درود و عرض ادب
بازنشستگان فرهنگی سال ۱۴۰۱ سه سال است که از حق قانونی خودبر اساس ماده ۶ قانون رتبه بندی و تبصرهای آن و همچنین تاثیر رتبه بندی بر فوق العاده ویژه محروم شدهاند و صندوق بازنشستگی بر خلاف نص صریح قانون، رتبهی معلمان بازنشسته را در میانگین دو سال آخر محاسبه کرده است .
این امر موجب شده که حقوق بازنشستگان ۴۰۱ به میزان قابل توجهی از بازنشستگان سال قبل و بعد خود کمتر باشد .
با توجه به آرای قطعی دیوان عدالت اداری که مؤید خواستهی به حق ما یعنی محاسبهی مبلغ رتبه به طور کامل و مجزّا از میانگین دو سال آخر برای بازنشستگان است ، از آقای منادی رئیس کمیسیون آموزش درخواست داریم که حق ضایع شده ما (مبلغ کامل و صد درصدی رتبه و معوقات سه سال اخیر آن) را در مجلس محترم پیگیری نمایید و مانع تضییع حق معلمان بازنشستهی سال ۱۴۰۱ بیش از این شوید .
باسپاس
کل بازنشستگان ۱۴۰۱
« دیدگاه ها و نظرات افراد و گروه ها لزوما نظر صدای معلم نیست ؛ این رسانه آماده انتشار پاسخ مسئولان و افراد مخاطب می باشد »
« آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم »
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
نظرات بینندگان
و1402حق قانونی ما بازنشستگان 1401ازنظر
اعمال رتبه بندی نیمه تمام اجراشده بازنشسته 1400
که یک ماه رتبهبندی شامل حالش شده الان کامل
رتبهبندی را دریافت می کند اختلاف حکم مابا آنان
درحدود 3الی 4 میلیون کمتراست ازشما عاجزانه
تقاضا داریم به این امر مهم رسیدگی کنید
جناب آقای دکتر منادی
شما که در حل مشکل باز نشستگان صحبت می کنید و از قانون رتبه بندی آگاهی دارید
چرا فقط برای 1400ها اجرا کرده و ما بازنشسته های 401 را کنار گذاشته اید
آیا اجرای قانون برای همه هست یا بعضی باید به دست فراموشی سپرده شوند
اکنون قضاوت با شما
بازنشسته های 401 هم 30 سال بر طبق وظیفه حتی در مناطق محروم خدمت کرده اند
لطفا ما را یاری کنید تا به حق قانونی خود برسیم
انشاالله
سپاسگزارم از دوستانی که راهنمایی می فرمایند.