صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

آن معلم که امروز در بند شماست در غم فردای فرزند شماست

قدسی کیایی | گیلان

معلمان دربند و محبوس در زندان

سلام 

از شما خواهشمندم استوار و ثابت قدم صدای معلمان و مردم باشید که اجرای عدالت، پرهیز از ستم و دفاع از حق شایسته انسانی محترم انگاشته در قانون اساسی خواسته مردم نیز هست و چه سراشیبی را در پیش گرفته است.

جامعه ای که شریفترینانش در زندان و پست ترینانش Hزاد و در جایگاه Hن شریفان تکیه زده اند. چنانچه به انتشار بیانیه کانون صنفی معلمان ایران صادره در ۹۷/۳/۱۸ پیرامون وضعیت معلمان زندانی و در تبعید و دور از خدمت شریف معلمی_که در پیام بعدی درج می گردد_همت گماشتید موجب خرسندی و افتخار خواهد بود که لینک خبر یا متن کار شده را در اختیار قرار دهید.

سپاسگزارم از توجه شما .

 

صدای معلم :

سلام

همکار محترم

لینکی موجود نبود .

ارسال فرمایید .

پایدار باشید .


آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم

گروه تلگرامی صدای معلم


ارسال مطلب برای صدای معلم

سه شنبه, 20 آبان 1393 01:00 خوانده شده: 600 دفعه

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نظرسنجی

به عنوان عضو " صندوق ذخیره فرهنگیان " چند درصد از حقوق و مزایای خود را داوطلبانه به این موسسه واریز می کنید ؟

5 درصد ( حداکثر ) - 16.8%
4 درصد - 0%
3 درصد - 4.6%
2 درصد - 2.3%
1 درصد - 6.1%
اصلا خبری ندارم و خودشان از فیش حقوقی من کسر می کنند - 70.2%

مجموع آرا: 131

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور