صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

« صدای معلم » ضمن تبریک روز جهانی معلم به عموم فرهنگیان انتظار دارد تا این مدیران با معلمان صادق بوده و مصالح و منافع این دستگاه و ذی نفعان آن را فراتر از حفظ میزها و پست ها ببینند

مدیر آموزش و پرورش شهریار " روز جهانی معلم " را تبریک گفت !

گروه اخبار/

» روز جهانی معلم » با آغاز نخستین روز از هفته نیروی انتظامی مقارن گشته است .

در این روزها وقتی به پرتال ادارات و مناطق آموزش و پرورش نگاه می کنید ، بسیاری از مدیران آموزش و پرورش با سکوت در برابر روز جهانی معلم ؛ گویا گوی سبقت در تشکر ، ارسال پیام و... را حتی از مسئولان نیروی انتظامی نیز ربوده اند .

« صدای معلم » ضمن تبریک روز جهانی معلم به عموم فرهنگیان انتظار دارد تا این گونه مدیران با معلمان صادق بوده و مصالح و منافع این دستگاه و ذی نفعان آن را فراتر از حفظ میزها و پست ها ببینند .

تبریک مدیر آموزش و پرورش شهریار به مناسبت روز جهانی معلم

صبح امروز اولین جلسه شورای انجمن اولیا و مربیان سال تحصیلی 99-98 در هنرستان پویندگان شهرستان شهریار برگزار شد .

به گزارش دفتر اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش وپرورش شهرستان شهریار ، اولین جلسه شورای انجمن اولیا و مربیان سال تحصیلی 99-98 در هنرستان پویندگان شهرستان شهریار با دستور کار قراردادن انتخابات معتمدین شورای آموزش و پرورش شهریار و با حضور پارسا مدیر آموزش و پرورش شهریار ، جوادی معاون پرورشی و تربیت بدنی ، تبارکی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی ، یوسفی رئیس اداره اجتماعی فرمانداری شهرستان شهریار،  اعضای شورای انجمن اولیا و مربیان شهرستان و معتمدین شهرستان در هنرستان پویندگان شهر اندیشه برگزار شد .

مدیر آموزش و پرورش شهریار ضمن  هفته نیروی انتظامی  به سبز قامتان ناجا و تمام حافظان امنیت و اقتدارکشور و تبریک روز جهانی معلم به همه فرهنگیان و معلمان اظهار داشت : علاوه بر دوازدهم اردیبهشت روز ملی گرامیداشت مقام معلم، روز جهانی معلم را نشان از اهمیت و نقش به سزای معلمان در سراسر جهان دانست .

مجید پارسا  از حضور حداکثری نمایندگان اولیا و میزان اهمیتی که برای فرزندان خود و دیگران و همکاری هر چه بیشتر با مدرسه قائل هستند تشکر کرد و ادامه داد : امیدوارم با این حضور پررنگ  و همکاری خوبی که بین انجمن اولیا و معلمان در مدارس برای تربیت دانش آموزان شاهد هستیم ، بتوانیم گامهای بلند واستواری برای تعلیم و تربیت فرزندانمان برداریم .

وی در ادامه با ارائه گزارشی مختصر از اقدامات انجام شده در زمینه پروژه مهر و ساماندهی نیروی انسانی افزود: خالی بودن 1500 کلاس درس در اوایل تابستان گذشته  و عدم جذب نیروی انسانی جدید ، همه کارشناسان مجموعه آموزش و پرورش ناچار به ساماندهی نیروی انسانی موجود و پرکردن کلاسهای درس کرد ، که این همدلی و زحمات شبانه روزی و ساعات کار نامحدود همه همکاران اداری و مدیران مدارس بود که امروز به لطف خدا هیچ کلاس درس خالی از معلم در مدارس وجود ندارد.

این مقام مسئول ادامه داد : اگر همت واز خودگذشتگی همکار خوب دبیر و آموزگاران نبود و امروز مشکلات بسیاری پیش روی ما قرار داشت این مسئولیت پذیری معلمان ما جای بسی تقدیر و تشکر ویژه دارد .

پارسا از تغییر ماموریت آموزش و پرورش از روز اول مهر ماه و فاصله گرفتن از مباحث سازماندهی نیروی انسانی سخن گفت و ادامه داد : از اول مهرماه تا پایان سال تحصیلی توجه ویژه ما بر آموزش و تعلیم وتربیت  دانش آموز ، پیشگیری از آسیب های اجتماعی ، تجهیز هنرستان ها و جذب خیرین نیکوکار است.

مدیر آموزش و پرورش شهریار بیان داشت : دغدغه اصلی شورای انجمن اولیا و مربیان باید در کنار فراهم آوردن سخت افزارهای لازم برای مدارس ، ارتقای زمینه های نرم افزاری و همفکری های لازم در خصوص پیشگیری از آسیب های اجتماعی و جذب نهاد های اثرگذار در این خصوص باشد .

وی در بخش پایانی سخنان خود ضمن تقدیر از پیگیری های سازنده و حضور موثر فرماندار شهرستان در شورای آموزش و پرورش اظهار داشت : امروز نیز برای اولین بار انتخابات معتمدین متقاضی حضور در شورای آموزش و پرورش را با رای شورای انجمن اولیا و مربیان شهرستان شهریار برگزار می نماییم .

شایان ذکر است در پایان ضمن برگزاری انتخابات آقایان سید مسعود سمائی – علی ایازتندرو – محد هژبری – کریم تبارکی – ماشالله عباسی به عنوان معتمدین مردم شهرستان شهریار جهت حضور در شورای آموزش و پرورش انتخاب  شدند .


تبریک مدیر آموزش و پرورش شهریار به مناسبت روز جهانی معلم

دوشنبه, 14 مهر 1398 15:59 خوانده شده: 1673 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + +2 0 --
ناشناس 1398/07/14 - 19:04
بچه ها شادی کنید!!!!!
از کرامات شیخ ماست این عجب!!!
پاسخ + 0 0 --
علی نیا 1398/07/14 - 20:00
این اسامی که به عنوان معتمدین انتخاب شدند همه از منتسبین بودند نه معتمدین حضرات کجا دیده می شوندکه ما پی به اعتمادشان ببریم. درضمن شماجناب آقای پارسابه معلمان شهریاراحترام کلامی قایل شو نمی خواد روز جهانی را با ریا کاری تبریک بگویید.

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

اجرای رتبه بندی پس از دو سال چه تاثیری در کیفیت آموزش داشته است ؟

دیدگــاه

تبلیغات در صدای معلم

درخواست همیاری صدای معلم

راهنمای ارسال مطلب برای صدای معلم

کالای ورزشی معلم

تلگرام صدای معلم

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور