صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

آموزش و پرورش اول تکلیف ما را معین کنید بعد لطفاً آزمون جدید بگیرید؛ ما نه زمینیم و نه آسمان، معلق مانده ایم ؛ آخر چرا؟

مهران | تهران

اعتراض پذیرفته شدگان آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش

سلام

نامه که چه عرض کنم. متن و محتوایی که می نویسم نامه نیست به جهت اینکه واقعاً نمی دانم اسمش را چه می توان گذاشت. درد و دل شاید بهتر باشد از نتیجه ای نامعلوم که در پس پیچ و خم سازمان ها و ادارات گم شده است.

ما استخدامی های 95 در حالی با انتظار بیش از حد طاقتمان دست و پنجه نرم می کنیم که استخدامی جدید و قریب الوقوع در راه است. هنوز تکلیف ما مشخص نیست، انتظار ما طولانی شده است، نتایج نامشخص، دوره های آموزشی نامشخص، برنامه ریزی های بدون تاریخ و مهر و امضا، مسئول این بلاتکلیفی نمی دانم که کیست. فقط با زبان روزه از شما مسئولین انتظار توجه و دلجویی داریم. هیچ کس حرف های دل ما را نمی شنود و رنج ها و دردها و انتظار ما برای هیچ کس آشنا نیست.

ما تحصیل کردگان ارشد و دکتری دانشگاه های دولتی کشور هستیم و هیچ کس انتظار چنین سخنانی را از ما ندارد و هیچ کس صدای ما را به مسئولین نمی رساند.

حداقل کاری که می توانیم بکنیم این است که در را بکوبیم تا شاید، اگر کسی دلش به رحم آید و اگر اصلاً کسی در خانه باشد در را باز کند.

اجر شما با خدا و امام و مولای مظلومم علی


آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم
گروه تلگرامی صدای معلم


ارسال مطلب برای صدای معلم

خوانده شده: 700 دفعه شنبه, 26 خرداد 1396 17:27

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

آیا هوش مصنوعی موجب تحول مثبت در آموزش و پرورش ایران می شود ؟

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور