صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

« حمایت از تداوم فعالیت این وبگاه، حمایت از حقِ معلمان برای داشتنِ یک رسانهٔ مستقل و بدونِ تبعیض است »

چرا " صدای معلم " هدفِ هک قرار گرفت .... باید ایستاد !

محمدرضا شهریاری

علت هک شدن صدای معلم و حملات سایبری

آنچه اخیراً برای وبگاه «صدای معلم» رخ داده، فراتر از یک اختلال فنی ساده است؛ یک هک هدف مند انجام شده که هدف اصلی آن، احتمالا از میان بردنِ آرشیوِ مستندات و محدود کردنِ فضایِ نقد و تحلیل است.


 چرا «صدای معلم» هدفِ هک قرار گرفت؟

باید صادق بود؛ وبگاه «صدای معلم» هیچ بودجهٔ دولتی یا حمایت نهادی ندارد. این وبگاه، بدون وابستگی به هیچ نهاد دولتی و بودجه عمومی و تنها با تکیه بر اراده و دانش و نگاهِ مستقلِ جناب آقای علی پورسلیمان (معلم بازنشسته) مدیریت می‌شود.

وقتی رسانه‌ای، بدون تبعیض، به بررسیِ چالش‌های ساختاری می‌پردازد، وقتی از مدیریت‌های سلیقه‌ای پرده برمی‌دارد و رفتارهای آسیب‌زا در بخش‌های مختلف را با مستندات زیر سؤال می‌برد، و به ترویج پرسش گری می پردازد ناخودآگاه برای افراد و جریان‌هایی که با شفافیت میانه ای ندارند، به یک تهدید تبدیل می‌شود.

این هک، در واقع تلاشی است برای از بین بردنِ «حافظهٔ تاریخی و مستنداتِ نقد و تحلیل های معلمانی اندیشمند و صاحب نظر» .

هدف این است که با تخریبِ محتوا، تلاش‌های انجام شده برای ثبتِ حقایق، به فراموشی سپرده شود.

علت هک شدن صدای معلم و حملات سایبری

استقلال؛ هزینه‌ای که با دوشِ یک فرد پیش می‌رود

واقعیت این است که مدیریت این وبگاه، فرآیندی بسیار دشوار و پرهزینه است. جناب آقای پورسلیمان، بدون هیچ‌گونه کمک مالی از سوی نهادهای رسمی، تمام هزینه‌های سنگینِ سرور، امنیت سایبری و زیرساخت‌ها را از جیب و با تکیه بر منابع شخصی خود تأمین می‌کنند.

هدف قرار گرفتنِ این وبگاه، در واقع آسیب زدن به یک تلاشِ فردی است که تنها هدفش، خدمت به معلمان و ارتقای سطح آگاهی است.

علت هک شدن صدای معلم و حملات سایبری

 ضرورتِ ایستادگی و حمایت

ما در برابر یک مقاومتِ تک‌نفره در برابرِ «سیاستِ پنهان‌کاری» ایستاده‌ایم. هک شدنِ این وبگاه، هک شدنِ حقِ ما برای دانستن است. اگر امروز اجازه دهیم این وبگاه که تنها وبگاه پناهگاهِ نقد و تحلیل‌های بی‌طرفانه در است، با این گونه اقدامات مخرب متوقف شود ؛ مهاجمان جهت محدود کردن چراغ آگاهی و شفافیت به هجمه های سایبری خود ادامه خواهند داد .

حمایت از تداوم فعالیت این وبگاه، حمایت از حقِ معلمان برای داشتنِ یک رسانهٔ مستقل و بدونِ تبعیض است.


ارسال مطلب برای صدای معلم

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

علت هک شدن صدای معلم و حملات سایبری

شنبه, 15 آبان 1405 19:03 خوانده شده: 13 دفعه چاپ

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نظرسنجی

میزان و کیفیت " سواد رسانه ای " مدیران آموزش و پرورش و در سطوح مختلف آن را چگونه ارزیابی می کنید ؟

عالی - 10.2%
خیلی خوب - 3%
خوب - 8.9%
ضعیف - 24.3%
خیلی ضعیف - 53.6%

مجموع آرا: 304

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور