عملکرد صندوق ذخیره فرهنگیان و .... و پاداش ها و اختلاس های چند ده میلیاردی و میلیونی از سپرده و سرمایه فرهنگیان در این صندوق برای همگان برکسی پوشیده نیست.
عملکرد سیاه صندوق برای همه رو شده است .
آنچه مایه تاسف است همچنان سرمایه خیلی بزرگ فرهنگیان در این صندوق همچنان غارت می شود.
هر روز هم با کمال وقاحت و پررویی و دروغ در رسانه ها و فضای حقیقی و مجازی شعار می دهند سهم الشرکه و سود و سرمایه ،ارزش مالکانه و ... به حساب فرهنگیان واریز می شود ؛ حال باید دقیق شد واقعا” چه کسانی بهره های کلان می برند و برای خود کاخ می سازند؟
بعد از ۳۰ سال واریزی به این صندوق یک قطره چکانی عاید فرهنگیان مظلوم می شود …!
واقعا” خیلی متأسفم !
حق الناس بر گردن این صندوق هاست.
خدا می داند چه ظلم ها و ستم ها فریب و وعده ها طی این سالها در حق فرهنگیان صورت گرفته است و کسی هم جوابگوی آن نیست.
به تازگی هم در آخر هر ماه هیاهو و تبلیغات گسترده ای صورت می دهند که سود سهم صندوق به حساب اعضا واریز شد.
قرار بود ارزش مالکانه و سهم الشرکه برای افراد فوتی ، انصرافی ها و ... تعلق گیرد ؛ نتیجه تا حال هیچ !
کلا” فرهنگیان را با این وعده و وعید این سال به اون سال تا قیامت سرگرم کرده اند…
مگر در این مملکت قانون نیست که در روز روشن و در برابر چشم مسئولین مال مردم به یغما می رود در حکومت اسلامی - دولت انقلابی !!!
« دیدگاه ها و نظرات افراد و گروه ها لزوما نظر صدای معلم نیست ؛ این رسانه آماده انتشار پاسخ مسئولان و افراد مخاطب می باشد »
« آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم »
این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
نظرات بینندگان
متاسفانه اختلاسگرانحکومتی هم سرمایهما را در صندوقذخیرهفرهنگیان به غارتبردند و هم اداشپایان خدمت ما را نمیدن وحالا بعد از ۳۰سا خدمت صادقانه با دستخالی شرمنده زنوبچههستیم