صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

« بیشترین رقم دریافتی در سال 1404؛ مربوط به کارکنان بانک صادرات با 236 میلیون تومان و کمترین آن مربوط به کارکنان پست بانک با 83 میلیون تومان است »

نیم نگاهی به میانگین حقوق ماهانه کارکنان 17 بانک بورسی کشور در سال 1404 با معماران توسعه پایدار و پیشرفت ایران ( معلمان و اساتید دانشگاه ) !

مینو امامی

مقایسه میانگین حقوق ماهانه کارکنان 17 بانک بورسی کشور در سال 1404 با حقوق معماران توسعه پایدار و پیشرفت ایران معلمان و استادان دانشگاه در صدای معلم   میانگین حقوق و مزایا و یا هزینه ماهانه سرانه کارکنان 17 بانک بورسی در سال 1404؛ گویای بی عدالتی در پرداخت ها و ارزش گذاری های نادرست شغلی است. رییس جمهور مدام از تناسب پرداخت ها با میزان بهره وری و کارکرد کارکنان سخن می گویند؛ اما همانند رتبه بندی معلمان، هرگز از وجود ابزار مناسبی جهت ارزیابی و سنجش آن هیچ نمی گویند.

رتبه بندی فرهنگیان را می توان رسوایی بزرگی در تاریخ آموزش و پرورش ناشی از کم سوادی و بیسوادی سفید مدیران دانست. وقتی که شایسته سالاری و تخصص غایب باشد با یک متر معمولی نیز می توان کار یک معلم را اندازه گیری کرد!

همیشه چنین اندیشیده ام که رؤسای بانک ها زود زود تغییر می یابند تا با داشتن مشتریانی ثابت و خاص، از ارتشا و اختلاس و پول شویی، حداقل امکان دور باشند. امروز با دانستن حقوق کارکنان بانک، متوجه شدم برای جلوگیری از هر نوع فساد مالی، آنان نیز حقوق حداکثری می گیرند تا تأمین و کم نیاز باشند و به دنبال انواع خلاف های مالی نروند. اما وقتی که ناخلفی از غربال استخدام و جذب نیرو رد می شود، خلاف ها زیرکانه و ماهرانه انجام می شود. اگر امکان آن به شکل قلمبه و یک جا مقدور نباشد، به تدریج و مستمر از حساب های بانکی مشتریان دزدیده می شود.

به نظر شما ؛ یک معلم اگر وجدان را در وجود خود مدفون سازد، به جز کم کاری که بیشتر کارکنان کشور درگیر آن هستند، یا دیر رفتن به کلاس درس و یا به جز تدریس خصوصی برای دانش آموزان مایه دار کلاس درسی خود و گاه نمره پرانی، چه فساد دیگری می تواند انجام دهد؟ پس در حداقل نگه داشتن زندگی معلمان که شدیدا محافظه کارند ؛ هیچ مشکلی پیش نمی آورد. آنان از ترس از دادن درآمد بخور و نمیر ماهانه خود، مجبور به اطاعت و ادامه کار هستند. این خلاف ها هم موردی و مربوط به بیت المال نیست!

میزان دریافتی کارکنان بانک ها به سابقه کار، مدرک تحصیلی، رده سازمانی و مهارت‌های تخصصی آنان بستگی دارد؛ اما شرایط استخدام و خدمت معلمان علیرغم تفاوت ها، در میزان دریافتی آنان دخیل نیست و شاید برای همین از عدالت پرداخت ها خبری نیست.

بیشترین رقم دریافتی در سال 1404؛ مربوط به کارکنان بانک صادرات با 236 میلیون تومان و کمترین آن مربوط به کارکنان پست بانک با 83 میلیون تومان است.

مقایسه میانگین حقوق ماهانه کارکنان 17 بانک بورسی کشور در سال 1404 با حقوق معماران توسعه پایدار و پیشرفت ایران معلمان و استادان دانشگاه در صدای معلم

معلمان و فرهنگیان هرگز، نه در حد بالاترین که برای آنان دست نیازیدنی است و نه در حد پایین ترین که آن را هم درخور معلمان نمی بینید، درآمد نداشته اند. پایین ترین درآمد بانکی ها 1.5 تا 2 برابر حقوق یک معلم است. حال از منِ معلم یا استاد دانشگاه چه انتظاری دارید؟

بر اساس یک سیاست کاملا خفن به تقابل حقوق معلمان و اساتید دانشگاه پرداختید تا جنگ زرگری راه بیندازید و فاصله چند صد فرسنگی بین دانشگاه و مدرسه را بیشتر و بیشتر نمایید و به معلمان بفهمانید که دولت ها به دنبال بهانه هایی برای افزایش حقوق معلمان بودند تا آنان را فقط یک متر از قعر چاه بالا بکشند. بهانه ای که سخت بلای جان دولت ها شد، یعنی رتبه بندی معلمان. تا مبادا تصور کنید که حقیقتا استادیار و استاد شدید! آن ها فقط جهت ایجاد حس خوب و احساس رضایت و پرهیز معلمان از تحصن و اعتصاب و اعتراض جلوی مجلس و وزارتخانه تعیین شدند. که صد البته موفق هم شدیم.

از سوی دیگر مدام در پی اثبات خوش خدمتی خویش، سر زیرخط فقری ها را شیره می مالید تا زهر را مرهم شمارند و در دام تله های مقروض تمام عمری شما بیفتند. با دادن وام هایی که مغایر واقعیت یا نمایش دلسوزی شماست. برای کسانی که درآمد قعر انتظاری دارند مثلا 20- 25 میلیون و قدرت خرید هیچ ندارند با دادن وام یک میلیاردی و تعیین قسط ماهانه 20 میلیون تومانی، چه چیزی را اثبات می سازید؟ لابد به همین بانک ها و کارکنان آن خدمت رسانی می کنید که از رفاه دور نیفتند؟

از مابقی رفاهیات کارکنان بانک ها طی یک سال، سخن گفتن به جز دردمندی بیشتر برای ما چه سودی دارد؟ دهندگان و گیرندگان به نیکی از همه چیز مطّلع هستند. البته افزایش سال 1405 در این نمودار منظور نشده است.

مقایسه میانگین حقوق ماهانه کارکنان 17 بانک بورسی کشور در سال 1404 با حقوق معماران توسعه پایدار و پیشرفت ایران معلمان و استادان دانشگاه در صدای معلم

عاجز نگه داشتن هر معلم یا استاد دانشگاهی با عدم تأمین زندگی شایسته، دهه هاست که قربانیان روحی - روانی بسیاری داشته است. افسردگی جمعی آنان را دامن زده و سلامتی جسمانی را قربانی ساخته است. اما یقین نتیجه این تبعیض و بی عدالتی، بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد، چون آنچه که در این مسلخ قربانی خواهد شد سه چیز است:

« آموزش، کودکان و سلامتی و زندگی معلمان»

فردا به چه چیزی نیاز دارد؟ یا فردا را چه کسانی می سازد؟

توصیه می کنم این جمله امیر کبیر را با خط خوش نستعلیق در تابلویی نوشته و هر مکان آموزشی آویزان کنید:

«هیچ جامعه ای فراتر از اندیشه معلمانش رشد نمی کند.»

جناب رییس جمهور که قرآن مجید و نهج البلاغه را از حفظ هستید؛ تعریفی جدید منطبق با استانداردهای جهانی برای معلم بنمایید تا تکلیف بسیاری از چیزهای دیگر بر اساس یک سلسله دومینویی مشخص شود. از گسترش آموزش نوین و مهارت های زندگی سخن می گویید، اما ساز وکار آن را فراهم نمی سازید. بدون ایجاد تغییر در زیرساخت های آموزش و پرورش همچنین نگرش و بینش دولت، نمی توان در این مهم موفق شد.

مقایسه میانگین حقوق ماهانه کارکنان 17 بانک بورسی کشور در سال 1404 با حقوق معماران توسعه پایدار و پیشرفت ایران معلمان و استادان دانشگاه در صدای معلم

مابین حقوق حداقلی معلمان با حقوق حداکثری کارکنان بانک، تفاوت دویست میلیون تومانی وجود دارد. اساتید دانشگاه نیز در عالی ترین شرایط تحصیلی، موقعیتی بهتر از ما ندارند.

از این که سیاست نادرست و غلط، مشاغل و شاغلان مختلف را در مقابل هم قرار می دهد و یکّه تازی می کند، هیچ انسان عاقلی خرسند نیست. اما ظاهرا دست های نامریی عامدا در پی شدت بخشی به دامن این تقابل ها و تخالف ها هستند. تا حدی که هم وطن، همسایه و هم محله بودن یکدیگر را فراموش می کنیم و به دشمنی با یکدیگر می پردازیم.

هنوز یک ماهی از دردنامه همکار محترمی در « صدای معلم » تحت عنوان « معلمان پول مفت می گیرند و استراحت می کنند! » نگذشته است که توسط یک هم شهری یا هم محله ای در فروشگاهی با تلخی و پلشتی توصیف ناپذیری خطاب به ایشان و همه معلمان کشور بیان شده است.

مقایسه میانگین حقوق ماهانه کارکنان 17 بانک بورسی کشور در سال 1404 با حقوق معماران توسعه پایدار و پیشرفت ایران معلمان و استادان دانشگاه در صدای معلم

کاش آن فرد از زحمات پنهان و نامریی معلمان در شبکه ناشاد و فضای بی روح مجازی آموزش نیز سخن می گفت. چه کسی از این همه معلم سخت کوش متحمل، تقدیر و تشکر کرد؟ تاوان جبر زمانه چرا به پای معلمان باید نوشته شود؟ چون معلم در این جامعه تعریف درست و حسابی ندارد. اگر به یک معلم اهانت شود در کدام محکمه باید از او دفاع کرد؟

معلوم نیست وزیر در کدام جهت جغرافیایی زندگی می کند که دردها را نمی بیند و دردنامه ها را نمی خواند. بدتر آن که ببیند و بخواند اما انگار نه انگار! و سنگینی آن ها را بر دوش معلمان با سال ها خدمت خالصانه بگذارد.

رئیس جمهور و وزیر محترم آموزش و پرورش؛

لطفا فقط شهدا و مردگان را نبینید. ما معلمان زنده و حیّ و حاضر مشغول خدمت به وطن هستیم. گمنامی، به منزله وجود نداشتن و یا محرومیت از حق و حقوق انسانی و اجتماعی نیست. قدری هم زنده های مملکت را شمارش کنید، قدردانی کنید، حمایت و پشتیبانی کنید تا جغرافیای وطن استحکام و استمرار داشته باشد. به قول امیر کبیر؛ جامعه ای فراتر از اندیشه ما معلمان وجود ندارد. اما اندیشه ما از حالت نرمال و طبیعی در حال خارج شدن هست و عنقریب، جامعه نیز چنین خواهد شد.

تأمین و رفاه معلمان، یعنی رشد و توسعه پایدار آموزشی و پیشرفت کشور. اما تأمین و رفاه کارکنان بانک ها یعنی زندگی مرفه آن فرد به علاوه اعضای خانواده. و شاید کاهش چند درصدی دزدی ها و خلاف های اقتصادی.

حال با خِرد خود انتخاب کنید تأمین معیشت معلم و استاد دانشگاه مهم تر است یا کارکنان بانکی؟!

مقایسه میانگین حقوق ماهانه کارکنان 17 بانک بورسی کشور در سال 1404 با حقوق معماران توسعه پایدار و پیشرفت ایران معلمان و استادان دانشگاه در صدای معلم


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

جمعه, 03 مهر 1405 15:32 خوانده شده: 1752 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + 0 0 --
مرتضی 1405/07/03 - 18:12
سلام وقت بخیر
یعنی یه کارمند معمولی بانک این حد حقوق میگره یا فقط مدیران بانک
پاسخ + +2 -1 --
ناشناس 1405/07/03 - 21:52
به نظرمی رسدکارگزاران مملکت حقوق دریافتی کارمندان راباتوجه به میزان ایجادخطر آنهابرای حکومتشان تنظیم کرده اند.اقشاری درجامعه ما فقط به دنبال منافع شخصی هستندوکاری به منافع اقشاردیگرمردم یاعرق ملی ندارندلذاحاکمیت دربرابرکارناچیزی که انجام می دهندحقوق بالایی برای آنهادرنظرگرفته است مانندهمان کارمندانی که نویسنده محترم به برخی ازآنهااشاره کرده.پاره ای ازاقشارهم هستندکه ازدیدسیستم حاکم ریسک خطردارندوممکن است باتوجه به خصوصیات وشرایطشان به منافع ملی هم فکربکنندوناگزیربه اعتراض شوندمانندقشرفرهنگی ودانشگاهی.برای این قشر زحمتکش حقوق اندکی درنظرگرفته شده است زیرا حاکمان بخوبی می دانندکه این قشریکی ازعوامل سقوط حکومت قبل ازسال1357بودندلذا به عمدوباتوجه به آن تجربه تاحدامکان آنهارادرمنگنه وفشاراقتصادی قرارمی دهند.بله سیاست ماعین دیانت ماست!!!
پاسخ + +2 0 --
ناشناس 1405/07/04 - 11:58
عمده دلیل نبود عدالت آموزشی نبود عدالت اقتصادی است.
و عمده دلیل عدم بهبود هر دو، سکوت متواضعانه
فرهنگیان محترم است.
و عمده دلیل سکوت، ناآگاهی فرهنگیان به حق قانونی خود است.
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/07/06 - 08:39
چرا این دور باطل به هیچ وجه و با هیچ اراده ای
درهم نمی شکند؟
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/07/04 - 12:34
بدزمانه ای شده معلم بازنشسته با مطابقت به شرایط روز دستگیر شده

این معلم کارت هویتی خود را به اشخاصی که نیاز به پولشویی داشتند اجاره داده بود و در حساب خود میلیاردها پول داشت که به دلیل تراکنش مشکوک شناسایی و دستگیر شده اند.
پاسخ + 0 0 --
امامی 1405/07/06 - 07:45
سلام
همه همین جا زندگی می کنیم و همه می توانند خوب و بد را یاد بگیرند. جامعه ای که معلم را به جایگاه مفتخور از دید مردم رسانیده است یقین علائم و ابزار
آن را برای انجام خلاف نیز آماده ساخته است.
چند کشور معلمان خود را مفتخور می بینند و تا حد بیان آن در بین جمع، مطمئن و جسور هستند؟
در چند کشور اهانت آشکار به کارکن و کارمند دولتی بدون پیگیری، مجازات و یا واکنش رسمی نادیده گرفته
می شود؟ هر چند معلم را کارمند نمی بینید.
جامعه ای که به معلم آن احترام گذاشته نمی شود معلمش نیز آماده انجام خلاف می شود.
و جامعه ای که معلم آن خلاف قانون عمل می کند
نمی تواند انسان تربیت کند. این چرخه در حال گسترش است و...
پاسخ + 0 0 --
امامی 1405/07/06 - 08:25
بدترین موقعیت برای یک جامعه، عادی شمردن
جرم و بزه در آن است.
بدترین خاستگاه جرم و بزه برای معلمان است
که کثیری را آموزش می دهند هر چند بازنشسته
باشند.
معیارها و استانداردهای حرفه ای در حال سقوط است.
مابین دیگر مشاغل نیز شاهد انجام جرم هستیم.
یعنی سقوط اخلاق، ارزش، هنجار

باشگاه خبرنگاران جوان ۲۴ شهریور ۱۴۰۵
پزشک عمومی که با جعل عنوان جراح فوق‌تخصص زیبایی باعث آسیب و صدمه جسمی و جانی به بیماران خود شده، تحت تعقیب قرار گرفت.

تابناک ۲۶ شهریور ۱۴۰۵
بازداشت مأموران خاطی پرونده ویدئوی جنجالی تبریز را وارد مرحله تازه‌ای کرد؛ مأموران دخیل در این حادثه با دستور قضایی بازداشت شده‌اند و تحقیقات ادامه دارد.
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/07/06 - 20:52
دراینکه درآمد معلم باید کافی باشد شکی نیست ولی حقوق ۲۳۶میلیونی درشرایط امروز اقتصادی حقوق بسیار زیادی محسوب نمی شوددحدود هزاردلار هست که جزء حداقل حقوق درسایر کشورهاست به امیدروزی که حقوق همه شهروندان یک کشور محترم شمرده شده وبه بهترین وجه ادا شود وکسی دغدغه مالی نداشته باشد
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/07/07 - 17:39
صددرصد دعای شما قابل اجابت است
دلار ۲۵۲۶۰۰۰ ریال
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/07/08 - 14:49
به گزارش فارس، دلار در کمتر از ۲۴ ساعت تا ۲۵۶ هزار تومان بالا رفت، اما بانک مرکزی هنوز دربارۀ این جهش یا برنامۀ مدیریت بازار توضیحی نداده است.

هم‌زمان اسکات بسنت (وزیر خزانه‌داری آمریکا) طی سه روز گذشته سه‌بار دربارۀ ریال اظهارنظر کرده و هدف ۳۰۰ هزار تومانی دلار را مطرح کرده. او همچنین هدف دولت ترامپ را سقوط اقتصاد ایران دانست.

بانک مرکزی به ریاست عبدالناصر همتی در مقابل نرخ رسمی ارز را روزانه حدود هزار و ۵۰۰ تومان افزایش می‌دهد و می‌گوید این اقدام بازگشت ارز صادرکنندگان و عرضه در بازار را افزایش داده است.

هنوز مشخص نیست رئیس بانک مرکزی چه زمانی و با رسیدن دلار به چه قیمتی از برنامه خود برای بهبود اوضاع رونمایی می‌کند.
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/07/09 - 16:26
انتخاب: بانک مرکزی اعلام کرد: در راستای تحقق وعده رئیس‌کل بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز، این بانک برای عرضه تا ۲ میلیارد دلار اسکناس ارز برنامه ریزی کرده است.
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/07/07 - 08:45
اکوایران
نگهداری پول در چند سال اخیر برای بانک‌ها گران‌تر شده و از طرفی، فاصله میان سودی که از تسهیلات می‌گیرند و سودی که به سپرده‌گذاران می‌پردازند، کمتر شده است. بررسی صورت‌های مالی بانک‌های بورسی نشان می‌دهد همزمان با رشد سریع سپرده‌ها، هزینه تامین منابع بانک‌ها افزایش یافته و فشار بیشتری بر سودآوری آنها وارد شده است.
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/07/09 - 14:16
لطفا اول حقوق را با تورم متناسب سازید

ایرنا - وزیر آموزش و پرورش گفت: معیشت فرهنگیان فقط به افزایش حقوق محدود نمی‌شود و باید پرداخت‌های رفاهی، بیمه، مسکن، تسهیلات و سایر خدمات در قالب یک بسته جامع معیشتی دنبال شود.
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/07/09 - 14:22
به گزارش خبرآنلاین، استعفا از محل کار در روزهای اخیر به یکی از موضوعات مطرح در فضای مجازی تبدیل شده است؛ ویدئوهایی از افرادی با مشاغل مختلف منتشر می‌شود که از ترک شغل خود به دلیل درآمد پایین، ساعات کاری، فشار اقتصادی یا فاصله شغل با خواسته‌هایشان می‌گویند. در میان این ویدئوها، استعفای معلمان نیز بازتاب قابل توجهی داشته است.

محمدرضا نیک‌نژاد، کارشناس آموزش‌وپرورش، این استعفاها را تنها «نوک کوه یخ» می‌داند و معتقد است بخشی از معلمان مشکلات معیشتی خود را در فضای عمومی مطرح می‌کنند، در حالی که گروه دیگری به دلایل مختلف امکان یا تمایل به انتشار چنین مطالبی ندارند. او با اشاره به متوسط دریافتی حدود ۲۵ میلیون تومانی معلمان و هزینه زندگی ۶۰ تا ۷۵ میلیون تومانی در یک شهر متوسط، هشدار داده است که فشار اقتصادی می‌تواند بر کیفیت آموزش و ماندگاری نیروهای باتجربه در آموزش‌وپرورش اثر بگذارد
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/07/10 - 08:38
معلمان امروز از معلمان گذشته به سطح آگاهی بیشتری دست پیدا کرده انداینکه زندگی کردن باشعار وحرف امکان. پذیر نیست و نیاز به درآمد مطلوب دارد وباشغل معلمی این درآمد محقق نخواهد شد باید مسیر دیگری برگزید
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/07/10 - 09:43
رمضان رحیمی، دبیر کمیسیون آموزش مجلس گفت:علت افزایش استعفای فرهنگیان که در فضای مجازی مشاهده می‌شود، حقوق کم معلمان است و اکثریت قریب به اتفاق معلمان با وجود مشکلات معیشتی که دارند، رسالت معلمی خود را به‌خوبی انجام می‌دهند.
رمضان رحیمی، دبیر کمیسیون آموزش مجلس گفت:علت افزایش استعفای فرهنگیان که در فضای مجازی مشاهده می‌شود، حقوق کم معلمان است و اکثریت قریب به اتفاق معلمان با وجود مشکلات معیشتی که دارند، رسالت معلمی خود را به‌خوبی انجام می‌دهند.
به گفته رحیمی از دولت خواسته‌ایم لایحه نظام عادلانه پرداخت حقوق و دستمزد را به مجلس ارائه دهد، اما تاکنون مقاومت کردند و پیشنهاد مشخص ما این است که صاحبان رتبه‌های یک تا چهار، ۸۰ درصد حقوق هم‌تراز دانشگاهی خود را دریافت کنند.
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/07/10 - 11:10
انتخاب

مهاجرانی در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه «در رسانه‌ها رقم نزدیک به ۳۰۰ هزار تومان برای افزایش کالابرگ مطرح شده، اما این مبلغ حتی برای خرید پفک هم کافی نیست»، اظهار کرد: این رقم برای خرید پفک قطعا داده نمی‌شود و اعتبار کالابرگ صرف خرید کالاهای اساسی خواهد شد.
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/07/10 - 11:16
وعده سر خرمن

دنیای اقتصاد: سرمایه گذاری ترنج - DEN 7 (Mobile)
افزایش ۷ میلیون تومانی حقوق کارمندان کلید خورد / جزئیات اعلام شد
سایت خوان روزنامه دنیای اقتصاد
تاریخ انتشار :
۱۴۰۵/۰۷/۹ ۱۰:۱۹
شماره خبر :
۴۲۹۸۸۷۷
ایرنا : رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس جزئیات افزایش هفت میلیون تومانی حقوق کارمندان را تشریح کرد:
در راستای کمک به معیشت کارمندان، به‌زودی حقوق کارمندان و بازنشستگان افزایش می‌یابد. قانون افزایش حقوق هر زمانی ابلاغ شود از تاریخ اول مهرماه ۱۴۰۵ محاسبه و پرداخت می‌شود.

وی افزود: با دستور رئیس جمهور و پیگیری کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی قرار شد به‌زودی حقوق کارمندان دولت از ۲ هزار امتیاز تا ۲۰ هزار امتیاز افزایش یابد که متوسط حدود هفت میلیون تومان خواهد بود.
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/07/10 - 11:19
حسن برخی آمار افشاکننده واقعیت های تلخ بسیاری است. در حالی که دولت با اعلام آن از افتخارات خود سخن می گوید، به فقیر بودن
نصف جمعیت ایران نیز اشاره می کند!

ایرنا - رییس کل بانک مرکزی از برنامه دولت برای افزایش حمایت کالابرگی از اقشار کم‌درآمد خبر داد و گفت: برای دست‌کم ۴۴ میلیون نفر از اقشار کم‌درآمد و متوسط به پایین، افزایش اعتبار کالابرگ در نظر گرفته شده است.
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/07/13 - 14:09
فکرمیکنید عامل فقیرشدن نصف ایرانیان، عملکرد این دولت بوده؟اصلااینگونه نیست بلکه زیرساخت این سیستم ازهرنظرایرادداردوکلادنبال اینکه اقتصادمملکت سروسامان بگیرد ورفاه برای عامه مردم ایجادبشود،نیستندبلکه هدف این سیستم ازروزاول تشکیل،پیشبردآرمانهای خیالی خوددرتسخیرکشورهای دیگرونفوذایدئولوژیک درجهان بوده است ولاغیر.
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/07/10 - 11:25
کارزار برکناری همتی از بانک مرکزی

چرا آزموده را آزمودن در کشور ما خطا نیست !
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/07/13 - 14:04
چنان فاجعه ای دراین مملکت به وقوع پیوسته که بارفتن همتی وآمدن حتی رییس بانک مرکزی کشورژاپن هم هیچ اتفاق خاصی نمی افتد.
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/07/13 - 17:35
بگوئید کار نابلدی مطلق
پاسخ + 0 0 --
ناشناس 1405/07/13 - 08:22
ایرنا
رئیس کل سازمان امور مالیاتی نحوه استرداد اضافه برداشت مالیات بر حقوق را به ادارات کل امور مالیاتی ابلاغ کرد.

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نظرسنجی

به عنوان عضو " صندوق ذخیره فرهنگیان " چند درصد از حقوق و مزایای خود را داوطلبانه به این موسسه واریز می کنید ؟

5 درصد ( حداکثر ) - 16.8%
4 درصد - 0%
3 درصد - 4.6%
2 درصد - 2.3%
1 درصد - 6.1%
اصلا خبری ندارم و خودشان از فیش حقوقی من کسر می کنند - 70.2%

مجموع آرا: 131

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور