صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

کودک آزاری و سکوت ما !

گزارشی از حضور بطحایی در مراسم رونمایی از مرگ مدرسه !

جواد بابازاده

مرگ مدرسه و کودک آزاری  امروز به دعوت آقای مرتضی نظری در برنامه ی گفت و گوی کافه خرد شرکت داشتم. برنامه با موضوع ( مرگ مدرسه ؟ ) برگزار شد. جلسه شامل برنامه های مختلفی و بیشتر به صورت سخنرانی بود .

شیوا دولت آبادی، خسرو باقری،محسن رنانی، حسن عشایری ، جعفر محمدی و نعمت الله فاضلی سخنران برنامه بودند و افرادی چون محمود مهرمحمدی، سیدمحمد بطحایی و برخی از اهالی آموزش و پرورش در برنامه شرکت داشتند.

سید محمد بطحایی هم به عنوان وزیر آموزش و پرورش دقایقی در این مراسم حضور یافت و زمانی که تریبون سخنرانی را به وی دادند از سخنرانی امتناع کرد و بعد از دقایقی نشست را ترک کرد.

نکته جالب در مورد حضور وزیر ، حضور همزمان دو تیم رسانه ای از روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش و خبرگزاری پانا در این مراسم بود که برای پوشش حضور وزیر آمده بودند و نکته ی جالب تر اینکه با وجود حضور خبرنگار و عکاس پانا در مراسم ، این خبرگزاری عکسی که برای حضور وزیر در مراسم استفاده کرده است مربوط به این مراسم نیست و یک عکس آرشیوی می باشد !

آیا دلیل حضور این تیم های رسانه ای در مراسم و صرف هزینه فقط یک خبر تمجیدی روتین است ؟

در بخشی از برنامه هم دانش آموزان دختر به اجرای برنامه های فرهنگی پرداختند .

مرگ مدرسه و کودک آزاری

در یکی از برنامه ها، دختری خردسال که سرشار از انرژی و امید بود نمایشی اجرا کرد که در نمایش خویش به شکل هوشمندانه به موضوعاتی چون فضای آزار دهنده ی مدارس و مشکل محیط زیست و ... پرداخت.

وقتی مجری برنامه می خواست با او ارتباط بگیرد و از هنرش تعریف کند در کلامی خشونت آمیز گفت :

( خدا به داد شوهرت برسد ! )

در این هنگام با وجود اینکه جمع فرهنگی بود نه تنها کسی به این رفتار و سخن مجری اعتراض نکرد بلکه عده ای از جمع نیز با این سخن خندیدند.

این سخن و رفتار نمونه ی بارز کودک آزاری و نگاه سنتی و جنسیتی به یک دختر خردسال است که از تفکر سنتی و مردسالارانه نشات می گیرد.

ما همه روزه شاهد این نوع رفتارهای آزار دهنده توسط شهروندان و اطرافیان خود در موقعیت های مختلف هستیم و شاید ناخودآگاه برخی از این ها را مرتکب می شویم !

نکته آزار دهنده این مساله همراهی یا سکوت شهروندان در قبال این رفتارها است. طبیعی است تا این نوع نگاه و رفتارها وجود دارد و برای اصلاح آن اقدام جدی نکنیم در جامعه نیز شاهد پدیده هایی چون کودک آزاری و کودک همسری باشیم .

کانال آموزگاران

دوشنبه, 28 بهمن 1397 23:36 خوانده شده: 1113 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + +4 0 --
م.ش 1397/11/29 - 07:57
به نوعی می توان گفت آقای وزیر و مجری برنامه ، موضوع مرگ مدرسه را تایید کرده اند...
پاسخ + 0 0 --
معلم ناامید 1397/11/29 - 23:32
وقتی معلم و دانش اموز بی انگیزه شده اند و....
پاسخ + +1 0 --
بیات 1397/11/29 - 08:07
آقای بابازاده کرامی ضمن سپاس از ارائه گزارش مختصر و مفیدتان
حالا که برای ما شهرستانی ها حضور در اینگونه مراسم تقریبا نامممن است اگر برای صدای معلم امکان پذیر باشد فایل صوتی سخنرانان مراسم بویژه آقای دکترفاضلی، آقای دکترباقری و آقای دکتر رنانی رادر کانال صدای معلم قراردهید.
سپاسگزارتان خواهیم بود
پاسخ + +3 -2 --
هاشمی 1397/11/29 - 10:22
ضمن احترام به گزارش
به نظرم این گزارش هم سوگیرانه و دچار جابجایی متن وحاشیه شده است.
جناب بطحایی از حق خویش گذشته وپای صحبت صاحب نظران نشستند و تندترین انتقادات سخنران را شنیدند....والبته زودتر جلسه را ترک کردند واینهم طبیعی است {جلسه 4/5 ساعت ادامه داشت}.....
پاسخ + 0 0 --
محمدی 1397/11/29 - 11:37
خوش به حال بطحایی که در کنار این هه غلام و سینه چاک با مزد و بی مزد امثال شما را هم برای توجیه رفتارش دارد ؟!
پاسخ + +2 0 --
شهاب 1397/11/29 - 13:27
عجب تیترجالبی مرگ مدرسه
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1397/11/29 - 20:43
حالا وزیر محترم زحمت می کشند و میرن به این جلسات هم اندیشی بده؟
پاسخ + 0 -2 --
مومنی 1397/11/30 - 08:04
ظاهرا به دعوت آقای نظری که خود یک مرده تلقی می شود به همایش مرگ مدرسه رفته اید ؟نظری با آن افتضاحی که به وجود آورد هنوز در ستاد آموزش و پرورش حضور دارد ؟!! بهتر است آقای رها با مرده ها به همایش مرگ مدرسه نرود !!!
پاسخ + 0 0 --
آهو 1397/11/30 - 15:40
کدام افتضاح؟
پاسخ + 0 0 --
محمود 1397/11/30 - 23:47
احتمالا اقا یا خانم مومنی اعتقاد به خفه خون گرفتن ادم ها دارند و معتقدند هیچ کس نباید خلاف نظر وزیر حرف بزند. مخصوصا کاری نکند که اقای وزیر به وزارت انفعالی و بی مصرفش ادامه ندهد و نماینده را به صرافت استیضاح بیندازد.

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

آیا هوش مصنوعی موجب تحول مثبت در آموزش و پرورش ایران می شود ؟

بلی - 57%
خیر - 43%

مجموع آرا: 223

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور