صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش

دانسته ها در ذهن و روان نه بر پشت خر ؟!

افق | آذربایجان شرقی

دانسته ها در ذهن و روان نه بر پشت خر

" دانسته هایتان را مانند یک ساعت مچی در دست کنید ، نه صرفا به این خاطر که نشان دهید آن را دارید ، بلکه به این خاطر که اگر کسی از شما ساعت را پرسید ، برایش بگویید." ( لرد چسترفیلد )

یاد حمل کتب امام محمد غزالی توسط خر افتادم که به واسطه یک جمله راهزنی ، متوجه خطای خود گردید . غزالی تمام معلومات و دست نوشته ها و کتب خود را سوار بر خری می کرد و به مکان های گوناگون سفر می کرد. وقتی راهزنی با طعنه و نیشخند به او فهماند که معلومات تو باید در ذهن تو انباشته شود نه سوار بر خر با تحمل سنگینی و دردسر حمل کتب ، البته اگر آنها را یاد گرفته ای .

امر یادگیری فقط مختص کودکان و دانش آموزان نیست و بزرگتر ها نیز برای اثبات یادگیری علوم مختلف که کاربردی برای آنها و یا دیگران دارد، می بایست مجموع یادگرفته های خود را همانند ساعت مچی با خود همراه داشته باشند تا بتوانند به دیگران منتقل سازند.


آخرین اخبار و تحلیل ها در حوزه آموزش و پرورش ایران و جهان در صدای معلم

کانال تلگرامی صدای معلم


ارسال مطلب برای صدای معلم

دانسته ها در ذهن و روان نه بر پشت خر

خوانده شده: 810 دفعه چهارشنبه, 06 آذر 1398 19:11

نظر شما

صدای معلم، صدای شما

با ارائه نظرات، فرهنگ گفت‌وگو و تفکر نقادی را نهادینه کنیم.

نظرسنجی

انتصابات علیرضا کاظمی تا چه میزان با تعهدات و قول های مسعود پزشکیان هم خوانی داشته و توانسته رضایت معلمان را جلب کند ؟

خیلی زیاد - 1.9%
زیاد - 0.9%
متوسط - 2.3%
کم - 2.5%
خیلی کم - 92.4%

مجموع آرا: 1986

دیدگــاه

تبلیغات در صدای معلم

درخواست همیاری صدای معلم

راهنمای ارسال مطلب برای صدای معلم

کالای ورزشی معلم

تلگرام صدای معلم

صدای معلم پایگاه خبری تحلیلی معلمان ایران

تلگرام صدای معلم

Sport

تبلیغات در صدای معلم

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به صدای معلم - اخبار فرهنگیان، معلمان و آموزش پرورش بوده و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلا مانع است.
طراحی و تولید: رامندسرور