صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

معلمان بازداشتی در امارات آزاد شدند

گروه اخبار / حسن قشقاوی معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان جمعه شب از آزاد شدن معلمان بازداشتی کشورمان در امارات خبر داد

آزادی معلمان بازداشت شده  حسن قشقاوی معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان جمعه شب از آزاد شدن معلمان بازداشتی کشورمان در امارات خبر داد.

هفته پیش 9 تن از معلمان ایرانی با ادعای نداشتن مجوز کاری در منطقه العین ابوظبی بازداشت شدند.

حسین امیرعبداللهایان معاون وزیر خارجه امروز( جمعه ) اعلام کرد که سفارت کشورمان در ابوظبی و وزارت خارجه از ابتدای وقوع این رفتار اقدامات لازم را برای حل مشکل به عمل آورده اند.
وی ضمن غیرقابل قبول دانستن رفتار امارات افزود: بر مطالعه دقیق مقررات اقامتی در امارات از سوی اتباع کشورمان تاکید می کنیم.
پیش از این نیز علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش کشورمان اعلام کرده بود که برای 9 معلم بازداشت شده در امارات متحده عربی وکیل گرفته شده است.

ایرنا

جمعه, 23 مهر 1394 23:00 خوانده شده: 2145 دفعه چاپ

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

آیا هوش مصنوعی موجب تحول مثبت در آموزش و پرورش ایران می شود ؟

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور