صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

کسب رتبه برتر روابط عمومی بانک توسعه تعاون در دهمین جشنواره ملی انتشارات روابط عمومی / آموزش و پرورش کجاست ؟

گروه اخبار / در چهارمین دوره آیین تقدیر از سرآمدان روابط عمومی های ایران ( این جا ) نامی از وزارتخانه بزرگ آموزش و پرورش نبود .

در دهمین جشنواره انتشارات روابط عمومی که با حضور بیش از ۱۴۰ روابط عمومی سازمان‌ها و نهادهای مختلف بخش خصوصی و دولتی برگزار شد، باز هم نامی از وزارت آموزش و پرورش نیست .

متن خبر را بخوانید

روابط عمومی برتر

در دهمین جشنواره انتشارات روابط عمومی که با حضور بیش از ۱۴۰ روابط عمومی سازمان‌ها و نهادهای مختلف بخش خصوصی و دولتی برگزار شد، روابط عمومی بانک توسعه تعاون در سه بخش حائز رتبه برتر شد و لوح تقدیر و تندیس دریافت کرد.

در این جشنواره که با حضور روابط عمومی‌های مختلف در سطح ملی برگزار شده بود، روابط عمومی بانک توسعه تعاون در بخش خبر و تبلیغات مکتوب رتبه دوم و در بخش سرمقاله رتبه سوم در سطح ملی را از آن خود کرد.

این جشنواره با هدف آشنایی با اصول و استانداردهای نشر در روابط عمومی و ارائه آثار و تجارب موفق ادارات روابط عمومی در حوزه انتشارات در دو بخش رقابتی و کارگاه‌های آموزشی برگزار شد که در بخش رقابتی این جشنواره هفت سرفصل در نظر گرفته شد که در آن انتشارات برتر حوزه روابط عمومی، بهترین برنامه انتشاراتی‌ و بهترین تبلیغ مکتوب انتخاب شدند.

روزنامه دنیای اقتصاد

 
شنبه, 30 مرداد 1394 14:30 خوانده شده: 2289 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + +2 0 --
محسنی 1394/05/30 - 21:48
اموزش و پرورش مگه روابط عمومی هم دارد ؟ بسیار ضعیف داره عمل میکنه . و به نظرم رتبه اخر را دارد . خدا به خیر کنه
پاسخ + 0 0 --
معتمدی 1394/06/02 - 08:07
روابط عمومی وزارتخانه دایورت و سایلنت می باشد لطفا بعدا تماس بگیرید

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

آیا هوش مصنوعی موجب تحول مثبت در آموزش و پرورش ایران می شود ؟

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور