساسیِ ما را عیان‌تر می‌کند:

چرا در حالی که در حساس‌ترین صنایع کشور، بازسازی در دلِ جنگ و تحریم با سرعتی باورنکردنی انجام می‌شود، پروژه‌هایی به اهمیتِ بازسازی مدرسه «شجره طیبه میناب» هنوز در چرخه «تعلل» گرفتار آمده‌اند؟

مگر نه اینکه مقاومت و بازسازی در شرایط سخت، باید نمادِ اراده ملی باشد؟

اننقاد از عملکرد سازمان نوسازی مدارس و وضعیت مدرسه میناب در صدای معلم

مدرسه شجره طیبه میناب، نه تنها یک بنای آموزشی، بلکه باید به نمادی از توانمندیِ کشور در بازسازیِ سریع، حتی در بطنِ بحران‌ها تبدیل شود.

آیا نباید سرعتِ عملِ فولاد مبارکه و راه آهن، الگویی برای دیگر سازمان‌ها، به‌ویژه در حوزه مهم و حیاتیِ آموزش و پرورش باشد؟

بادا که خداوند همه ما را از مسیر تعلل بر مسیر تسارُع بگرداند.


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

درخواست همیاری ( کمک مالی )

اننقاد از عملکرد سازمان نوسازی مدارس و وضعیت مدرسه میناب در صدای معلم

شنبه, 23 خرداد 1405 16:01 خوانده شده: 23 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/03/23 - 16:58
برای آقای کاظمی ذره ای این مسائل مهم نیست. ایشون فقط نگران این هستن که اقای قالیباف ناراحت نشن. اگر یک فرد معمولی یک هزارم آقایان خانمحمدی، روستایی و راشکی ناکارامدی و ابهام در سوابق داشت آقای کاظمی و مدیرانش از هستی ساقطش میکردن. ولی کسی با خانمحمدی و امثالش که به نهادهای قدرت و ثروت وصلن کاری نداره و هر روز بالاتر میرن.

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نظرسنجی

" صلح و فرهنگ گفت و شنود " را در کتاب های درسی و در فضای غالب مدارس چگونه ارزیابی می کنید ؟

خیلی زیاد - 9%
زیاد - 26.1%
متوسط - 12.7%
کم - 12.2%
خیلی کم - 38.8%

مجموع آرا: 245

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور