صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

رئیس فیس بوک :

"من فیس بوک را تاسیس کردم، این شرکت را اداره می کنم و من مسئول آنچه در اینجا اتفاق افتاده است، هستم. این اشتباه من بود و متاسفم."

گروه رسانه/ در رسوایی سوء استفاده از اطلاعات کاربران فیس بوک، بنیانگذار و رئیس این شبکه آنلاین، در اولین جلسه استجواب اش در سنای ایالات متحده شخصا مسئولیت را پذیرفت.

عذرخواهی رئیس فیس بوک

مارک زاکربرگ، رئیس فیس بوک در جلسه مشترک کمیسیون های قضایی و تجارت مجلس سنا در واشنگتن گفت: «این اشتباه من بود و متاسفم."

زاکربرگ ۳۳ ساله گفت که اولویت برای او وصل کردن مردم به یک دیگر است و این امر برایش مهمتر از مشتریانی است که در فیس‌بوک اعلانات شان را نشر می‌کنند.

او در این جلسه گفت: "من فیس بوک را تاسیس کردم، این شرکت را اداره می کنم و من مسئول آنچه در اینجا اتفاق افتاده است، هستم."

زاکربرگ هم زمان اعلام کرد که تمام اپلیکیشن هایی را که دسترسی به اطلاعات کاربران فیس بوک دارند، بررسی می کند. او واضح ساخت که در نهایت ممکن است برخی اپلیکیشن ها در فیس بوک مسدود گردند.

 

۸۷ میلیون!
رسوایی اطلاعات کاربران فیس بوک از آنجا ناشی می شود که یک سازنده اپلیکیشن نظرسنجی چهار سال قبل اطلاعات کاربران فیس بوک را به شکل غیرقانونی به شرکت تحلیلی بریتانیایی «کامبریج انالیتیکا» داده بود. این شرکت تحلیلی بعداَ از این اطلاعات در کمپاین انتخاباتی دونالد ترامپ استفاده کرده بود. قضیه تنها در مورد اطلاعات شخصی کسانی نیست که از طریق این اپلیکیشن در نظر سنجی شرکت کرده اند، بلکه دوستان فیس‌بوکی آن‌ها نیز متاثر شده اند.

بر اساس معلومات فیس بوک، اطلاعات شخصی تا ۸۷ میلیون کاربر در سراسر جهان احتمالاَ مورد سوء استفاده قرار گرفته اند.

عذرخواهی رئیس فیس بوک

حرکت اعتراضی در برابر کاخ سفید اایالات متحده امریکا، جای که سنا هم شست اش را دایر کرده استزاکربرگ از پاسخ دادن به این پرسش چاک گروسلی، رئیس کمیسیون عدلی مجلس سنای امریکا، که شرکت «کامبریج انالیتیکا» به کدام اطلاعات کاربران فیس بوک و به چه میزانی دسترسی یافته بود، طرفه رفت. اما او وعده داد که پاسخ به این سوال و همچنین جزئیات دیگر را بعدا ارائه می کند.

جان تونه رئیس کمیسیون تجارت مجلس سنا تاکید کرد که زمان برای مقررات بیشتر برای شرکت هایی مانند فیس بوک فراه رسیده است. او گفت که مطمئن نیست که کاربران با درک کامل از پیامدها، داده های خود را به شرکت های آنلاین واگذار کنند.


هدف زاکربرگ

از سه هفته به این طرف فیس بوک به عنوان بزرگترین شبکه اجتماعی در جهان به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است. در میان سایر موارد، اداره حفاظت از مصرف کنندگان ایالات متحده (FTC) و سارنوالی عمومی از ۳۷ ایالت، این قضیه را بررسی می کنند. فیس بوک بر اساس اطلاعات خودش در بخش های مختلف روی بهبود حریم خصوصی کاربران و شفافیت کار می کند. زاکربرگ گفت: «برای کار روی تغییراتی که باید انجام پذیرد، به زمان نیاز است. اما من متعهد هستم که به آن دست یابم.»

DW.COM

پنج شنبه, 22 فروردين 1397 13:04 خوانده شده: 1323 دفعه چاپ

نظرات بینندگان  

پاسخ + +3 0 --
یوسفی 1397/01/22 - 13:30
مارک زاکربرگ بنیانگذار فیسبوک در جلسه با کنگره: «من مقصرم و عذرخواهی میکنم. من مؤسس و گرداننده فیسبوک هستم و مسئول تمامی اتفاقاتی که افتاده است».

ولی‌الله سیف رییس بانک مرکزی در جلسه با مجلس: «عدم اطمینان، فضای مجازی، دشمن، امارات و عربستان مسئول نابسامانی ارزی هستند».
پاسخ + 0 0 --
!!!!!! 1397/01/22 - 16:30
چه زمانی قبول کردند که خطا کرده اند؟
چه زمانی عذر خواهی کرده اند؟
من نبودم تقصیر آستینم بود خصوصا کشورهای خارجی ، چون
می خواهند بگویند مجازات مجرمین خارج از اراده ماست. یا
می خواهند در ایران کسی را مقصر معرفی نکنند مثلا خود
آقای سیف .
پاسخ + +7 0 --
امامی 1397/01/22 - 13:54
سلام

نتیجه آن که خدمت به بشریت ،خیانت به او نیز

محسوب می شود. برخی مخترعین بعدا موجب

رنجوری بشریت شده اند چون:

مادام کوری با کشف رادیو اکتیو و بمباران های

شیمیایی .

نوبل مخترع دینامیت.هر چند خیلی قبل از او

چینی ها آن را می شناختند و بکار می بستند.

شایددو وجهی بودن از ویژگی نهانی بشرهست.

یعنی او قادر است از هر چیز هم استفاده مثبت

وهم منفی داشته باشد.همانند شمشیر دو دَم .
پاسخ + +7 0 --
امامی 1397/01/22 - 15:08
کاش همه ما فرهنگ عذرخواهی
را فرامی گرفتیم. مخصوصا مدیران
رده بالا شهامت عذرخواهی از
ملت را داشتند. چه گره ها که باز
نمی شد!!
پاسخ + +8 0 --
...... 1397/01/22 - 15:12
آقای ترکمن سلام،
شما چه زمانی از فرهنگیان برای
خطای کرده تان که کم جرمی
نیست عذرخواهی خواهید کرد؟
پاسخ + +3 0 --
حقی 1397/01/23 - 00:00
وقتی که انسان به طور قلبی بزرگی خداوند را باور کرد، خود را بزرگ و یا برتر از دیگران نمی بیند. آنگاه از اشتباهش عذر خواهی می کند.
حضرت علی(ع) در مورد صفات متقین می فرمایند: متقین کسانی هستند که فقط عظمت خداوند در نظرشان جلوه می کند.
لازم است که بگردیم ومتقین را اگر یافت شود ،بیابیم.
پاسخ + 0 0 --
محفوظ 1397/01/25 - 20:02
فیس بوک به تاریخ پیوسته

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

اجرای رتبه بندی پس از دو سال چه تاثیری در کیفیت آموزش داشته است ؟

دیدگــاه

تبلیغات در صدای معلم

درخواست همیاری صدای معلم

راهنمای ارسال مطلب برای صدای معلم

کالای ورزشی معلم

تلگرام صدای معلم

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور