صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

" اعمال رتبه‌بندی به دلیل ماهیت متفاوت شغل معلمی و ایجاد انگیزه در نیروی آموزشی و در راستای مطالبات سند تحول بنیادین است و اجرای آن ربطی به مصوبه اخیر ندارد "

بیش از 125 هزار معلم به نحوه اجرای افزایش ۵۰ درصدی قانون مدیریت خدمات کشوری اعتراض کرده اند !

صدای معلم گزارش می کند ؛

گروه رسانه/

اعتراض بیش از 125 هزار معلم به نحوه افزایش ۵۰ درصدی اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری

سایت کارزار از پتیشنی خبر داد که بیش از 125 هزار معلم به نحوه اجرای افزایش ۵۰ درصدی قانون مدیریت خدمات کشوری اعتراض کرده اند .

در این پتیشن آمده است :

" جناب آقای دکتر محسن حاجی میرزایی
وزیر محترم آموزش و پرورش
همان گونه که استحضار دارید در مورخه ۹۸/۱۱/۳۰ بخشنامه شماره ۶۹۶۴۸۸ با موضوع افزایش ۵۰ درصدی حقوق کارکنان دولت بر اساس فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری برای اجرا به ادارات آموزش و پرورش ابلاغ شده و متعاقب آن احکام جدید صادر گردیده است.

اما در کمال ناباوری، اجرای ناقص این مصوبه، علی‌رغم هیاهوی بسیار زیاد، تغییر چندانی در زیر حکم نیروهای آموزشی به وجود نیاورده است.چرا که باعث حذف حق شغل حرفه‌ای شده که قبلا با پیگیری‌های بی‌وقفه، از طریق اجرای رتبه‌بندی اعمال شده بود.

اعمال رتبه‌بندی به دلیل ماهیت متفاوت شغل معلمی و ایجاد انگیزه در نیروی آموزشی و در راستای مطالبات سند تحول بنیادین است و اجرای آن ربطی به مصوبه اخیر ندارد.

ما فرهنگیان شاغل در مدارس، که بار اصلی تعلیم و تربیت را بر دوش می‌کشیم ضمن نارضایتی از نحوه اجرای این مصوبه، استدعا داریم دستورات لازم را در خصوص اصلاح نگارش و صدور احکام جدید صادر بفرمایید.

نخستین بار « صدای معلم » در 6 دی ماه 1398 به اجرای ناقص و غیرعلمی رتبه بندی معلمان هشدار داد . ( این جا )

این رسانه در گزارش های متعدد و تکمیلی بعدی ضمن انتقاد از تصمیم مسئولان بیان کرد که اجرای رتبه بندی معلمان و افزایش امتیازات فصل دهم از قانون مدیریت خدمات کشوری دو مقوله جداگانه اند و این پرسش را از مسئولان وزارت آموزش و پرورش مطرح کرد که آیا برای حذف رتبه بندی معلمان آیا مجوز هیات دولت را کسب کرده اند . ( این جا )

پایان پیام/


اعتراض بیش از 125 هزار معلم به نحوه افزایش ۵۰ درصدی اجرای قانون مدیریت خدمات کشوری

جمعه, 23 اسفند 1398 16:00 خوانده شده: 2945 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + +6 -1 --
اکبری 1398/12/23 - 18:21
دولت و مجلس حداقل افزابش 50 درصدی را برای ایثارگران فرهنگی اجرایی کنند انان بدلیل عوارض ناشی از جنگ باید بیشتر مورد حمایت و توجه قرار گبرند
پاسخ + +10 -1 --
ناشناس 1398/12/23 - 19:23
بالای هفتاد درصد معترض هستند ولی چون می دونند فایده نداره چیزی نمیگن
پاسخ + +3 0 --
دبیر ادبیات 1398/12/23 - 21:24
زاهد ظاهر پرست از حال ما آگاه نیست/ در حق ما هرچه گوید جای هیچ اکراه نیست

صاحب ِ دیوان ِ ما گویی نمی داند حساب / که اندرین طغرا نشان ِ حسبه"لله نیست.
پاسخ + +3 0 --
برده داری اصلامی 1398/12/23 - 21:30
اکی.
پاسخ + +3 0 --
فرهنگی 1398/12/23 - 21:44
به گزارش فرتاک نیوز،

معصومه آقاپورعلیشاهی در مورد افزایش حقوق سال ٩٩ اظهار داشت: طبق تصمیمات کمیسیون تلفیق افزایش حقوق سال آینده ١٥ درصدی است در این میان فرهنگیان مشمول افزایش حقوق ٥٠ درصدی خواهند شد.
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1398/12/23 - 22:06
چرا خبرها رو کامل نمیخونید؟ 50درصد برای اونهایی که الان 1ونیم میگیرن
پاسخ + 0 -4 --
فرهنگی 1398/12/23 - 22:01
ماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی افزود: افراد شاغل که در سال ٩٨ یک میلیون و ٥٠٠ هزار تومان حقوق ماهیانه دریافت می‌کردند در سال آینده به میزان ٧٥٠ هزار تومان افزایش حقوق خواهند داشت
پاسخ + +2 -1 --
فرهنگی 1398/12/24 - 13:54
از حق االتدربسها وحقوق چه خبر؟
پاسخ + +3 0 --
معلم 1398/12/24 - 21:09
واقعاحیرت انگیز نیست درصدبالایی از معلمین به حق نسبت به تبعیض رواداشته شده درحقشان اعتراض می کنند هیچ کس ازسازمان برنامه بودجه اموراستخدامی آموزش و\رورش جوابگونیست اماوزیرمحترم اموزش عالی بایک نامه موفق می شودنظردولت خصوصااقای جهانگیری راجلب کرده ومقدمات افزایش حقوق کارمندانش رافراهم آورد؟دوستان چه خبره توکشور؟چرامسیولین آموزش و\رورش ساکتند ودم نمی آورند؟مگرما کارمنددولت نیستیم؟باچه انگیزه ای درکلاس حاضرشویم وبه دانش آموزانمان یادبدهیم که تبعیض وبی عدالتی مذموم است؟بنده با31سال سابقه 200000تومان به حقوقو اضافه شده .کجاست 1/5میلیون تومان ؟چه کسی حق امثال ماراخورده؟
پاسخ + +1 0 --
معلم 1398/12/26 - 15:04
ما باید از اوایل سال اینده اعتصاب درسی کنیم تا دولت قدر معلم های زحمت کش که همین نوبخت که با این تفاوتی که میان کارمندان اموزش وپرورش وبقیه کارمندا قائل شدن رو بدونن چرا بقیه با ۳یا ۴میلیون بهشون اضافه بشه که همین معلم ها اونارو پرورش دادن اون وقط ما چی خواهش می کنم اعتصاب کنید
پاسخ + +2 0 --
معلم 1398/12/26 - 15:04
ما باید از اوایل سال اینده اعتصاب درسی کنیم تا دولت قدر معلم های زحمت کش که همین نوبخت که با این تفاوتی که میان کارمندان اموزش وپرورش وبقیه کارمندا قائل شدن رو بدونن چرا بقیه با ۳یا ۴میلیون بهشون اضافه بشه که همین معلم ها اونارو پرورش دادن اون وقط ما چی خواهش می کنم اعتصاب کنید
پاسخ + +4 0 --
حسینی 1398/12/28 - 01:19
جناب وزیر چرا شفاف پاسخ معلمان داده نمیشود؟
پاسخ + 0 0 --
معلم 1399/01/01 - 11:37
سلام حضور همکاران گرانقدر اقای مثلا وزیر اقای ترکمن معاون چه شد حق التدریس فرهنگیان سال ۹۹هم شد حیف وصد حیف انچه البته به جایی نرسد فریاد است
پاسخ + +2 0 --
معلم 1399/01/04 - 14:41
سلام همکاران، افرادی همچون حاجی میرزایی و اللهیار ترکمن دست نشانده اند و بله قربان گو. در بخشنامه افزایش 50 درصدی امتیازات فصل دهم، صحبتی از افزودن یا حذف بندی نشده است و این آقایان که افسارشان در دست نوبخت است دستور داشتند تا مثل قبلی ها نگارش صدور احکام را طوری با کارشناسان امور اداری و کلاش خود طوری طراحی کنند تا باعث افزایش هر چه بیشتر انگیزه در نیروهای با سابقه خدمت کم برای درخواست معلم تمام وقت و بی انگیزه کردن معلمان با سابقه است.
آقایان بند فوق العاده ویژه را برای نیروهای ستادی لحاظ کردند (موقع رتبه بندی) که معادل بند حق شغل حرفه ای برای معلمان است که البته بند حق شغل حرفه ای را برای معلمان حذف کردند ولی فوق العاده ویژه نیروهای ستادی (5 درصد کل فرهنگیان) همچنان پا یر جاست و از طرفی الان دارن وعده پیگیری فوق العاده آموزشی برای معلمان می کنند.
آقای سید حمایت میرزاده (نماینده مجلس) در پی صدور احکامی که اغلب معلمان به میزان افزایش خود معترض بودند و در مورد اینکه اگر این بخشنامه ایراد داشت و با رتبه بندی مغایرتی داشت، فرمود چرا آموزش و پرورش این بخشنامه را ناقص اجرا کرد؟
پاسخ + 0 0 --
علی اوسط 1399/01/05 - 18:09
از دیدگاه آقای نوبخت کوبیدن بر سر معلمان با سابقه خدمت به بیت المال است با28سال سابقه افزایش نسبت به حکم قبلی 170000تومان نوبخت وزیر وترکمن با الفا ظ رسانه ای معلمان را دور زدند خدا خیرشان نده
پاسخ + +1 0 --
تیر غضب پروردگار 1399/01/05 - 18:52
امیدواریم به حق آبروی علی (ع)
و آّبروی سرخ حسین بن علی (ع)
افرادی مثل روحانی قدرنشناس،
نوبخت نمک نشناس،
حاجی میرزایی
.... الهیار ترکمن
به همراه خانواده هایشان
به کرونا گرفتار شوند تا مانند قوم عاد عبرتی برای همگان گردند
پاسخ + +2 0 --
حس 1399/01/08 - 14:42
خواهش میکنیم پیگیر فوق العاده ویژه فرهنگیان باشید

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

انتصابات علیرضا کاظمی تا چه میزان با تعهدات و قول های مسعود پزشکیان هم خوانی داشته و توانسته رضایت معلمان را جلب کند ؟

خیلی زیاد - 1.9%
زیاد - 0.9%
متوسط - 2.3%
کم - 2.5%
خیلی کم - 92.4%

مجموع آرا: 1986

دیدگــاه

تبلیغات در صدای معلم

درخواست همیاری صدای معلم

راهنمای ارسال مطلب برای صدای معلم

کالای ورزشی معلم

تلگرام صدای معلم

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور