صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

بیمه تکمیلی ایثارگران و برجامی دیگر

جامعه ایثارگران بازنشسته | تهران

بیمه تکمیلی ایثارگران و برجامی دیگر

آقای افشار مشاور و مدیر روابط عمومی صندوق بازنشستگی خود سرانه و طلبکارانه مسئولیت بیمه تکمیلی ایثارگران بازنشسته را رد نموده و از اجرای مصوبه دولت سر باز می زند و مسئولیت آن را به عهده خود جانبازان می داند. ایشان چه کاره جامعه ایثارگران هستند که مصوبه دولت برای انجام بیمه تکمیلی ایثارگران بازنشسته را نادیده می گیرند ؟

دولت و سازمان برنامه و بودجه صندوق بازنشستگی را مکلف به اجرای بیمه تکمیلی ایثارگران نموده است و اگر صندوق نمی تواند و یا نمی خواهد چرا دولت و بنیاد در اجرای مصوبه خود اقدامی نمی کند ؟ و یا اینکه مثل شاغلین ، بازنشستگان هم از طریق دستگاه خود بیمه مکمل شوند .


آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم

کانال تلگرامی صدای معلم


ارسال مطلب برای صدای معلم

بیمه تکمیلی ایثارگران و برجامی دیگر

سه شنبه, 20 آبان 1393 01:00 خوانده شده: 589 دفعه

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نظرسنجی

به عنوان عضو " صندوق ذخیره فرهنگیان " چند درصد از حقوق و مزایای خود را داوطلبانه به این موسسه واریز می کنید ؟

5 درصد ( حداکثر ) - 16.8%
4 درصد - 0%
3 درصد - 4.6%
2 درصد - 2.3%
1 درصد - 6.1%
اصلا خبری ندارم و خودشان از فیش حقوقی من کسر می کنند - 70.2%

مجموع آرا: 131

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور