صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

من هم معلمم

یک معلم | فارس

من معلمم
به خاطرمشکل زانو و کمر نمی توانم به کارگری بروم یعنی شغل دوم ندارم
مدتی است غرور خود و پسرم را فدای گرسنگی شکم کرده ام و شب ها ساعت دواز ده شب به بعد به سراغ جوی آب و آشغال هایی می رویم که در طول روز در کنار آنها ماشین های دوره گرد سبزی و میوه فروش بوده اند و میوه و سبزی هایی که به عنوان زدگی در جوی ها انداخته (سیب زمینی ، گوجه ، بادمجان ، خیارسبز و....) را جمع می کنم و به خانه می برم و قسمت خراب آنها را پاک می کنم .
با آن مقدار سالم برای صبحانه نهار و شام غذا درست می کنیم .
آخر شب ها اطراف آن نانوایی هایی که محیط خنک کردن نان را تمیز نکرده اند می روم و نان خشک ها را برای ترید ماست فردا نهار ظهر جمع آوری می کنم من یک معلمم .
در زمان بارندگی که نون خشک اطراف نانوایی ها خیس و غیر قابل استفاده می شود به سراغ افرادی که نون خشک جمع می کنند می روم به بهانه غذا برای گاوداری یک گونی نان خشک می خرم و یک ماه هر روز ظهر غذا ترید آب لوبیا می خوریم .
وزیر محترم و رییس جمهور دولت امید غرور من و پسرانم در خوردن آشغال شکست .

خوانده شده: 3491 دفعه دوشنبه, 13 ارديبهشت 1394 15:59

نظرات بینندگان  

پاسخ + 0 0 --
معلمحق التدریس بیکار 1394/07/12 - 08:52
شاید برای برخی ها غیر قابل باور باشه اما اصلا بعید نیست چون خیلی خانواده ها هستند که در دولت عدالت اصولگرایان به زانو درآمدند و در دولت تدبیر و امید اصلاح طلبان با سر به نقش بر زمین شدند.
پاسخ + 0 0 --
دبیر 1395/03/10 - 09:56
خدا..............

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

آیا هوش مصنوعی موجب تحول مثبت در آموزش و پرورش ایران می شود ؟

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور