با عرض سلام
لطفا وزیر آموزش و پرورش اعلام کند که چرا رتبه بندی برای بازنشستگان ۱۴۰۱ اجرایی نشده اما برای بازنشستگان جدید به اجرا درآمده است و چرا دروغ می گویند و هنوز ریالی از پاداش پایان خدمت ما را پرداخت نکرده اند .
بی پولی آموزش و پرورش فقط برای ما است ؟
« دیدگاه ها و نظرات افراد و گروه ها لزوما نظر صدای معلم نیست ؛ این رسانه آماده انتشار پاسخ مسئولان و افراد مخاطب می باشد »
« آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم »
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
نظرات بینندگان
اهمیت به آموزش و پرورش فقط به عمل بستگی دارد نه به گفتار!!
نه رتبهبندی را اجرا کردند ن پاداش
بازنسشته فرهنگی که جوانی و عمر خودرا صرف خدمت به فرزندان کشور کرده که اگر نبود چگونه چرخه کشور از دکترها و مهندس و مشاغل دیگر بهگردش درمی امد.
را چنان بی ارزش و اهمیت کردند که او به جای آسایش و فکر راحت بعد از تحمل مشغات فراوان باید توان خریداجناس خوراکی راهم نداشته باشدو مجبور به قسطی خریدن باشد.
طرح اعمال رتبه در حقوق و پاداش بازنشستگان از مهر 1400تا الان اجرا نشده و هر وزرات و ارگانی عدم اجرای آن را به گردن دیگری می اندازند .آیا نشانی از اسلام و عدالت دیده میشود یا دروغ و ریا در امر مسولیت؟
چرا باید بعد از ۱۵ ماه هنوز احکام رتبه بندی بازنشستگان ۴۰۱ اجرایی نشد چرا ی عده باید با روح وروان ما بازی کنند وصبر ب پایان اید.
از بی عدالتی وبی انصافی ناراحتیم'از زور وجور ناراحتیم'بدانید و اگاه باشید ک میز وفا ندارد
و ما دانش اموزانی و دانشجویانی تربیت کرده ایم
که مطمعنا هم حق ما را از شما خواهند گرفت و
هم حق خودشان را و هم شما را به زباله دان تاریخ
سقوط خواهند داد'بچرچ تا بچرخیم'
اه اگر اه منو ناله اگر ناله تو
انچه البته بجایی نرسدفریاداست
ایا صحت دار ه که می خواهند برای باز نشستگان اموزشی حکام رتبه بندی بزنند