صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

کسر مبلغی از حقوق دی ماه 99 معلمان و شایعه درباره حقوق فولتایم

فرامرز فرهادی | تهران

کسر مبلغی از حقوق دی ماه 99 معلمان و شایعه درباره حقوق فولتایم

با سلام
از حقوق اینجانب با کد پرسنلی 51609630 شاغل در منطقه 4 تهران در دی ماه 99 پس از واریز حقوق، مبلغ 4502000 ریال از طریق پایا برداشت شده است. با توجه به اخباری که بین دیوان محاسبات و آموزش و پرورش در جریان بود و شنیده ها حاکی از عدم کسروات بود و البته در فیش حقوق بنده کسری نشده بلکه پس از واریز حقوق از طریق پایا برداشت شده است خواستم ببینم این مبلغ برداشت شده بابت چه چیزی بوده است ؟

در ضمن سوال دیگری داشتم :

فولتایم آموزگاران را امسال از 24 ساعت در هفته به 20 ساعت تقلیل دادند و ما نیز پذیرفتیم. اما حالا در شبکه های مجازی شایع شده که حق فولتایم آموزگاران در سال تحصیلی 99-1400 ماهانه 24 ساعت محاسبه می شود در حالی که آموزش و پرورش از اسفند سال گذشته تا الان تمام مبالغ فولتایم را به ما بدهکار است ؛ خواستم ببینم این شایعه ماهانه 24 ساعت درست است یا فقط یک شایعه است ؟


« دیدگاه ها و نظرات افراد و گروه ها لزوما نظر صدای معلم نیست ؛ این رسانه آماده انتشار پاسخ مسئولان و افراد مخاطب می باشد »

« آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم »

کانال تلگرامی صدای معلم

ارسال مطلب برای صدای معلم


کسر مبلغی از حقوق دی ماه 99 معلمان و شایعه درباره حقوق فولتایم

چهارشنبه, 08 بهمن 1399 20:42 خوانده شده: 490 دفعه

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

نظرسنجی

به عنوان عضو " صندوق ذخیره فرهنگیان " چند درصد از حقوق و مزایای خود را داوطلبانه به این موسسه واریز می کنید ؟

5 درصد ( حداکثر ) - 16.8%
4 درصد - 0%
3 درصد - 4.6%
2 درصد - 2.3%
1 درصد - 6.1%
اصلا خبری ندارم و خودشان از فیش حقوقی من کسر می کنند - 70.2%

مجموع آرا: 131

دیدگــاه

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور